הגיע הזמן שאני

nickless m

New member
הגיע הזמן שאני

אעשה שאלון נורמאלי! אז הנה שאלון קצרצר בעל 10 שאלות שאני ממציא תוך כדיי כתיבה מה דעתך על...? 1-אנשים שעומדים מאחוריך בקופה מהירה עם שני מוצרים ושואלים אם אפשר לעבור אותך כי יש להם רק קולה ולחם? 2-כלבים שנובחים על מכוניות חונות? 3-אנשים שמסתייגים מלומר שהם שומעים מיזרחית וקוראים לזה "ים-תיכוני"? 4-מורים שאומרים "יש לך פוטנציאל אבל אתה לא מממש אותו? 5-מוזיקה שנעשית נטו בשביל רווח כספי? 6-נהגים שחושבים שאור כתום ברמזור אומר "יאלה תן גז עוד שניה מתחלף לאדום"? 7-אנשים שפורצים לבתים של תושבי הצפון כשהם שוהים במקלטים? 8-תושבי הצפון שאמורים לשהות במקלט אבל נשארים בבית? 9-להקת הנח"ל? 10-על כל הגיטרות שיש לאדם הסטלן הזה בבית? שריטה אה... חחח :)

hagarshtar

New member
טוב נו כי יומודלת *האם האם* ../images/Emo118.gif

1-אנשים שעומדים מאחוריך בקופה מהירה עם שני מוצרים ושואלים אם אפשר לעבור אותך כי יש להם רק קולה ולחם?קרציות 2-כלבים שנובחים על מכוניות חונות?מעצבננים 3-אנשים שמסתייגים מלומר שהם שומעים מיזרחית וקוראים לזה "ים-תיכוני"?מפגרים 4-מורים שאומרים "יש לך פוטנציאל אבל אתה לא מממש אותו?כנ"ל 5-מוזיקה שנעשית נטו בשביל רווח כספי?בעע 6-נהגים שחושבים שאור כתום ברמזור אומר "יאלה תן גז עוד שניה מתחלף לאדום"?מצחיק 7-אנשים שפורצים לבתים של תושבי הצפון כשהם שוהים במקלטים?רשעעעעעעע 8-תושבי הצפון שאמורים לשהות במקלט אבל נשארים בבית?זה ממש דפוק אלה אם כן בא להם למות היום מחר 9-להקת הנח"ל?חביב 10-על כל הגיטרות שיש לאדם הסטלן הזה בבית? שריטה אה... חחח :) למה הוא(אתה) לא לוקח אותי?!

nickless m

New member
יאלה בלאגן?

לוקח אותך? לאן? וחוץ מזה אין להקת הנח"ל בימים אלו, לא מצאו מספיק מוכשרים אז לא הקימו אותה כבר שנה וחצי..

RonliG

New member
שיהיה..

1-אנשים שעומדים מאחוריך בקופה מהירה עם שני מוצרים ושואלים אם אפשר לעבור אותך כי יש להם רק קולה ולחם? עלובים. 2-כלבים שנובחים על מכוניות חונות? כלבים.. 3-אנשים שמסתייגים מלומר שהם שומעים מיזרחית וקוראים לזה "ים-תיכוני"? גאונות. 4-מורים שאומרים "יש לך פוטנציאל אבל אתה לא מממש אותו? מממ...המורים שלי?! 5-מוזיקה שנעשית נטו בשביל רווח כספי? כל אחד וההנאה שלו. 6-נהגים שחושבים שאור כתום ברמזור אומר "יאלה תן גז עוד שניה מתחלף לאדום"? ממ... אני..?! 7-אנשים שפורצים לבתים של תושבי הצפון כשהם שוהים במקלטים? בושה שיש אנשים כאלה. 8-תושבי הצפון שאמורים לשהות במקלט אבל נשארים בבית? אמיצים. 9-להקת הנח"ל? :)

RonliG

New member
נצל"ש....

אני נוסעת מחר בערב לאילת.. לנפוש קצת לפני הגיוס. אני חוזרת ביום חמישי, מקווה שאעלה על אוטובוס מוקדם ואגיע למפגש! אוהבת אותכם, נתראה בסופ"ש. רונלי.

תהני ותעשי חיים!!

תקני לי שמה מהשוק..אה?! חחחחחח אני מידה 35.. אז אם רואה כפכפים כאלה יפים וזה תקני לי!!

Japoneza

New member
מתחרה לסהר?../images/Emo110.gif

טוב אז..מה דעתי על... 1-אנשים שעומדים מאחוריך בקופה מהירה עם שני מוצרים ושואלים אם אפשר לעבור אותך כי יש להם רק קולה ולחם? בתור הזאתי שתמיד מבקשת לעבור- סבבה לגמרי
, במיוחד כשנותנים לך (בעצם תמיד..בד"כ) בתור מי שמבקשים ממנו- אומרת "בכיף:)" אבל בתוך תוכי חושבת על כמה שהאנשים האלה חצופים, ישראלים...ו-גאד דמאט, ממש לא איכפת לי שיש להם רק לחם וקולה!! 2-כלבים שנובחים על מכוניות חונות? משעמם להם? 3-אנשים שמסתייגים מלומר שהם שומעים מיזרחית וקוראים לזה "ים-תיכוני"? עצם זה שהם שומעים מזרחית (ים תיכונית, בסדר) זה כבר מראה על משהו לא בסדר.. 4-מורים שאומרים "יש לך פוטנציאל אבל אתה לא מממש אותו? מורים. 5-מוזיקה שנעשית נטו בשביל רווח כספי? במילה אחת? בע בשתי מילים? ממש בע 6-נהגים שחושבים שאור כתום ברמזור אומר "יאלה תן גז עוד שניה מתחלף לאדום"? חחחחח....
מה אני כבר צריכה לחשוב עליהם?! 7-אנשים שפורצים לבתים של תושבי הצפון כשהם שוהים במקלטים? מניאקים. 8-תושבי הצפון שאמורים לשהות במקלט אבל נשארים בבית? בתור אחת כזאתי...אין לי הרבה מה להגיד. זאת אומרת..יש...אבל.. שומרת על זכות השתיקה?
9-להקת הנח"ל? וואלה, סבבה. 10-על כל הגיטרות שיש לאדם הסטלן הזה בבית? כבר אמרתי..שמן!

זiהרים

New member
אפשר לשאול משו ברצינות?

מה הבעיה עם אנשים ששומעים מוזיקה מזרחית, אם הם אוהבים את זה? אני ממש לא מבינה את ההתנשאות הזאת..

eladi88

New member
אהבתי../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

1-אנשים שעומדים מאחוריך בקופה מהירה עם שני מוצרים ושואלים אם אפשר לעבור אותך כי יש להם רק קולה ולחם? - סבבה...אני גם אחד מאלה לפעמים 2-כלבים שנובחים על מכוניות חונות? - טיפשים...המכונית חונה כאילו דה 3-אנשים שמסתייגים מלומר שהם שומעים מיזרחית וקוראים לזה "ים-תיכוני"? - מנסים להיות תרבותיים עלק 4-מורים שאומרים "יש לך פוטנציאל אבל אתה לא מממש אותו? - מי אלה? סיימתי בצפר.... 5-מוזיקה שנעשית נטו בשביל רווח כספי? - לא מהלב... 6-נהגים שחושבים שאור כתום ברמזור אומר "יאלה תן גז עוד שניה מתחלף לאדום"? - כמו שצריך... 7-אנשים שפורצים לבתים של תושבי הצפון כשהם שוהים במקלטים? - בני זונות!! צריך לתלות אותם... 8-תושבי הצפון שאמורים לשהות במקלט אבל נשארים בבית? - חסרי אחריות 9-להקת הנח"ל? - אמממ להקה? 10-על כל הגיטרות שיש לאדם הסטלן הזה בבית? שריטה אה... חחח :) - מגניב לו...

הייתי חייבת...

מה דעתך על...? 1-אנשים שעומדים מאחוריך בקופה מהירה עם שני מוצרים ושואלים אם אפשר לעבור אותך כי יש להם רק קולה ולחם? לא פרייארים :) 2-כלבים שנובחים על מכוניות חונות? 3-אנשים שמסתייגים מלומר שהם שומעים מיזרחית וקוראים לזה "ים-תיכוני"? אני בעד :) 4-מורים שאומרים "יש לך פוטנציאל אבל אתה לא מממש אותו? יש כאלה שזה נכון לגביהם
5-מוזיקה שנעשית נטו בשביל רווח כספי? גועל נפש..לא חושבת שאפשר לקרוא לזה מוזיקה. 6-נהגים שחושבים שאור כתום ברמזור אומר "יאלה תן גז עוד שניה מתחלף לאדום"? חסרי מודעות לסביבה..וחבל. 7-אנשים שפורצים לבתים של תושבי הצפון כשהם שוהים במקלטים? גועל נפש 8-תושבי הצפון שאמורים לשהות במקלט אבל נשארים בבית? חבל 9-להקת הנח"ל? 10-על כל הגיטרות שיש לאדם הסטלן הזה בבית? שריטה אה... חחח :) יפות..

nickless m

New member
את היחידה שאמרה חבל

"8-תושבי הצפון שאמורים לשהות במקלט אבל נשארים בבית? חבל" את מאלו של שאלה מספר 7?

eden456

New member
מה השיעימום גורם !!!

מה דעתך על...? 1-אנשים שעומדים מאחוריך בקופה מהירה עם שני מוצרים ושואלים אם אפשר לעבור אותך כי יש להם רק קולה ולחם? למה לחכות את כל התור בשביל שתי דברים-גמני עושה את זה :) 2-כלבים שנובחים על מכוניות חונות? משועממים .. שיכיפו.. 3-אנשים שמסתייגים מלומר שהם שומעים מיזרחית וקוראים לזה "ים-תיכוני"? מנסים להסתיר את זה שהם שומעים מזרחית .. 4-מורים שאומרים "יש לך פוטנציאל אבל אתה לא מממש אותו? מורים 5-מוזיקה שנעשית נטו בשביל רווח כספי? לא נחשבת בעיני מוזיקה .. 6-נהגים שחושבים שאור כתום ברמזור אומר "יאלה תן גז עוד שניה מתחלף לאדום"?תמיד הם יתקעו באור אדום 7-אנשים שפורצים לבתים של תושבי הצפון כשהם שוהים במקלטים? חסרי לב ! 8-תושבי הצפון שאמורים לשהות במקלט אבל נשארים בבית?סקרנים. 9-להקת הנח"ל? 10-על כל הגיטרות שיש לאדם הסטלן הזה בבית? שריטה ..ח..חח סתם .. באמת גיטרות יפות!!!

nickless m

New member
שאלה ראשונה.

"מה דעתך על...? 1-אנשים שעומדים מאחוריך בקופה מהירה עם שני מוצרים ושואלים אם אפשר לעבור אותך כי יש להם רק קולה ולחם? למה לחכות את כל התור בשביל שתי דברים-גמני עושה את זה :)" אם לא שמת לב כתוב "בקופה מהירה" יענו קופה עד שמונה מוצרים רוב הסיכויים לכל מי שעומד לפניהם גם יש שני מוצרים.

האיחור אבל לא נורא..=]]

מה דעתך על...?
אנשים שעומדים מאחוריך בקופה מהירה עם שני מוצרים ושואלים אם אפשר לעבור אותך כי יש להם רק קולה ולחם? בכיף אם אני לא ממהרת אז למה לא?!
כלבים שנובחים על מכוניות חונות? אהבלים...
בטוח הם הסניפו באנגים..
אנשים שמסתייגים מלומר שהם שומעים מיזרחית וקוראים לזה "ים-תיכוני"?חחחחחחח לבריאות שיהיה.. אם ככה הם מעדיפים לקרוא את זה בכדי לחסוך להם פדיחות- סבבה מבחינתי..
מורים שאומרים "יש לך פוטנציאל אבל אתה לא מממש אותו? המשפט הכי מעפן שנכתב בתעודה!!
מוזיקה שנעשית נטו בשביל רווח כספי? גם זו עבודה. מה שכן אני לא חייבת לשמוע ולפרנס את אותו סוג מוזיקה.
נהגים שחושבים שאור כתום ברמזור אומר "יאלה תן גז עוד שניה מתחלף לאדום"? י----ש---ר---א---ל---י--ם!!
אנשים שפורצים לבתים של תושבי הצפון כשהם שוהים במקלטים? שמוקים ונבלות
תושבי הצפון שאמורים לשהות במקלט אבל נשארים בבית? הרצון לחיות שלהם נורא חזק. וזה מבחינתי מסר חשוב לכל אחד
להקת הנח"ל? פאסה?! חוץ מהשיר שלנו..חחח
על כל הגיטרות שיש לאדם הסטלן הזה בבית? שריטה אה... חחח :) ? חופשיייייי, אם מזה מה שעושה לו טוב..?!

zoharshushan

New member
להסניף באנגים?!?! אין דבר כזה

באנגים מעשנים..אלא אם את מעשנת מהאף,אני מאמינה שאת לא...ואי אפשר.. השיחה הזו מתקדמת לשום מקום.

למעלה