הגיע הזמן ... רוני לוי

yaron3112

New member
הגיע הזמן ... רוני לוי

תן לרוני לסיים את העונה תארגן לו מסיבה יפה כמו שאתה יודע וניפרד ממנו כיאה למאמן שהביא אותנו להשגים יפים ותנסה להביא את אוחנה או עטר או את שומי כי מה שאנחנו זקוקים לו

yaron3112

New member
תיקון

למר יעקוב שחר תן לרוני לסיים את העונה תארגן לו מסיבה יפה כמו שאתה יודע וניפרד ממנו כיאה למאמן שהביא אותנו להשגים יפים ותנסה להביא את אוחנה או עטר או את שומי כי זה מה שאנחנו זקוקים לו ...

Liroy999

New member
אחי, האמת שאני לא מבין אותך...

מה רוני אשם? כולם עורפים את ראש של רוני לוי כאילו הבעייה של מכבי חיפה זה רוני לוי וטו לו. אני לא אומר שאין לו חלק ושהוא לא אשם באי הצלחות של הקבוצה-אבל לא תמיד מי שנמצא בראש המערכת הוא אשם. אני לא חושב שחלק שלו באשמה הוא יותר גדול מהשחקנים. השחקנים אשמים הרבה יותר מהמאמן כי יש שובע בליגה במכבי חיפה דבר שקורה. (לאחר 3 אליפות)-אני לא אומר שזה צריך לקרות זה קורה. מה ואם לרוני היה מזל ב-3 שהוא אימן, והא היה מביא אותנו לליגת האלפות גם היית רוצה שיעיפו אותו? ואחרי שרוני ניצח את אוקזר-בטח אמרת שהוא זבל של מאמן, נכון? תראה, ישנן ביקורת שהן נכונות כמו על העניין עם 2 קשרים אחוריים. והנה הוא שינה ועכשיו הוא פותח עם דירסאו שם. רציתם שני חלוצים לפחות?- עכשיו הוא פותח עם 3: קטן, ארבייטמן, קולאוטי. רציתם שרפאלוב יהיה בהרכב?-רפאלוב בפנים. רציתם שמסודי יישב על ספסל?-הוא על הספסל. אז הוא עשה השינויים ככה שלא צריכים להתעלות עליו יותר מידיי. כי זה הכל בראש של שחקניפ כי רוני לוי מכין את מכבי באותה צורה גם ליגה ובאירופה. באירופה השחקנים מרגישים אתגר אז הם טוב-בליגה הם מרגישים שהוא תלוי בהם, אז הם לא מספיק כי הם חושבים שהכל יבוא בקלות. מי שאומר רוני התפטר זה בושה, חרפה, וכלימה.

רוני לוי הכי פחות אשם

בס"ד במה שקורה לחיפה.. בזמן האחרון הוא עושה חילופים נכונים ובזמנים הנכונים! וגם השחקנים שהוא נותן להם קרדיט מתחילים להביא תוצאות...

למה להפרד?

קודם כל תראה מה הוא מצליח להביא עד תום העונה. גם עם מכבי חיפה תסיים במקום השלישי,רוני לוי צריך להשאר.גם ונגר,גם ליפיגם ביאנצ'י וכל מאמן אחר לא הצליחו להביא אליפות בכל עונה. חבל כששומי היה בחיפה האוהדים לא ידעו להעריך אותו כמו שהם מעריכים עכשיו.ואם רוני לוי ילך,אני מבטיח לך שנתגעגע אליו מהר. רוני לוי עשה כמה טעויות מקצועיות העונה,אבל מכאן ועד לפטר אותו הדרך ארוכה. חוצמזה שעכשיו אתה ב32 הגדולות של גביע אופ"א

yaron3112

New member
כל דבר ניגמר לטוב ולרע ...

דבר ראשון אני לא שונא את רוני לוי הוא מאמן ענק אבל יש כמה דברים שצריך לשים לב אליהם א. למה צריך לחץ של קהל כדי שרוני לוי יעשה שינוי ב. אין לאף שחקן במכבי (להוציא את בוקולי) את האש הרעב שרוני היה מכניס בהם ג. אם אתם רוצים אירופה גם בעונה הבאה צריך כל שנה להיות בטופ ועם רעב שאין אותם כיום וכמועדון מוביל אתה חייב אותם ד. צריך שינוי אז או שזה אומר להחליף את כל השחקנים או שאת המאמן ה. רוני לוי מספיק חכם כדי להבין שהוא יכול להצליח בכל מקום ולפי דעתי הוא המאמן הבא של הנבחרת היקרה שלנו סך הכל אנחנו צריכים דלק חדש

אז למה ונגר נשאר בארסנל 10 שנים?

ופרגוסון 20,ורייקארד 4 ומנצ'יני 4 ואנצ'לוטי 5 (למרות שבמקרה שלו זאת לא דוגמא כל כך טובה),וגי רו 40 וכו' וכו'. אנחנו צריכים להבין שלא כל שנה אפשר להביא תואר

yaron3112

New member
רוני לוי

נו אז ...... לא אצל כולם זה עובד (זוכר מקרה שפיגל ) לא בכל המקרים זה מצליח גם ארבע שנים של רוני לוי זה יפה וגם לרוב הקהל אין כימיה איתו לי באופן אישי אין בעיה שישאר אבל צריך גם לדעת מתי להפרד ויפה שעה אחת קודם ...

אני מסכים

וכבר אמרתי קבוצה כמו מכבי חיפה לא יכולה אחרי 13 מחזורים להיות מקום 7...זו לא ארסנל שיש מנצסטר וצלסי מלפניך ולא אינטר שהיו יובה ומילאן מלפניך...המערך פחדני ארבייטמן משחק במקום לא מתאים,עד שלא צרחו הוא לא הוציא את מסודי,המאמן לא מבצע חילופים כשצריך וזה הכל תודה על 3 שנים נפלאות עכשיו אכן צריך שינוי.

almogon8

New member
וחיפה זה לא מילאן

יש קבוצות ברמה שלנו ויש גם כמה מפתיעות אין מה לעשות זו המציאות ובנוסף חיפה לא נראים הכי טוב אולי זלזול לא יודע אבל להחליף מאמן?

yaron3112

New member
רוני לוי

טוב שמישהו מסכים איתי

למעלה