הגיע הזמן לשרשור נוסף על StingTV

limors2

Well-known member
והפעם הוא בגלל שאני לא מוצאת את ההודעות שבהן דיברנו על זה בפורום+שרשורי האוף ארוכים.

לקראת מעבר דירה התחברתי אתמול לאינטרנט דרך בזק, ובחרתי גם לנסות את StingTV בגלל שיש חודש ניסיון+חודשים נוספים בתשלום מוזל יותר.
אנשים (ניק? ועוד?) שיש להם את זה- זה שווה את הכסף? ממה שהבנתי החבילה הרגילה כוללת ערוצי בסיס+ערוצי סדרות וסרטים של יס+ערוצי טבע ומדע, ויש חבילה משודרגת שכוללת גם ערוצי ילדים וספורט. בנוסף לזה הבנתי שיש VOD, למרות שעכשיו אני לא רואה אזכור לזה באתר. אז מה הסיפור באמת? זה כולל את הערוצים האלה עם הקלטות והכל? והVOD, שזה הכי חשוב לנו- זה הVOD העצום והפתוח והנרחב של יס, או שבגלל שזו עסקה עם ערוצים מצומצמים אין בVOD את כל התכנים/זה בכלל VOD אחר?

תודה מראש!

didalf

Well-known member
והפעם הוא בגלל שאני לא מוצאת את ההודעות שבהן דיברנו על זה בפורום+שרשורי האוף ארוכים.

לקראת מעבר דירה התחברתי אתמול לאינטרנט דרך בזק, ובחרתי גם לנסות את StingTV בגלל שיש חודש ניסיון+חודשים נוספים בתשלום מוזל יותר.
אנשים (ניק? ועוד?) שיש להם את זה- זה שווה את הכסף? ממה שהבנתי החבילה הרגילה כוללת ערוצי בסיס+ערוצי סדרות וסרטים של יס+ערוצי טבע ומדע, ויש חבילה משודרגת שכוללת גם ערוצי ילדים וספורט. בנוסף לזה הבנתי שיש VOD, למרות שעכשיו אני לא רואה אזכור לזה באתר. אז מה הסיפור באמת? זה כולל את הערוצים האלה עם הקלטות והכל? והVOD, שזה הכי חשוב לנו- זה הVOD העצום והפתוח והנרחב של יס, או שבגלל שזו עסקה עם ערוצים מצומצמים אין בVOD את כל התכנים/זה בכלל VOD אחר?

תודה מראש!
עד כמה שידוע לי זה כולל VOD אבל יש כמה סדרות שאין בו.
וסרטים יש רק את הסרטים בחינם אין אפשרות לשכור סרטים בתשלום, אבל אני מניחה שזה פחות משנה לך כי מי שוכר סרטים בתשלום כשעוד כמה חודשים הם יגיעו לחינם.

k-don

Well-known member

תודה מראש!
אלו החבילות של סטינג

בכל מקרה, כנראה שכדאי לעשות מבחינה כלכלית טריפל של סטינג עם בזק בינלאומי ולא טלויזיה בנפרד ואינטרנט בנפרד. (במיוחד אם מדובר על תשתית בזק)

didalf

Well-known member
והנה שרשור שהיה על סטינג

limors2

Well-known member
והנה שרשור שהיה על סטינג
אוי ואפילו קראתי את השרשור הזה, מוזר שלא מצאתי אותו. תודה!

LeR@nch

Well-known member
אני לא יודע מה מוצע בחבילת הבסיס עכשיו, אבל כשאני התחברתי לחבילה הזו בשנה שעברה - ערוצי הסרטים לא נכללו בה.

הם עדיין לא פתוחים אצלי כי לא ביקשתי להוסיף אותם וגם ב-VOD הסרטים מופיעים כתוכן בתשלום נוסף שאינו בחבילה עליה אני משלם.

אני ממש ממש ממש מרוצה מהשירות שלהם, חבילת הערוצים הישראליים והסדרות זה בדיוק מה שאני צריך והם כל הזמן מוסיפים עוד ערוצי פרימיום שפתוחים ללא תוספת תשלום.

לגבי הסדרות - חלק מהן לא זמינות ב-VOD (כמו גברת אמריקה, דייב, ראמי, כבודו ארה"ב) אבל כשהן משודרות בערוצים הרגילים (דרמה/אקשן/קומדי) אפשר להקליט ולצפות כרגיל.

אני גם די בטוח (אבל לא ב-100%) שהתוכן ב-VOD של סטינג מערוצים כמו קשת, רשת והתאגיד אפילו גדול יותר מההיצע ב-VOD הרגיל של yes.

limors2

Well-known member
אני לא יודע מה מוצע בחבילת הבסיס עכשיו, אבל כשאני התחברתי לחבילה הזו בשנה שעברה - ערוצי הסרטים לא נכללו בה.

הם עדיין לא פתוחים אצלי כי לא ביקשתי להוסיף אותם וגם ב-VOD הסרטים מופיעים כתוכן בתשלום נוסף שאינו בחבילה עליה אני משלם.

אני ממש ממש ממש מרוצה מהשירות שלהם, חבילת הערוצים הישראליים והסדרות זה בדיוק מה שאני צריך והם כל הזמן מוסיפים עוד ערוצי פרימיום שפתוחים ללא תוספת תשלום.

לגבי הסדרות - חלק מהן לא זמינות ב-VOD (כמו גברת אמריקה, דייב, ראמי, כבודו ארה"ב) אבל כשהן משודרות בערוצים הרגילים (דרמה/אקשן/קומדי) אפשר להקליט ולצפות כרגיל.

אני גם די בטוח (אבל לא ב-100%) שהתוכן ב-VOD של סטינג מערוצים כמו קשת, רשת והתאגיד אפילו גדול יותר מההיצע ב-VOD הרגיל של yes.
מעניין. מבאס שהVOD לא תואם, אבל כשמשלמים להם הרבה פחות אני מניחה שזה לא הוגן לצפות לקבל את אותם תנאים ותכנים.

Aranel Nenharma

Well-known member
אם השאלה היא מה כדאי סטינג ט וי או יס רגיל אז התשובה היא סטינג טי וי
גם זול יותר ויש פחות או יותר את אותו הייצא. זה שירות די חדש אבל ניתן גם להשכיר תמורת תשלום את הסרטים החדשים.

k-don

Well-known member
אם השאלה היא מה כדאי סטינג ט וי או יס רגיל אז התשובה היא סטינג טי וי
גם זול יותר ויש פחות או יותר את אותו הייצא. זה שירות די חדש אבל ניתן גם להשכיר תמורת תשלום את הסרטים החדשים
יש טיפה הבדל ביניהם, אבל למי שמשתמש בנטפליקס כנראה שלא שווה לשלם עוד 100 ש"ח לחודש על יס פלוס (לעומת סטינג טיוי).

הבדל חשוב יכול להיות אם יש יותר מ 5 ממירים , אפשר לדעתי ביס לקחת יותר מ 5 (כאשר חלק אינם על גבי האינטרנט)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אנשים (ניק? ועוד?) שיש להם את זה- זה שווה את הכסף?
אכן יש לי, אבל כפי שציינתי בעבר אני לא ממש משתמש בו.
אני כן לאחרונה סוף סוף התפנתי כדי להוריד את חבילת הסרטים שהייתה לי כי אחיינית שלי (שהיא בעצם מי שמשתמש בזה) רואה רק סדרות.
אז ירדתי לשלם 59 לחודש לחבילת הסדרות+.

צליליתה1

Well-known member
מבחינת התכנים אני מרוצה מאוד מסטינג. נכון שחלק מהסדרות מגיעות באיחור, אבל גם ככה יש מלא מה לראות. לקחתי את חבילת הסדרות, בדיוק מה שאני רוצה, בלי לשלם על מה שאני לא רואה. מצד שני, יש המון בעיות טכניות קטנטנות אך מעצבנות, והתמיכה הטכנית שלהם בעייתית ביותר. פעם אחרונה התקשרתי למוקד תמיכה טכנית, אמרו שאני מס 50+ בתור והמליצו לפנות לשירות בווטסאפ. כך עשיתי וחיכיתי 24 שעות למענה. לשמחתי כבר למדתי את כל מיני הפטנטים הקטנים, כמו להוציא מהחשמל, וכו, ובעיקר, בנוסף לסטימר גם התקנתי אפליקציה על הטלוויזיה, כך שאם משהו לא עובד יש לי, אולי, גיבוי.

למעלה