אחי, האמת שאני לא מבין אותך...
מה רוני אשם? כולם עורפים את ראש של רוני לוי כאילו הבעייה של מכבי חיפה זה רוני לוי וטו לו. אני לא אומר שאין לו חלק ושהוא לא אשם באי הצלחות של הקבוצה-אבל לא תמיד מי שנמצא בראש המערכת הוא אשם. אני לא חושב שחלק שלו באשמה הוא יותר גדול מהשחקנים. השחקנים אשמים הרבה יותר מהמאמן כי יש שובע בליגה במכבי חיפה דבר שקורה. (לאחר 3 אליפות)-אני לא אומר שזה צריך לקרות זה קורה. מה ואם לרוני היה מזל ב-3 שהוא אימן, והא היה מביא אותנו לליגת האלפות גם היית רוצה שיעיפו אותו? ואחרי שרוני ניצח את אוקזר-בטח אמרת שהוא זבל של מאמן, נכון? תראה, ישנן ביקורת שהן נכונות כמו על העניין עם 2 קשרים אחוריים. והנה הוא שינה ועכשיו הוא פותח עם דירסאו שם. רציתם שני חלוצים לפחות?- עכשיו הוא פותח עם 3: קטן, ארבייטמן, קולאוטי. רציתם שרפאלוב יהיה בהרכב?-רפאלוב בפנים. רציתם שמסודי יישב על ספסל?-הוא על הספסל. אז הוא עשה השינויים ככה שלא צריכים להתעלות עליו יותר מידיי. כי זה הכל בראש של שחקניפ כי רוני לוי מכין את מכבי באותה צורה גם ליגה ובאירופה. באירופה השחקנים מרגישים אתגר אז הם טוב-בליגה הם מרגישים שהוא תלוי בהם, אז הם לא מספיק כי הם חושבים שהכל יבוא בקלות. מי שאומר רוני התפטר זה בושה, חרפה, וכלימה.