הגיע הזמן להיפרד...

oren987

New member
הגיע הזמן להיפרד...

טוב, לכל חברי פורום טניס תפוז, הגיע הזמן שלי להיפרד... סיימתי את לימודי באוניברסיטה, ומחר בערב אני נוסע לטיול של מספר חודשים בדרום אמריקה. אני רוצה לציין שמאוד נהנתי במהלך השנתיים האחרונות שלי כאן בפורום (לא לשכוח שאני כאן מאז שהפורום הזה הוקם), ולמרות שלא נראה לי שאחזור לקחת חלק בפורום הזה גם כשאחזור, זאת ככל הנראה ההודעה האחרונה שלי כאן בפורום בכלל (אבל אל דאגה, אני מאמין שאמשיך לרשום בפורום העולמי, גם בזמן הטיול שלי בדרום אמריקה). לשמחתי הרבה, רכשתי כאן הרבה מאוד חברים טובים, שאני יודע שימשיכו ללוות אותי גם אחרי שאלך, וזאת ההזדמנות שלי לומר כמה מילים לאנשים המקסימים של הפורום. לאלון חברי וידידי הותיק שבחברי הפורום, היה לי כיף גדול לעקוב איתך ביחד אחרי התוצאות של אנה וציפי לאורך כל השנתיים האחרונות. אתה אוהד אמיתי ומעריץ גדול, ואין לי ספק שטניסאיות ישראל מודות לך על השעות, הימים וכל הזמן שהקדשת להם במעקב אחר התוצאות. לצערי הרב, הפורום הזה התדרדר לכיוונים לא רצויים, והפך להיות ביתם של הרבה מאוד נערים וילדים שאין להם שום מושג בטניס, מה שהפך את החוויה ללא נעימה ולעיתים משעממת. אני מצפה ומקווה שתבוא ותכתוב בפורום של אנה (בפורום העולמי), על מנת שאוכל שוב לראות את חידודיך, ואת הערצתך העיוורת לאנה שלנו. היית לי חבר אמיתי בפורום הזה, ועל כך אני מודה לך מאוד. להילי, ידידתי הנפלאה הבחורה האהובה עלי ביותר בפורום, שעד לגיוסה לצה"ל, היתה חלק בלתי נפרד מהפורום הזה. תודה על שיחות הטלפון, על שדאגת תמיד להתקשר ולעדכן אותי בתוצאות חיות, על שהיית לי חברה אמיתית בפורום הזה, ובעיקר על היותך בחורה יוצאת דופן ומיוחדת. אהבתך לג'ניפר ראויה לציון ולשבח, ואין לי ספק שגם בסופו של דבר תצליחי לזכות להרבה מאוד נחת ממנה. אני מאמין שאיתך עוד אשאר בקשר (גם אחרי שאלך), ושוב המון המון תודה אין עליך.... לניר היקר (הינגיס) למרות שהצטרפת אלינו בשלב מאוחר, תרמת רבות לפורום הזה. ידיעותיך תמיד מענינות ונעימות לקריאה. תודה על הריצות והחיפושים לראיונות בשביל ערוץ 5 וגם בשבילנו, ואני מקווה שלפחות אתה לא תיפרד מהפורום, על מנת שהוא ישאר מעניין וחי. לחני המדהימה הבחורה שהיתה הכי שנואה עלי בפורום, ושתמיד העלתה לי את הסעיף, אבל עם הזמן הפכה להיות חלק בלתי נפרד ממני. את מוסיפה לפורום הזה המון צבע ויופי, ואני באמת שמח שאת כאן. אני לא יודע אם את זוכרת, אבל פעם עשינו כאן משאל, מי לדעתכם ישאר הכי הרבה זמן בפורום הזה (ולמרות שרובם הצביעו לי, רק שתדעי שאני הימרתי עליך...), ככה ש-אל תאכזבי אותי, ותשארי מדהימה כמו שאת. לרפי המנהל המיותר למי שלא יודע, אז רפי התגייס לצה"ל, והשאיר את הפורום הזה מוזנח וללא ניהול תקין. בכל זאת, אני אודה לו על העבודה הרבה שהוא השקיע (כשהוא עוד היה איתנו, ואולי הוא יצא לסופ"ש הביתה והוא בטח יקראת את זה), אז חבל לי רפי, שבגלל הגאווה שלך, והרצון שלך להמשיך לנהל את הפורום בכל מחיר נתת לו להתדרדר ככה (הפורום הזה פעם היה להיט!!). אתה אדם הגון ומדהים, ואני מקווה שתדע לתת לאלון או לכל מי שתבחר את המשך הניהול של הפורום (גם אם זה אומר שתאלץ לוותר אתה על הניהול). לדני לוין מנהל הפורום השני... מי זה???, כתבת אולי 5 הודעות בפורום במשך השנתיים האלו, ואתה בהחלט מיותר כאן. לתמרה/ יואל שאמר נואש מהפורום הזה כבר לפני זמן רב... האדם האיכותי והמרשים ביותר כאן..., צר לי על התרמית המיותרת שלך, שהייתה ממש לא במקום, אבל מאחר ואני יודע שאתה ממשיך לקחת חלק בפורום העולמי, אני שמח שאוכל להמשיך להנות מהכתיבה המצוינת שלך... גם אתה לעיתים, היית לי חבר אמיתי. לנימי החכם הילד היחיד בכל הפורום הזה שבאמת מבין בטניס. צר לי שחשבת שאני לא ממש מסמפט אותך, אבל אני באמת רוצה שתדע, שכולי הערכה על הידע הרב שיש לך בכל הקשור לטניס. אתה כותב מדהים, אתה חכם, ואין לי ספק שגם יום אחד אתה מאוד תצליח בכל מה שתבחר לעשות (ותפסיק לריב עם אלון, הוא יותר מבוגר ממך, קצת כבוד!!). לעדי (חובב טניס) ולנוגה (לינדסי). שני אנשים מבריקים, שלצערי הרב כבר לא כותבים הרבה בפורום. נוכחותכם הביאה להמון דיונים ראויים ומעמיקים, והיה לי העונג לקרוא את כל מה שכתבתם. אני מקווה שאראה אתכם שוב בפורום העולמי. ולכל האחרים: אדר מורג, איתי, יאיר (אנשים שכבר עזבו אותנו), לרעות, לעדי ולניר (הנפלאים באמת) - תודה רבה על כך שהעשרתם את הפורום הזה. לכל הילדים שבאו לפורום (ובראשם שי שכבר הדביק לעצמו כל מיני כינויים אחרים כמו ZEEV ועוד כמה), אתם ממש מיותרים לפורום הזה, ואין לכם שום מושג בטניס, וכל כך חבל לי שהרסתם את הפורום הזה. וכמובן תודה ענקית ומיוחדת, לאנה, ציפי, שחר, יבגניה, דניאלה, חלי, יעל, מרינה, יקטרינה, מיכל, אנדי, נועם, נועם השני, הראל, דודי, אמיר, יוני, אייל וכל שאר הטניסאים הנפלאים ששכחתי, שדאגו תמיד לייצג אותנו בכבוד, וגרמו לי הנאה רבה בכל פעם שהם ניצחו... אני מקווה שלא שכחתי אף אחד, וגם את מי שכן שכחתי... תודה רבה לכם, ונפגש בשמחות.

אייל543

New member
אתה כבר לא מכיר אותי?

לא נורא אחי תהנה תעשה חיים תראה מקומות יפים ותספר לי איך היה

symptoms

New member
תהנה בטיול../images/Emo160.gif../images/Emo59.gif

אמנם אני בפורום לא כל כך הרבה זמן (וחבל שלא גיליתי אותו קודם..),אבל כבר על ההתחלה ראיתי שאתה אחד מעמודי היסוד של הפורום הזה וללא ספק הוא לא יהיה אותו דבר שתלך. חבל שלא תחזור יותר.
ללא ספק תחסר לפורום הזה. אז תהנה בטיול הזה, ובהצלחה בחיים.
אהה ותמשיך לאהוב טניס
. רעות

אלון222

New member
להתראות , אורן../images/Emo57.gif

תודה על המילים החמות . תעשה חיים. ותחזור אלינו עם כוחות מחודשים. מסכים איתך בכל מילה.

chany

New member
אורן יקר, אורן חביב.

תודה על המילים היפות. אכן כן, מי שמכיר אותי קצת יותר טוב מפעם, יודע שאני ממש אחרת.(אלון כבר מומחה בנושא חני "הרעה והזבל שבזבלים
בפורום הזה עברנו הרבה עליות וירידות,ושוב פעם עליה שנימשכת כבר כמה חודשים שבא גם סיפרתי לי על המסע לדרום אמריקה. ואני לך קצת על עצמי. יש עוד הרבה דברים לספר, אבל אלון לא מרשה
ואני ממושמעת
אגב דברים מעניינים ביותר,לא נורא. כאן מדברים טניס. אנה וציפי. שמור על עמצך, מאוד תחסר לנו ולחבריך הטובים במיוחד לאלון המקסים. , , אל תעשה את כל השטויות בדרום אמריקה שהרבה ישראלים עושים לפעמים, וכמה מהם משלמים את המחיר.(מילים של אמא חני) שיהיה לך אחלה טיול. אם תוכל להיכנס משם מדי פעם לפורום, יהיה נחמד לשמוע חוויות. כולנו ניתגעגע אליך מאוד נסיעה טובה טיסה נעימה.
חני.אילנית, קים.אלונה222, אנה פיסטולצי,

מקווה שתיהנה בטיול

אני מסכים עם רוב גדול של ההערות שלך לגבי הפורום. אני מוכרח לציין, שאני בעבר כבר חשבתי על לעזוב את הפורום לחלוטין בגלל שינויים, שלא אהבתי בפורום, אבל בסופו של דבר מאד הורדתי את מינון ההשתפות שלי, אבל נשארתי. אני מאמין, שגם אתה תמשיך להציץ בפורום ומידי פעם גם לכתוב

פזית85

New member
אורן, תודה על הכול!

אני נוהגת מדי פעם להיכנס לפורום, ולהתעניין במה שקורה בטניס, אף כי למען האמת אינני מומחית גדולה בתחום הטניס, אלא פשוט אוהדת שמקווה שכל הטניסאים והטניסאיות הישראליות יצליחו. ממה שהתרשמתי אתה ,אורן, היית אחד מהכותבים הבולטים ביותר בפורום ביחד עם אלון ועם תמרה/יואל. תרומתך לפורום הייתה רבה מאוד, ואין ספק שחסרונך יורגש. אני מאחלת לך שתהנה מהטיול בדרא"מ ומהתואר שסיימת. אגב, איזה חוג סיימת?

hillly377

New member
אח שלי!!!

לאורן אהובי הבלתי מעורער... לא סיפרת לי שאתה נוסע, תתבייש לך... זה לא המקום לשפוך את הלב אבל אני מתארת לעצמי שאתה יודע בדיוק שאני חושבת עלייך בדיוק מה שאתה חושב עליי, אם לא יותר. חסר לך שאתה לא כותב לי אי מיילים או פוגש אותי בMSN פה ושם... אני באמת באמת אתגעגע ומקווה שנמצא מקום לחלוק בו את שמחתי כשג'ניפר תיקח איזה תואר... תהנה הכי שבעולם כי טיולים כאלה לא עושים כל יום (ובתור אחד שהיה כבר בכל מיני מקומות אתה בטח יודע את זה) ותשמור על עצמך!

DRS1234

New member
תהנה בטיול....

ובאמת כתבת כאן הרבה דברים מענינים.... אני לא חושב שאתה יודע מי או אולי הכללת אותי בילדים שבאים לאן וכותבים שטויות...אבל באמת שטויות להתראות

Niminator

New member
אורן,

אין הרבה דברים שאני יכול להגיד לך, כי אני לא מכיר אותך ממש מחוץ לפורום כמו שאני מכיר כמה אחרים. אני רק יכול להגיד שתחסר פה מאוד לכולם בלי יוצא מן הכלל, בהיותך אחד מהשמות שפשוט טוב לדעת שהם פה. בהצלחה בדרום אמריקה, ואם אתה עובד בסאנטיאגו, צ'ילה, תשיג לי איזה חתימה מגונזאלז, הא?

למעלה