הגיע הזמן להחליט

הגיע הזמן להחליט

בהמשך להתיעצותי עמכם בנוגע לרכישת נייד חדש אני נותרו לי עוד כמה שאלות. השימושים הם בעיקר אופיס ואינטרנט ומדי פעם צפיה בסרטים (בד"כ חיבור לטלוויזיה). 1. עד כמה משמעותי ההבדל בין מעבד פנטיום M לסלרון M בביצועי המחשב (מהירות, זמן סוללה ועוד)? 2. את אחד הדגמים לא הצלחתי למצוא באתר היצרן (על פי מה שהבנתי כנראה הוא אינו מיוצר יותר אך עדיין משווק בארץ) עד כמה העניין משמעותי? להלן הדגמים: fujitsu amilo pro v2060 fujitsu amilo pro v2030 fujitsu amilo M6450G דגם זה אינו מופיע באתר היצרן
מראש

Jan22

New member
תראה ..

אם התקציב לא מהווה פקטור מהותי ,ה6450 נראה דגם מצויין ; עבור השימושים שהגדרת (אופיס ,גלישה ,סרטים וכיוב') תוכל להסתפק בנייד עם מעבד סלרון שיתמוך במשימות הנ"ל בלבד ; מעבר לכך ,משימות של קידודים, משחקים ,עיצוב גרפי ,תוכנות סטטיסטיות (לדוגמא) הוא לא יתמוך . אם אתה מתכוון להריץ על הנייד אך ורק יישומים של אופיס וסרטים - סלרון M הוא המעבד בשבילך .

ic12345

New member
אני לא הייתי לוקחת סלרון

אם התקציב לא מהווה בעיה (מדובר בתוספת לא גדולה יחסית) אז עדיף לקנות נייד שלא יגביל אותך בשנים הבאות. לך תדע לאן תגיע ואיזה שימושים נוספים תצטרך ממנו, לכן מראש הייתי רוכשת מחשב עם מעבד טוב יותר.

מסכים ../images/Emo45.gif

לדעתי אם יש את התקציב הדרוש שווה להשקיע יותר מאשר שאח"כ לא תהיה מרוצה מהנייד.

../images/Emo51.gif לכולם יש החלטה

החלטתי לרכוש את ה- amilo pro v2060. פרטים נוספים יבואו בהמשך.....

למעלה