הגיע הזמן לפומאיסט

אמק

New member
הגיע הזמן לפומאיסט

שלא מתבייש בעצמו ,באמת לאחרונה נדמה לי שכל הפומאיסטים האלה מתחבאים באיזה נקיק סלע כמו שפנים.. יקום איפה הפומאיסט הגאה ויגן על הפומו ללא כחל וסרק... נו?

nooriko

New member
ולא שאני חסידת פוסט או משהו

אני, כמו שאמר פעם מרצה שנערץ עלי, שמרנית ואפילו רדיקלית. לילה טוב

אמק

New member
זה בסדר זה באופנה

השילוב בין רדקליות ושמרנות מתאימה לזמן ולרוח הזמן. אני חושב שגדי יצג נאמנה מגמה זו.

nooriko

New member
לא הבנתי

ממש לא הבנתי. אם אתה צודק - אז מה? מה המשמעות של זה? ומה פירוש "רוח הזמן"? להערכתי ולדעתי אני בכלל לא מייצגת את רוח הזמן והתקופה. ואולי חבל שלא. וגם, המילה הזאת ´שמרנות´ יש לה הרבה פירושים וקונוטציות.

nooriko

New member
טוב בסדר

אבל אני לא קראתי את הגל. אז אני זקוקה להסבר....

neoM

New member
טוב בסדר../images/Emo52.gif

´ת מבינה, אני מראש הנחתי שקראת את כולם כבר, וככה התפלאתי נורא שהמושג הזה "זר לך". אז בהכללה ממש נוראית, לא מקצועית, לא אחראית ועל קצה השן השמאלית קיצונית של המזלג: ZIETGIEST מקשף את "התודעה האנושית" ברגע נתון, כי הרי לדעתו של הגל, "הרוח" "התודעה האנושית" מתבטאת בהיסטוריה.

neoM

New member
ככה קורה כשלא משתמשים

במחשב האישי המוכר ZEITGEIST

nooriko

New member
טוב בסדר. האמת המושג לא זר לי

אבל לא קראתי את הגל. ואני לא מאמינה שאפשר "לקרוא הכל" ניאו, יש ב´מת מחשב כזה???... ומה זה לקשף ?

neoM

New member
לקשף

אהההה, תפסתיני
אצבוע מהיר מדיי מוביל לחילופי אותיות, כידוע
אבל סברתי שלקשף יתן איזה עומק טרנסצנדנטי לדברים
======= ללא קשר ישיר, אך עקיף לשקף כמובן

nooriko

New member
אוי. זה היה חמוד ../images/Emo6.gif

האמת.. הייתי בטוחה שזאת מילה שאני לא מכירה

אני! אני!

לדעתי הפומו הוא הדבר הכי חיובי ומלהיב שקרה מאז ניטשה, הפאנק, ואירוויזיון 79´

אמק

New member
והגול של בלילי?

נו אדרבא תגן על הפומו... אבל אנא בשם כל הקדושים ,בלי למלמל דברים חסרי משמעות ,-למרות המצב הזה הנוכח של חוסר המשמעות.

neoM

New member
אבי - היי

בתנאי שלא תשלח אותנו לארגז החול.

המאבק בין המודרניזם לבין הפומואיזם

מתבטא בפורומי החרשים למיניהם. לפי ההגדרות שקראתי, מתחברת מודרניות עם קונפורמיזם, והפומואיזם שולל את הקונפורמיזם. רוב החרשים ונספחיהם הם קונפורמיסטים להחריד, ומתייחסים במישור האישי להודעות סתמיות בפורומי החרשים באינטרנט. אני מתייחס לאינטרנט במישור האנרכי דווקא, כי כוחו בעיני הוא המעבר על מגבלות המידע. משום כך לא הבנתי את הסערה שקמה סביב פורומי הפדופילים בוואלה, בהנחה שלא מדובר בתמונות שהם עצמם צילמו. אותם הדברים אמורים לגבי אתר טמפון המחצין דברים שבדרך כלל נעשים "במסתרים". אני זוכר מקרה במועדון ה-PC באורט שבו כתב מנהל הפורום בפורום המנהלים שהוא רוצה למנות לעצמו סגן, כי רצה לבדוק "הדלפות". בסופו של דבר כתבו על הנושא גם בפורום, תוך ציטוט שיחות שלמות באיסיקיו. כל זמן שאין פגיעה מפורשת בפרטיות ו/או הוצאת דיבה, דברים אלה נראים לגיטימיים בעיני. אין זה מתפקידו של מנהל הפורום לדכא את הפורום. השאלה היא האם צריך מנהל הפורום להענות לדרישות חלק מהקהל "שלו" ולקבל את תביעותיהם הקונפורמיות, או להמשיך בניהול פורום אוטונומי, כאשר מי שרוצה מגיב, ומי שאינו מרגיש נוח - יכול לפנות למקום אחר?

למעלה