הגיע הזמן שאני

אני ידכת רק מה ש..

כלב לא מעשן אלא הוא יכול רק להריח אז יעני הוא מתמסטל מהריח של עשן הבאנג.. ואייייי לא ידעתי שאני יגיע למצב שאני אצטרך להסביר "ירידות" אבל חופשיייייי

מה כולכם עונים על הכלבים שנובחים?

בחיים לא ראיתי כלב שנובח על מכוניות חונות. בכל זאת, הם יותר חכמים מאיתנו

זiהרים

New member
שיהיה,

1-אנשים שעומדים מאחוריך בקופה מהירה עם שני מוצרים ושואלים אם אפשר לעבור אותך כי יש להם רק קולה ולחם? שיעברו בכיף 2-כלבים שנובחים על מכוניות חונות? חמודים :] 3-אנשים שמסתייגים מלומר שהם שומעים מיזרחית וקוראים לזה "ים-תיכוני"? אין לי שום בעיה עם מוזיקה תיכונית/ אנשים ששומעים מוזיקה תיכונית. שיקראו לזה איך שבא להם, כל עוד זה עושה להם טוב.. 4-מורים שאומרים "יש לך פוטנציאל אבל אתה לא מממש אותו? אומרת "צודקים" 5-מוזיקה שנעשית נטו בשביל רווח כספי? זה באמת בלע. למרות שיש כמה שירים נחמדים :] 6-נהגים שחושבים שאור כתום ברמזור אומר "יאלה תן גז עוד שניה מתחלף לאדום"? נורא ישראלי 7-אנשים שפורצים לבתים של תושבי הצפון כשהם שוהים במקלטים? חחזה באמת מגעיל 8-תושבי הצפון שאמורים לשהות במקלט אבל נשארים בבית? קצת חוסר אחריות. למרות שתכלס כמה אפשר להיות כלוא בתוך הכלוב הזה, צריך להתאוורר.. אז זה מצב קצת בעייתי. סה"כ מסכנים.. 9-להקת הנח"ל? מה איתם? 10-על כל הגיטרות שיש לאדם הסטלן הזה בבית? שריטה אה... חחח :) שיפסיק לקרוא לעצמו סטלן והכל יהיה טוב.. :p

למעלה