יאללה, לפתוח את הבוקר
החמישיה (לפי עמדות): פול, בראיינט, גארנט, לברון, הווארד - הסברים? פול עושה דברים שלא יאומנו עם ההורנטס. שנה שעברה הייתה תחושה שהנה הוא הגיע לטופ, אבל השנה הוא שדרג את עצמו עוד יותר. בראיינט גם כן לקח את עצמו מדרגה אחת גבוהה יותר, והראה שהוא מסוגל לשחק גם בשביל הקבוצה, למרות תצוגות קליעה מדי פעם. לברון שם פשוט כי העדפתי אותו בפוטו פיניש על פול פירס, בתור הטוב בעמדה שלו בליגה גארנט הוא הMVP שלי ואני אפרט עליו עוד רגע הווארד הפך לחיית צבע. אומרים שיש לו מוב אחד, אבל בינתיים זה עובד, והבחור עדיין ילד. השחקן המצטיין: קווין גארנט. אין לי שום ספק שהוא השחקן הטוב ביותר בקבוצה הכי טובה, אבל יש כאן משהו מעבר לזה - הוא החדיר בקבוצה שלו כזו תחושת לחימה וכל כך הרבה נחישות, שגם כשהוא בחוץ הקבוצה שלו מצליחה בצורה מטורפת. (למען ההגינות יאמר שהקרדיט ניתן גם לפירס על כך, אבל קודם כל לKG). חמשת המאכזבים (לא לפי עמדות ): אדי קארי - לא הצליח להתגבר על האגו הענק ולעשות עוד התקדמות משנה שעברה לדרגת אולסטאר לארי יוז - דווקא תצוגות כמו הלילה מראות מה הפוטנציאל שגלום בבחור הזה. וינס קארטר - איפה הוא ואיפה הhalf man half amazing ג'ייסון קיד - כל פרשת ג'רזי מאכזבת אותי. דויין וייד - מראה שאין לו בעיה להיות הכוכב של הקבוצה, אבל בכל מה שנוגע למנהיגות הוא אנמי לגמרי. השחקן המאכזב ביותר: דויין וייד. לטעמי אחד הפלופים הגדולים. יכול מאד להיות אגב שזה נגוע בחוסר אהבה שלי אליו. השחקן השישי: מאנו? לא יכול לחשוב על מישהו אחר כרגע. הקבוצה הטובה: הסלטיקס. למרות שאיבדו קצת גובה בתקופה האחרונה. הקבוצה המפתיעה: ניו אורלינס והלייקרס די צמודות. הקבוצה המאכזבת: יהיה נדוש לבחור בניקס, אז נבחר באחות מעבר להאדסון. עם מאגלור וקרסטיץ' שחזר וג'פרסון שהתחיל את העונה בצורה מדהימה, הם היו צריכים להיות הרבה יותר גבוה. שלושת הארועים של החצי הראשון של העונה (נא לדרג): 1. אלונזו מורנינג נפצע ומודיע על פרישה. השחקן עם הלב הכי גדול בליגה הולך הביתה 2. קווין גארנט וריי אלן מגיעים לבוסטון ויוצרים שם קונטנדרית 3. שאק עובר לפיניקס (אגב, שמתם לב שהוא מעולם לא שיחק בעיר חורפית? אורלנדו, לוס אנג'לס מיאמי ועכשיו פיניקס. יש לו כנראה איזה סעיף בחוזה) הארוע ההזוי ביותר בחצי הראשון של העונה: גילברט ארינאס חוזר מפציעה, משחק רע, חוזר לכושר, נפצע וחוזר הביתה. גם פרשת דאנליבי תומאס הייתה מוזרה. מהלך החצי עונה (איזה דאנק שהקפיץ אתכם או משהו כזה): אין מהלך מיוחד. אני חושב שג'וש סיפק לי כמה רגעים יפים.