הגיע הזמן ל:

BlogTV Police46

New member
הגיע הזמן ל:

לאחל לפוליס 18 מוטי המון המון מזל טוב
אז עד 120 כן אני שונא אותך עד כדי כך שרוצה שתחיה כל כך הרבה ולרע האירוע החלטתי לכתוב שיר נקווה שיצא מוצלח השעון צלצל והיום הגדול יחל גדלת בשנה אכן סיבה לחגיגה בחור כארז(משתין כברז) שאוהב הכל גם לעזור להשתגע וליפול(במסנג'ר) שמח על היום שהכרתי אותך וכמובן את משפחתך מצרף שלל איחולים ולבבות שגם את היום הולדת הבא נחגוג יחדיו(יש לקוות) בקיצור ולעניין: הרבה מזל טוב מוטי שכל המשאלות יתגשמו ותמשיך להיות 10 כמו שאתה בהחלט איש יקר

BlogTV Police23

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

הרבה מזל טוב מאמי רק אושר ובריאות הכי חשוב סיוון

BlogTV Police20

New member
הרבה מזל טוב ../images/Emo24.gif

הרבה מזל טוב אושר וכושר בריאות אהבה וגם קצת עושר לרגל יום הולדתך ה XXX הרבה ברכות : כשהכדור ממשיך בדהירה הוא אינו עוצר בעצירה פעם למעלה פעם למטה והחכמים אומרים עם החיים מתגלגלים לא עוצרים רק ממשיכים זורמים ומנווטים ומכל סערה ניצלים יום הולדת שמח מכל הלב אחי ! ואני מאחל לך מה שהייתי מאחל לעצמי (או אולי מממ... קצת פחות ,לא צריך להגזים) יאללה העיקר שיהיה מזל טוב !

BlogTV Police36

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מ ז ל ט ו ב ../images/Emo65.gif

אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
שאני לא יעוף על הצפה
המון המון מזל טוב רק אושר ועושר שכל משאלות ליבך יתגשמו ממני האוהבת אותך בכל ליבי

BlogTV Police21

New member
../images/Emo49.gifידיד יקר../images/Emo49.gif

אני רוצה לאחל לך המון מזל טוב מכל הלב. שיהיו לך חיים ארוכים ומאושרים. שתזכה לראות עולם ולחייך לעולם. שתמיד יהיו לך חברים טובים סביבך ותמיד יהיו לך חברים לאהוב. אני מאחל לך יום הולדת שמח ושנה טובה, פורייה ומהנה. עד 120 מוטי :) שי

BlogTV Police45

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב מוטי../images/Emo65.gif

המון מזל טוב אושר בריאות והצלחה שמח בשימחתך

Queenati

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב גבר גבר!!!../images/Emo106.gif

מזל טוב!!!
מאחלת לך המון אושר ועושר שבעולם. !!!MAY ALL YOUR DREAMS COME TRUE המון נשיקות
,
ענת

BlogTV Police41

New member
../images/Emo49.gif גם ממני - שיהיה לך רק טוב :-

ותודה מקרב לב על קבלת הפנים החמה וכל העזרה.

BlogTV Police30

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

מכל משאלות לבי הייתי מבקשת בשבילך ליום הולדתך: שתהייה מאושר במה שיש לך, שחלומותייך יתגשמו ושמשאלותייך יובילו אותך לחיים טובים ואריכות ימים. בלהצחיק את החברה אתה פשוט אלוף וכל פגישה איתך זה ממש כיוף חברותי, ומגניב, ולפעמים קצת חצוף, אז מה הפלא שאנחנו אוהבים אותך בטירוף?

BlogTV Police18

New member
תודה לכולם !!!../images/Emo24.gif ועכשיו../images/Emo26.gif

אני מבקש מכל מי שמגיע לאשר הגעה כאן בפורום תרוצים לא מתקבלים אני אמור לשריין מקומות בימים הקרובים מי שלא זוכר זה יום חמישי בדיווה שעה 10:30 תיהיה בעיה להכניס אנשים שלא אישרו הגעה לכן אני מבקש לאשר סופית הגעה ושוב תודה לכולם מצפה לראות את כולכם

BlogTV Police39

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

מזל טוב
מזל טוב
מוטייייייייייי מז טוב למומלדת שלך אחי . המון אושר ועושר ואהבה ושימחה ונחת ומי יתן שהשהנה הקרובה תיהייה שנת הגשמה בהצלחה בכול הדרכים שלך גבר גבר מזל טוב
מזל טוב

למעלה