הגיע הזמן , לא? אני חדשה.. קוראים לי הגר,בת 16.. וזהו , מקווה להנות פה :] [אביתר ] <-הייתי חייבת
ה האגוש New member 2/11/05 #1 הגיע הזמן , לא? ../images/Emo9.gif אני חדשה.. קוראים לי הגר,בת 16.. וזהו , מקווה להנות פה :] [אביתר ] <-הייתי חייבת
הגיע הזמן , לא? ../images/Emo9.gif אני חדשה.. קוראים לי הגר,בת 16.. וזהו , מקווה להנות פה :] [אביתר ] <-הייתי חייבת
T TEENAGER1 New member 2/11/05 #2 הגר ../images/Emo12.gif ידעתי שתגיעי לפה בסוף ספרי קצת... איזה אלבומים יש לך? (קנית בסוף, נכון?) היית בהופעות? התמכרות נעימה!
הגר ../images/Emo12.gif ידעתי שתגיעי לפה בסוף ספרי קצת... איזה אלבומים יש לך? (קנית בסוף, נכון?) היית בהופעות? התמכרות נעימה!
ה האגוש New member 2/11/05 #14 היי עוד הגר ../images/Emo6.gif אנחנו מתרבות אממ כן , יש רשימה שאיזה רב פרסם ואסור לקרוא לילדה הגר.. זובי עליהם
היי עוד הגר ../images/Emo6.gif אנחנו מתרבות אממ כן , יש רשימה שאיזה רב פרסם ואסור לקרוא לילדה הגר.. זובי עליהם
ה האגוש New member 2/11/05 #18 אני יודעת ../images/Emo12.gif זה קצת השם שלי אבל ההורים קוראים לבנות שלהם ככה מסיבה אחרת..
ה האגוש New member 2/11/05 #21 מה , למה? ../images/Emo2.gif אני דווקא אוהבת לאחרונה התחלתי לאהוב.. תשאלי את ההורים שלך למה הם בחרו בשם הזה.. יוו, שרשור הגר זה הפך להיות
מה , למה? ../images/Emo2.gif אני דווקא אוהבת לאחרונה התחלתי לאהוב.. תשאלי את ההורים שלך למה הם בחרו בשם הזה.. יוו, שרשור הגר זה הפך להיות
ח ח ל ו ן New member 2/11/05 #5 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif הורה של חיבוקים פוזלים! תשחירי אותם ותגלי את האמת המרה
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif הורה של חיבוקים פוזלים! תשחירי אותם ותגלי את האמת המרה
ה האגוש New member 2/11/05 #7 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי