צר לי,אבל זה לא מובן לי...
עשר שנים היית תלמיד של הדרך והגעת לכאן "להחליף הבנות" "ולהכיר"? ואם שמחת להכיר,אז למה אתה עוזב?שמחה היא רגש שמעורר בדרך כלל מוטיבציה לשימור הסיטואציה... האם אתה מודע למשמעות המילים הללו?זה כמו לומר דבר והיפוכו,לפחות בעיני,תקן אותי אם אני טועה! האם זאת באמת הייתה המטרה שלך כאשר הגעת לכאן?ונניח וכן,כיצד אתה מסכם את הישגי המטרה? האם השגת את המטרה כפי שרצית?האם השגת אותה חלקית?האם העלית בדעתך שסיטואציות מסוימות שהתרחשו כאן לא יעלו לפי רצונך?האם יש לך איזשהן מסקנות מההתנהלות שלך כאן? אני קראתי פה ושם בספר של ברטון ואם כי אינני מוצא "שהאנרגיה" של ברטון מדברת אלי, אני מכבד את האדם לפחות לפי הישגיו ובשל האהבה הרבה שלו לאומנויות וטיפוח הצד הזה בתלמידיו. אני יכול לראות את ההשפעה שלו עליך וזה יפה.מורה משפיע על תלמידיו.גם אני הושפעתי מאלה שלמדתי מהם, בין אם ידעתי זאת באותו רגע ובין אם לאוו.זה עניין עמוק של הלא מודע. שאלה:מה ברטון לימד לגבי תקשורת?האם הוא אמר משהו בנדון.? אם בודהא היה חי היום,הוא היה עושה משהו,שרבים מאלה הקוראים בשקיקה את דבריו מסרבים לעשות, הוא היה לומד את כל מה שאפשרי עבורו כדי לסייע לאלה שהיו מבקשים להיעזר בו.נניח,מחקרי המוח,נניח NLP , נניח ביולוגיה,נניח מחשבים.גם בזמנו הוא למד כל מה שהוא היה יכול ללמוד וחווה כל מה שהיה יכול לחוות.כך הוא קיבל את הפרספקטיבה הרחבה והעמוקה שלו על מהות הדברים.גם גורדייף למד בזמנו כל מה שהיה אפשרי עבורו ולא בחל בשום הקרבה. בנצח אין זמן,אבל כאשר חיים בזמן מתאימים את עצמנו לכל מה שהזמן מציע לנו כפירות בשלים ומתוקים. המציאות מכילה אינספור אפשרויות ואנו תמיד מוצאים את עצמנו בסופו של דבר עושים בה רדוקציה אכזרית לאפשרות אחת או שניים.(במקרה הטוב) להיות בפורום ושהדברים יהיו כמו שציפינו או לעזוב את הפורום.כמובן שיכולות להיות עוד אפשרויות,נסתרות, ולא הייתי מעלה את כל התהיות הללו כאן לולא הודעת הפרידה המסתורית שלך.כאשר אומרים שהגיע הזמן להיפרד,מן הראוי לומר למה,כדי שכל צד יוכל להבין היכן היה המכשול שלו בתקשורת. בכל אופן,מתוך הנחה שאני יודע מה המטרה שלך,אאחל לך גם כן בהצלחה בפעם הבאה ושלא תשכח את עניין התקשורת. ההצלחה היא ביטוי של עשייה נכונה,עשייה נכונה היא ביטוי של רגש נכון ומחשבה נכונה.כאשר כל המרכזים פועלים כראוי,בהרמוניה.זאת הצלחה,כל דבר הוא נכון או לא נכון בהקשר של מיקומו,לא יותר מכך. והכי חשוב,אם תחליט לחזור,סה"כ אני דווקא נהניתי מנוכחותך הצבעונית בפורום.(ולא שזאת אמורה להיות סיבה מספיק טובה עבורך לחזור או לחילופין להישאר..

גם את זה קבל כשיקוף,אולי אחרון.....