הגיע הזמן לשאלון

הגיע הזמן לשאלון

1. כמה ילדים קטנים ומרגיזים ריסתם/דפקתם להם פטיש בראש ביום העצמאות? 2.את מי צריך להשליך למדורה בל"ג בעומר?
3.מי יותר נשי - מחבט או אזרח? 4.לבנות - מי יותר סקסי - בני סלע או בני בגין? 5.האם יש לכם כבר תיכנונים לגבי הטיול הגדול (כלומר תאריך,יעד,שטויות כאלו) 6.אחרי שאתם מורידים גוש בשירותים,האם אתם מסתכלים על התוצר? בברכת סופ"ש מזדיין לכולם

IrIsH BaBe

New member
מצ'עמם

1.כמה ילדים קטנים ומרגיזים ריסתם/דפקתם להם פטיש בראש ביום העצמאות? עברנו את הגיל הזה 2.את מי צריך להשליך למדורה בל"ג בעומר? את הערביה ההיא 3.מי יותר נשי - מחבט או אזרח? אתה 4.לבנות - מי יותר סקסי - בני סלע או בני בגין? הרצל 5.האם יש לכם כבר תיכנונים לגבי הטיול הגדול (כלומר תאריך,יעד,שטויות כאלו) אם הבנדוד הטחון שלי מארה"ב שולח לי כרטיס טיסה אני מוכנה לטוס אפילו מחר 6.אחרי שאתם מורידים גוש בשירותים,האם אתם מסתכלים על התוצר? בטח. ואפילו מפסלת אותו עם המקל הזה של האסלה

JamicaniT

New member
יאללה בלאגן ..

1. כמה ילדים קטנים ומרגיזים ריסתם/דפקתם להם פטיש בראש ביום העצמאות? 0. אבל היה צחוקים .. 2.את מי צריך להשליך למדורה בל"ג בעומר? וואלה .. גאידמק. 3.מי יותר נשי - מחבט או אזרח? אזרח. 4.לבנות - מי יותר סקסי - בני סלע או בני בגין? בנו. הנדלר. סתם D: 5.האם יש לכם כבר תיכנונים לגבי הטיול הגדול (כלומר תאריך,יעד,שטויות כאלו) יש יעד. אין תאריך. 6.אחרי שאתם מורידים גוש בשירותים,האם אתם מסתכלים על התוצר? מואיז. באמת. בנות לא מחרבנות ...

למעלה