הגיע הזמן לסכם את חצי העונה...

OrEl74

Well-known member
מנהל
הגיע הזמן לסכם את חצי העונה...

תשתדלו להיות אובייקטיבים ולא לבחור לפי שחקים או קבוצות שאתם אוהבים אלה לפי מה שבאמת קרה בחצי הראשון של העונה
החמישיה (לפי עמדות): השחקן המצטיין: חמשת המאכזבים (לא לפי עמדות
): השחקן המאכזב ביותר: השחקן השישי: הקבוצה הטובה: הקבוצה המפתיעה: הקבוצה המאכזבת: שלושת הארועים של החצי הראשון של העונה (נא לדרג): הארוע ההזוי ביותר בחצי הראשון של העונה: מהלך החצי עונה (איזה דאנק שהקפיץ אתכם או משהו כזה): יאללה שחקו אותה

Or Amit

New member
יאללה, לפתוח את הבוקר

החמישיה (לפי עמדות): פול, בראיינט, גארנט, לברון, הווארד - הסברים? פול עושה דברים שלא יאומנו עם ההורנטס. שנה שעברה הייתה תחושה שהנה הוא הגיע לטופ, אבל השנה הוא שדרג את עצמו עוד יותר. בראיינט גם כן לקח את עצמו מדרגה אחת גבוהה יותר, והראה שהוא מסוגל לשחק גם בשביל הקבוצה, למרות תצוגות קליעה מדי פעם. לברון שם פשוט כי העדפתי אותו בפוטו פיניש על פול פירס, בתור הטוב בעמדה שלו בליגה גארנט הוא הMVP שלי ואני אפרט עליו עוד רגע הווארד הפך לחיית צבע. אומרים שיש לו מוב אחד, אבל בינתיים זה עובד, והבחור עדיין ילד. השחקן המצטיין: קווין גארנט. אין לי שום ספק שהוא השחקן הטוב ביותר בקבוצה הכי טובה, אבל יש כאן משהו מעבר לזה - הוא החדיר בקבוצה שלו כזו תחושת לחימה וכל כך הרבה נחישות, שגם כשהוא בחוץ הקבוצה שלו מצליחה בצורה מטורפת. (למען ההגינות יאמר שהקרדיט ניתן גם לפירס על כך, אבל קודם כל לKG). חמשת המאכזבים (לא לפי עמדות ): אדי קארי - לא הצליח להתגבר על האגו הענק ולעשות עוד התקדמות משנה שעברה לדרגת אולסטאר לארי יוז - דווקא תצוגות כמו הלילה מראות מה הפוטנציאל שגלום בבחור הזה. וינס קארטר - איפה הוא ואיפה הhalf man half amazing ג'ייסון קיד - כל פרשת ג'רזי מאכזבת אותי. דויין וייד - מראה שאין לו בעיה להיות הכוכב של הקבוצה, אבל בכל מה שנוגע למנהיגות הוא אנמי לגמרי. השחקן המאכזב ביותר: דויין וייד. לטעמי אחד הפלופים הגדולים. יכול מאד להיות אגב שזה נגוע בחוסר אהבה שלי אליו. השחקן השישי: מאנו? לא יכול לחשוב על מישהו אחר כרגע. הקבוצה הטובה: הסלטיקס. למרות שאיבדו קצת גובה בתקופה האחרונה. הקבוצה המפתיעה: ניו אורלינס והלייקרס די צמודות. הקבוצה המאכזבת: יהיה נדוש לבחור בניקס, אז נבחר באחות מעבר להאדסון. עם מאגלור וקרסטיץ' שחזר וג'פרסון שהתחיל את העונה בצורה מדהימה, הם היו צריכים להיות הרבה יותר גבוה. שלושת הארועים של החצי הראשון של העונה (נא לדרג): 1. אלונזו מורנינג נפצע ומודיע על פרישה. השחקן עם הלב הכי גדול בליגה הולך הביתה 2. קווין גארנט וריי אלן מגיעים לבוסטון ויוצרים שם קונטנדרית 3. שאק עובר לפיניקס (אגב, שמתם לב שהוא מעולם לא שיחק בעיר חורפית? אורלנדו, לוס אנג'לס מיאמי ועכשיו פיניקס. יש לו כנראה איזה סעיף בחוזה) הארוע ההזוי ביותר בחצי הראשון של העונה: גילברט ארינאס חוזר מפציעה, משחק רע, חוזר לכושר, נפצע וחוזר הביתה. גם פרשת דאנליבי תומאס הייתה מוזרה. מהלך החצי עונה (איזה דאנק שהקפיץ אתכם או משהו כזה): אין מהלך מיוחד. אני חושב שג'וש סיפק לי כמה רגעים יפים.

חלקי

חמישיה נאש לאחרונה נחלש, לכן כריס פול תופס את מקומו, דרון נושף בעורפו קובי לברון גארנט הווארד במירוץ לmvp גארנט, קובי, לברון המאכזבת והמאכזבים - שיקגו, בן גורדון וחבריו. לא רק שלא הצליחו לעשות קפיצה מעלה, אלא התרסקו. כגודל הציפיות... עוד מאכזבים - שאק עד עתה, מקגריידי, מייקל רד היה איזה דאנק מהדהד של בארון דיוויס בשבוע שעבר שהקפיץ אותי לא זוכר מלפני זה משהו ספציפי קבוצה טובה - בוסטון מפתיעה - לייקרס, ניו אורלינס עוד יותר. פורטלנד נחלשה ומאבדת את המקום בפלייאוף כך מסתמן

WorldCenter

New member
שלי

החמישיה (לפי עמדות): נאש - קובי - להברון - גארנט - דאנקן להאוורד לדעתי לא מגיע לכאן, כבר קרה ש2 פאוור פורדים נכנסו במקום סנטר. השחקן המצטיין: קובי בראיינט , העונה הוא זוכה בתואר. חמשת המאכזבים (לא לפי עמדות ): וויד - קארטר - שאקיל - רנדולף - ב וואלס השחקן המאכזב ביותר: דווין וויד - לא מצליח להנהיג. השחקן השישי: מאנו גינובילי הקבוצה הטובה: בוסטון סלטיקס המאזן אומר הכל, גם בלי גארנט הם מסתדרים מעולה. הקבוצה המפתיעה: ניו אורלינס הקבוצה המאכזבת: שיקאגו

Molchansky

New member
עונה

החמישיה (לפי עמדות): סטיב נאש, קובי בראיינט, לברון ג'יימס, קווין גארנט, דווייט האוורד השחקן המצטיין: קובי בראיינט אני חושב שהוא עשה סוויץ' רציני בכל הגישה שלו, אמנם בסטטיסטיקה הוא פחות מלברון ובאפישנסי פחות מגארנט, אבל יש דברים שהוא עושה על המגרש שלא נכנסים לסטטיסטיקה. חמשת המאכזבים (לא לפי עמדות ): דוויין ווייד, אלן-קרמלו (ציפיתי מהם ליותר), מגריידי לא עולה לי לראש עוד מישהו. השחקן המאכזב ביותר: דוויין ווייד הקבוצה הטובה: דטרויט הקבוצה המפתיעה: לייקרס למרות שאני אוהד שלהם, אחרי העונה האחרונה לא ציפיתי ליותר מדי, והופתעתי לטובה. הקבוצה המאכזבת:יש יותר מדי קבוצות כאלו... שלושת הארועים של החצי הראשון של העונה (נא לדרג): ניצחון של לייקרס בחוץ על סאנס, זה היה המשחק השני של הלייקרס בעונה והם נתנו בראש
הארוע ההזוי ביותר בחצי הראשון של העונה:ניצחון של לייקרס בחוץ על סאנס

Puskas

New member
ננסה לא לשכוח אף אחד

חמישייה: PG-כריס פול (ניו הורלינס) SG-מנו ג'ינובילי (סן אנטוניו) SF-קינג ג'יימס (קליבלנד) PF-ג'וש סמית' (אטלנטה) C-מרקוס קמבי (דנבר) השחקן המצטיין: כריס פול (ניו הורלינס). חמשת המאכזבים: דירק נוביצקי (דאלאס) בן וואלאס (שיקגו) טרייסי מקגריידי (יוסטון) ביג שאק "הדיזל" (פיניקס) ג'רמיין אוניל (אינדיאנה) השחקן המאכז ביותר: בן וואלאס (שיקגו)-פשוט צל של מי שהיה פעם אחד הגבוהים האיכותיים בליגה. השחקן השישי: דרון וויליאמס (יוטה) הקבוצה הטובה: דטרויט. הקבוצה המפתיעה: בוסטון-הסבר קצר..אני לפחות חזיתי להם נפילה כשיהיו פציעות..בינתיים גם במשחקים בלי פירס וגם באלה גלי גארנט וגם באלה בלי אלן וגם כששניים היו חסרים הם עדיין היו חזקים.. עוד קבוצה שהפתיעה אותי היא פורטלנד. הקבוצה המאכזבת: שיקגו בלי תחרות בכלל.. שלושת האירועים של החלק הראשון: 1. הדרים טים שנבנה בבוסטון. 2. פאו גאסול עובר בשקט בשקט ללייקרס. 3. הניקס מנצחים משהו.. (LOL) הארוע ההזוי: לא עולה לי משהו האמת.. מהלך החצי העונה: גם לא עולה לי משהו מיוחד..היו כמה דאנקים של קארטר לאחרונה שהלהיבו אבל לא משהו מיוחד..

the mnm factor

New member
האיש לא שם את קובי וגארנט בחמישיית העונה

נראה לי שהוא פספס משהו... O_O

the mnm factor

New member
את מי חשבת להכניס? דאנקן?

השנה היוצרות התהפכו- זו השנה הראשונה שהמספרים של דאנקן טובים יותר משל גארנט אבל גארנט חשוב יותר לקבוצה שלו (כלומר- כמובן שבמינוסוטה הוא היה חשוב. אבל הוולבס עצמם לא היו חשובים). ולכן גארנט צריך להכנס. דאנקן לא.

Puskas

New member
כשבוחרים

שחקן שישי זה חייב להיות אחד שהוא באמת שישי בקבוצה שלו? אם ככה אז מנו השישי וקובי בחמישייה ודרון בבית.. אבל חשבתי שהשחקן השישי זה שחקן שלא הכנסתי לחמישייה אבל לדעתי ראוי ליזכור... ולגביי ההוא שמתחתי שרשם על גארנט וקובי..אז הסבר על קובי קיבלתם פה..מנו לדעתי עדיף.. ולגביי גארנט..אני יותר אהבתי ת'מספרים של ג'וש..זה הכל.. זה לא חייב להיות חמישיית אולסטאר כדי להראות טוב..

the mnm factor

New member
זה מה שקורה כשבוחרים חמישיית עונה על פי

מספרים נטו. ובלי שום קשר אני בקלות מוצא 3 SG טובים וחשובים יותר לקבוצה שלהם ממנו- קבל בשליפה: ברנדן רוי דווין וויד קובי בריאנט גם טרייסי מקגריידי הראה כמה הוא חיוני לרוקטס השנה. וזה לפני שאני מחשיב מקריים גבוליים כמו אייברסון, ג'וש הווארד, אנדרה איגואדלה. וזה גם לפני שדיברנו על ריי אלן, מייקל רד, ריפ המילטון, וינס קרטר, בן גורדון, ג'ייסון ריצ'רדסון, ג'ו ג'ונסון וקווין מרטין. אני לא אומר שכולם טובים מג'ינובילי- אבל מנו בטוח לא הSG הכי טוב והכי חיוני השנה, הוא בקושי נכנס לאולסטאר.

Puskas

New member
עובדה בשטח

הקבוצה של מנו עם מאזן יותר טוב משל כל הקבוצות של השחקנים פה... ברנדון רוי חמוד..ווייד הוא אכזבה! זה שבאופן אישי הוא טוב זה לא מעיד על כלום..הוא לא מצליח לעזור לקבוצה שלו בכלום!! קובי תותח אבל מנו לדעתי העונה עושה בספרס המון! במיוחד עכשיו שפארקר בחוץ... ג'וש הווארד,איגי,רד,ג'ו ג'ו..אתה רציני? למה מי הם בכלל? ג'ו ג'ו היה מקום אחרון בליגה עם אטלנטה אם לא היה לו את סמית'.. איגי סתם מפציץ נ"ק אבל זה לא מוביל את פילי לכלום..ג'וש לא תורם מספיק כנראה כי דאלאס ניראת כמו הצל של עצמה.. רד סתם שחקן..הוא לא שווה אפילו חמישייה עשירית...וגם קארטר לא בדיוק משהו השנה והקבוצה שלו ניראת כמו כלום... ריי אלן בכלל משחק 3..פירס הוא ה-2 שלהם..ולטעמי אם כולם בוחרים בגארנט וטוענים שהוא הסיבה להצלחה של הסלטיקס אז כנראה שלפירס יש פחות מקום כאן... היחיד שהיתה לי התלבטות לגביו היא קובי..אבל הלכתי על מנו בסוף כי הוא יותר קבוצתי מקובי והוא חלק מהמערכת בניגוד לקובי שהוא כל המערכת בעצמו..

the mnm factor

New member
אבל איך אפשר לדון איתך

כשרב מה שאתה אומר פשוט לא נכון עובדתית או מבוסס על כלום? ריי אלן משחק SF? נו באמת בן אדם... על מה אתה מדבר? לא רק שאלן משחק SG כל הקריירה שלו הוא אפילו SG קלאסי. לעיתים בסופרסוניקס הוא היה מוביל כדור, אבל זה לא אירוע נפוץ. מעבר לזה הספרס תמיד היו הקבוצה של דאנקן בלי שום ספק. שנה שעברה בפלייאוף גם פארקר היה סופרסטאר. מנו הוא אחד השחקנים המשלימים הטובים בליגה ואחד הסיידקיקים הגדולים בליגה- אבל כסופרסטאר בפני עצמו הוא אחד החלשים. וברמה האישית הוא לא טוב יותר מכל אחד שציינתי למעלה. וכמה משחקים ראית השנה שאתה אומר כל כך הרבה דברים שטותיים? איגודאלה סתם מפציץ נקודות? איזה שטויות! איגודאלה עושה הרבה יותר ולמעשה הוא אפילו לא מפציץ נקודות. דאלאס נראית כמו "הצל של עצמה"? כמה משחקים ראית השנה של דאלאס? ככל הנראה כמספר האייקיו של משה קצב. ברנדן רוי "חמוד"? מה זה חמוד? רד "סתם" שחקן? מה זה בכלל אומר? עזוב נו בן אדם, הטיעונים שלך לא רציניים וקשה להתייחס אליהם ברצינות.

Puskas

New member
שמע..

רוי שחקן נחמד אבל הוא לא סופרסטאר..תן לו עוד עונה שתיים וניראה מה יצא.. דאלאס עם מאזן שלילי בחוץ! יותר צל מזה?? תמיד דאלאס היו עושים מאזנים מעולים בעונה הסדירה והעונה הם גם את זה לא עושים... איגי עובדה בשטח..תורם סבבה אבל פילי כקבוצה עגלות..אז איך אני יכול לבחור שחקן שהקבוצה שלו לא שווה כלום? הרי אם איגי כזה טוב וכל כך תורם בהרבה מקומות אז היית מצפה שפילי תיהיה לפחות כמו קליבלנד שגם שם בן אדם אחד עושה הכל.. ועוד לאיגי יש שחקני משנה סבירים... מנו לטעמי ראוי למקום..כשהוא היה פצוע הספרס היו פחות טובים..לדעתי מגיע לו כבוד על היכולת העונה שהיא באמת טובה.. אז אוקיי כמו שאמרתי ההתלבטות היתה בין מנו בחמישייה ודרון שישי לבין קובי בחמישייה ומנו שישי..בחרתי באופציה מס' 1..

the mnm factor

New member
כמה משחקים של דאלאס ראית השנה?

כמה משחקים של רוי? כמה משחקים של איגי? כמה משחקים של ג'ינובילי?

Puskas

New member
לעזאזל כן!

למישהו עוד יש ספק בבחירה שלי? זה למה לקחתי אותו..כי הוא משמעותי לספרס השנה כמו שהוא לא היה בחיים... בלי פארקר בסגל והם ממשיכים לנצח בעיקר בזכותו..(ויסלח לי דאנקן היעיל והמגעיל להחריד)

סלים וארזה

New member
מנהל
ההימורים שלי אה, סליחה, זה שרשור אחר. החמישיה (לפי עמדות): פול, קובי, לברון, גארנט, אמארה סטודמייר השחקן המצטיין: הפול ממונטה כריסטו חמשת המאכזבים (לא לפי עמדות ): בן וואלאס, רנדולף, מארבורי, בן גורדון, וייד (משיג בפוטו פיניקס את היינריך) השחקן המאכזב ביותר: מארבורי - ציפיתי שיתבגר השנה אחרי מה שקרה בשנים עברו. גם בן וואלאס השחקן השישי: ג'ינובילי שכחנו את השחקן המפתיע: טורקוגלו. מאיפה זה הגיע? השחקן המשתפר: רודי גיי הקבוצה הטובה: בוסטון הקבוצה המפתיעה: וושינגטון. מי ציפה שבלי ארינאס הם יהיו קרובים למאזן של 50%? (לצערם, גם באטלר נפצע לאחרונה). גם פורטלנד זכאית לאיזכור כבוד הקבוצה המאכזבת: מיאמי ועוד יותר ממנה שיקגו

עומר ו

New member
יאללה

החמישיה (לפי עמדות): כריס פול, קובי בראינט, לברון ג'יימס, אל ג'פרסון ודוויט הווארד השחקן המצטיין: קווין מרטין, הבחור פשוט לוקח את הקינגס למעלה. חמשת המאכזבים (לא לפי עמדות ): בן וואלאס, אדי קארי, זאק ראנדולף, טרייסי מקגריידי ולואל דנג השחקן המאכזב ביותר: הרבה אנשים אומרים וויד אבל זה לא נכון, הוא עוד מתאושש מהפציעה בכתף. אני הולך על וינס קארטר. השחקן השישי: מאנו ג'ינובלי הקבוצה הטובה: בוסטון הקבוצה המפתיעה: פורטלנד הקבוצה המאכזבת: מיאמי, מקווה שזה ישתנה עכשיו עם מריון. שלושת הארועים של החצי הראשון של העונה (נא לדרג): 1) ההעברה של גאסול ללייקרס 2) ההעברה של מריון להיט בתמורה לשאק 3) פרישתו בטרם עת של מורנינג
הארוע ההזוי ביותר בחצי הראשון של העונה: הקטע שדוניאל מרשל הוריד את האימונית ובטעות הוריד גם את הגופיה, הזוי לגמרי... מהלך החצי עונה (איזה דאנק שהקפיץ אתכם או משהו כזה): היה לוויד איזה באזר ביטר שקפץ פעם אחת על הטבעת ונכנס...

למעלה