הגיע הזמן לא ?

הגיע הזמן לא ?

שמעון פרס "זכה " בתפקיד יו"ר זמני של המפלגה . יפה , יפה סוף סוף האיש זכה בבחירות ... אני לא בא לזלזל חלילה באיש ובפועלו , אך האם שמעון פרס הוא , הוא הדמות להרים את המפלגה מאותו מקום עמוק בו היא נמצאת ? ומה יהיה אחרי שנת יו"ר זמני ? תהייה עוד שנה זמנית ? פואד ישתנה אחרי שנה ? או רמון או בורג או אולי מצנע יתחסן מעליבות סביבתית ? לא יעזור כלום , חייבים מישהו חדש , נקי , מישהו שיכול להוביל דרך , מצע , יש מישהו כזה כעת בשורות ? לא לדעתי פשוט אין . המישהו הזה הלוואי וימצא מחוץ לשורות חברי הכנסת , מישהו עם קבלות בתחום העשייה , אני מבין שמישהו עם קבלות מחוץ לתחום הפוליטיקה לא בדיוק ירצה להכניס את ידיו לזוהמת הפוליטיקה , אך אני תקווה שימצא מוביל כזה למפלגה , כי רק עם דמות כריזמאטית תצא המפלגה לדרך חדשה ולהתחזקות ... בוקר טוב , יהונתן

pikov

New member
שימון

שימון הוא זה שהרים מהקרשים את מפלגת העבודה בשנת 1981. הוא מתאים לשיקום, אבל לא להובלה בבחירות.

בואו נראה את התוצאה הסופית ...

פרס אומנם לקח את הבחירות במרכז , נכון ואומנם נכחו 50% ( בקושי חברי מרכז בכנס ) גם זה אומר דרשני למפלגה שאלה חברי המרכז . אבל בואו נחזור לכותרת הראשית - שמעון פרס ניצח עם 49% כששני מתחריו גרפו מעט מעל 50% אומר משהו ? סתם , סתם חשבתי לעצמי . לסיכום , אם כל הכבוד לפרס ולפועלו לא הוא האיש שצריך להוביל את המפלגה אגב , שמעון נבחר ליו"ר זמני , האומנם ? נחכה ונראה ... שבת שלום , יהונתן

למעלה