הגיע הזמן לעדכן!!!

תמי ס

New member
הגיע הזמן לעדכן!!!

למרות כל הפחדים והחששות, אני בהריון, שבוע 17, ועד עתה לשמחתי הכל תקין. חיכיתי לשלב זה על מנת לעדכן אתכם מכיוון שבהריוני הקודם בסריקת המערכות התגלה המום שאילץ אותי להפסיק את ההריון. אך כמו שאמרנו, מי שנכווה ברותחין נזהר בצוננים... אני מלאה פחדים, דברים שלא הייתי מודעת להם לפני ההריון הכושל צצים ועולים עכשיו וקשה להתעלם מהם. היום מלאה חצי שנה להפסקת ההריון שלי, אני עדיין מלאת עצבות על האבדן, זה לא נעלם, זה לא הולך, זה איתי לתמיד, במחשבותיי, בחלומותיי, וכבר השלמתי עם זה שהנושא ילווה אותי לתמיד- זה חלק ממני. וגם השמחה על ההריון החדש (שהפתיע אותי מאד במהירות שבה הוא התרחש) לא מכהה את הכאב העצום. אבל אני נושאת עיניים בתקווה, להצלחה הפעם, ומאחלת לכולכן/ם הצלחה תמי

karen01

New member
תמי מתוקה שלי

אני לא בדיוק מופתעת..... אבל - שולחת לך חיבוק גדול גדול של תיקווה ושל אושר, וכשיגיע יום השנה נוכל לציין אותו - עדיין עם כאב, אבל עם הרבה הרבה אושר לידו. אוהבת תמיד, קרן התאומה (גם אצלי חצי שנה היום...).

sivanori

New member
WOW !

this is great ! wonderful news. I was scared out of my skin during a perfectly normal pregnancy and was not optimistic till I held my beautiful healthy boy in my hands, and even then it took me a few months to relax. You will be surprised how different life is on the other side of motherhood. It is a very different feeling to decide on what he´s going to wear today compared to the other decisions I had to make for my firstborn. All the best, Keep us informed and see you in the Parents forum in a few months !!!!!! Sivan

udie1

New member
התרגשות

זה כל מה שהרגשתי כשקראתי אותך. כאילו יכולתי להרגיש איתך את הכל. הפחדים הם קשים... אבל האושר יבוא!

לצאת מן הארון

תמוש אמנם לא הפתעת (חיים שלמים יש בפורום הזה מאחורי הקלעים...)אבל אף פעם לא מיותר לחבק ולחזק ולאחל לך המשך מוצלח. קצת פחות סודי מן ההתחלה, אך מוצלח לא פחות. נחזיק לך כולנו אצבעות, נספור יחד איתך את הימים ונחכה ליום המאושר. המון בריאות ורוגע הפילה הסגולה.

העלית לי חיוך על הפנים

הי תמי כבר חצי לילה שאני מעבירה כאן מול המסך עם דמעות שמלוות אותי כל הזמן. פתאום קראתי את ההודעה שלך וקלטתי שאני מחייכת. רוצה נורא להיות איפה שאת נמצאת עכשיו. כמו שאני מאחלת לי ולאודי וכמובן לכולם פה אני כל כך מקווה שתוכלי למצוא מקום בליבך נקי וחדש וחיובי להריון הזה ולתינוק/ת שיבוא בעקבותיו. תהיי חזקה והלוואי שתדעי רק טוב. מזל טוב וחיבוקים מאיטליה ומאיתנו יעל ואודי

קטיה 007

New member
המון מזל טוב ובהצלחה

כבר המון זמן שאני לא גולשת ושמחתי מאוד לקרוא את ההודעה שלך המון מזל טוב ובהצלחה שולחת המון
ונשיקות קטיה

למעלה