הגיע הזמן להעביר את השרביט הלאה

yosef 30

New member
הגיע הזמן להעביר את השרביט הלאה ../images/Emo68.gif

חברים יקרים אני מניח ששמתם לב שפעילות הפורום יירדה וגם אני נעלם לתקופות ארוכות פה ושם. חשבנו ביחד עם צוות תפוז והגענו להחלטה שהגיע הזמן שרוח צעירה וחדשה ורעננה תכנס לניהול הפורום. אני לא עוזב, לא נעלם לגמריי, לא הולך לשום מקום - רק מפנה את המקום לדברים חדשים. אני שמח לדעת שהפורום לא ייסגר ויעבור לניהול של מישהו אחר. היה קצת קשה בהתחלה אך היה שווה כל רגע. אנחנו עוד ניפגש כאן בהרבה אהבה
קרו הרבה דברים בשנה האחרונה והם טובים מאוד בעיקר בתחום התעסוקה ולאחרונה גם בתחום האהבה - עוד אשתף אתכם מבטיח. אז בהצלחה לפורום, בהצלחה לניהול החדש וכייף לחזור לצד הכותב ולא "מנהל"
. שיהיה המשך יום ושבוע מבורך. חיבוק גדול לכוווולם
יוסף.

../images/Emo43.gifפרישת מנהל הפורום../images/Emo43.gif

אנו מודים לyosef 30 על תקופת הניהול הארוכה בפורום ומאחלים לו הצלחה בהמשך הדרך בתפוז ובכלל. המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

E W

New member
יוסף היקר

כבר המון זמן לא כתבת בפורום, ואפילו ככה בשקט פיספסתי את יום הולדתך.... אז ראשית אגיד תודה, ושנית אאחל לך בהצלחה בכל דרך בה תבחר.... ואת זה שעדיין אתה חייב לי דייט לא שחכתי

yosef 30

New member
איזה מלאך אתה EW

תודה רבה על הברכות, ועכשיו שהתפנתי מתפקיד המנהל בטח יהיה לי יותר זמן לקפה
את הנייד שלך יש לי, מבטיח ליצור קשר ולהזמין את עצמי לקפה ועוגה
. הולך

blaor

New member
יוסף היקר

מודה כי משהו קצת עושה לי עצוב
אבל כנראה כמו כל דבר בעולמנו חייבים לזוז ולהתקדם יחד עם מה שקורה בעולמנו
נכון שאתה לא נעלם מעולמי כי נוצר כאן משהו מעבר אבל כאן הוא המקום בו עזרתי אומץ לעבור את השנה+ שעברתי והיא הייתה ועודנה מדהימה כולכם חברי הייתם שותפים וגם חלקכם הפכתם ליותר מחברים לפורום
מנצל את הבמה לאחל לך הצלחה בכל ההתחלות החדשות שעוטפות אותך
מרגישים את הפרפרים
מסביב כל ההתחלות שבחייך והמחזה בהחלט מלבב אהבתי ואוהב את הדרך בה הצלחת לחפור לעזור ולשתול כאן בפורום את משנתך שללא ספק הצמיחה את הגינה הנהדרת של הפורום
כמובן אאחל
למנהל הבא שיביא איתו את העציצים
שלו לגינה המדהימה הזאת אשר ישתלבו עם הנוף הקיים

סורנטו

New member
רוצה לאחל לך יוסף

הצלחה גדולה בהמשך הדרך ולכתוב המון המון תודה על קבלת הפנים החמה שהייתה לי עם הכנסי לפורום לגולל את הבעיות שלי, זוכרת איך תמכת בי כאן אתה והחברים כשהרגשתי "זרה" עם כניסתי (הי כעת אני מאוד במשפחה:)) ונהנתי מתגובות כולם כאן, שימשתם מענה מספק לכל שאלותיי ותהיותיי ברגעי המשבר הכי גדולים שלי! אהבתי את הסיכום של דבריך שנתן לי קו מחשבה ומענה פעמים רבות... היה ממש ממש כיף לראות אותך מגיב לכל פניה ומעודד ותומך... בהצלחה ענקית

יוסף יקר הייתי איתך כאן ביום פתיחת הפורום

ניהלת אותו בחוכמה וברגישות, וגם שמחתי לפגוש אותך פעם ולחבק אותך.....כל טוב. אשמח לראות אותך כאן בפורום. שלך פורטי נ.ב , זוגי ואני חגגנו שלשום 33 שנים ביחד...

מודים מודים מודים

גם אני בין המודים לך yosef (או יוסף, בעברית זה נשמע יותר טוב) על תקופת הניהול הארוכה בפורום ומאחלים...אה אה אה מאחל לך שתצמח
כמו תמיד, לכיוונים הנכונים ותמשיך למלא פה הודעות בפורום, ועוד הרבה איחולים אחרים שכולם מסתכמים ב-

צ פ ע

New member
יוסף המקסים...

מנהל פורום מדהים שכמוך, צר לי על שאתה עוזב - אבל אני מקבל את החלטתך. אתה בן אדם מקסים ומדהים, והיה (ויהיה) לי את העונג לקרוא אותך, ולקבל עצות ותגובות ממך. יום מקסים ונשיקות, אסף

yosef 30

New member
תודה רבה לכולכם ../images/Emo24.gif

תודה רבה על הפירגון ועל האיחולים. האמת שזה ממש לא קל, עברו כמעט 11 שנה מאז שנכנסתי לפורום זוגיות בתפוז. אז זה היה סקס וזוגיות גאה, עברו הרבה מים בנהר עד לפורום זוגיות גאה. ועכשיו לראות את המקום הזה שבו גדלו והתפתחו הרבה אנשים הולך ונעשה ..... קצת מצער. מצער אותי לראות שתפוז אנשים לא מפרסים מי רוצה להיות מנהל של הפורום הזה. לדעתי זה דיי הולך להיסגר, אין מי ששומר על סדר בהודעות. והדף הולך ונהיה מזעזע. חבל שבתפוז לא רואים משמעות לקיום הפורום הזה. או שכדאי שלעת עתה אחכה בסבלנות
. חיבוק ענק
יוסף.

למעלה