הגיע הזמן לאוף חדש

מילי08

Well-known member
אבל באיחור של יום כי כל השבוע זכרתי שב 25/05 אני צריכה לאחל יום מגבת שמח, ואז הגיע 25/05 ושכחתי.
אז נגיד שכתבתי את ההודעה אתמול, ומאחלת לכולם יום מגבת שמח ובלי פאניקה

כרגיל המגבת קבוע אתי בתיק הגב.
מדי יום אני מחליף אותה, כי אני אוהב את ניחוח בֹּשם הכביסה.
אני רק מצטער שעד היום אף ווגון לא עצר ליד ביתי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הא, מעניין שזה תאריך כמעט שרירותי. כלומר זה לא תאריך שקשור לספר. וזה לא יום ההולדת של אדמס או יום מותו.
זה פשוט משהו שהוחלט לעשות לאחר מותו ולכן נקבע לשבועיים לאחר מותו.

מסתבר שחוץ מזה ה25/5 הוא גם Geek Pride Day

אבל כל זה לא משנה כי היום זה ה26 למאי שזה יום מטוס הנייר ויום ההתנצלות האוסטרלי.

didalf

Well-known member
אבל באיחור של יום כי כל השבוע זכרתי שב 25/05 אני צריכה לאחל יום מגבת שמח, ואז הגיע 25/05 ושכחתי.
אז נגיד שכתבתי את ההודעה אתמול, ומאחלת לכולם יום מגבת שמח ובלי פאניקה
יום מגבת שמח גם מסב

didalf

Well-known member
הא, מעניין שזה תאריך כמעט שרירותי. כלומר זה לא תאריך שקשור לספר. וזה לא יום ההולדת של אדמס או יום מותו.
במקרה ראיתי איזה כתבה על זה לא מזמן, ששבועיים אחרי מותו היה הכי מהר שהצליחו לארגן איזה אירוע גדול או משהו כזה ובגלל זה נקבע התאריך.

מילי08

Well-known member
ששבועיים אחרי מותו היה הכי מהר שהצליחו לארגן איזה אירוע גדול או משהו כזה ובגלל זה נקבע התאריך
|כן| זה בדיוק מה שקרה
התנצלות על כך שזרקתי מטוס נייר לעין שלך. Mate
אדירה שאת! |כתר||כתר|

אבח"י

Well-known member
ללא קשר לאף מגבת, אתמול סיימתי לצפות בעונה 10 של רופול, 2018, ומתחיל לצפות בעונה 11, 2019. החבר'ה שם כותשים את טראמפ בלי רחמים, ואפשר היום, לאחר שהוא כבר איננו להרגיש את רמת החרדה והפחד מהאיש הזה, טראמפ.

מילי08

Well-known member
Israel Hayom: כוכב "הפלקון וחייל החורף": גזענות בעולם של מארוול.

לא שזה מפתיע, והתגובות שם מוכיחות שייקח עוד הרבה זמן עד שהגזענות תצטמצם

didalf

Well-known member
Israel Hayom: כוכב "הפלקון וחייל החורף": גזענות בעולם של מארוול.

לא שזה מפתיע, והתגובות שם מוכיחות שייקח עוד הרבה זמן עד שהגזענות תצטמצם
זה די ישן אבל, כבר קראתי את זה מזמן.
כאילו לא מאדדדד ישן אולי מוקדם יותר השנה או שנה שעברה כשהיו את המהומות אבל לא ראיון חדש. לאדעת למה הם שלפו את זה עכשיו.

אחרי למעלה מעשור, מאז העפנו את הוט, ויחד איתם הוצאנו את הטלויזיות מהבית, ואחרי 3 שנים בהם אנחנו צופים דרך מקרן וסטרימר עם חיבור נחמד לנטפליקס, בבית החדש יהיה לנו פרטנר טיוי, שמגיע עם חיבור לנטפליקס (שכבר מכירה היטב) ולאמזון פריים (שחוץ מ"גברת מייזל המופלאה" ו"האיש במצודה הרמה" אני לא מכירה) - חיבור שלכבודו, כנראה, נקנה טלויזיה "אמיתית".

אז ספרו לי - מה יש לראות בפרטנר טיוי?
האם יש להם הפקות מקור או שהם מקבלים תוכניות של הוט / יס? האם יש להם VOD שווה?
(היה להם מבצע התחברות לאינטרנט דרך הסיבים, שיחד עם הטלויזיה יצא לנו זול יותר מאשר מה שאני משלמת כיום לאינטרנט + נטפליקס, אז החלטנו לנסות)

מילי08

Well-known member
אני לא אהבתי. הערוצים שכלולים בחבילה שלהם היו נידחים ברובם ותכנים לא מעניינים. התנתקתי מהם כשהבנתי שאני יכולה לשלם לנטפליקס ישירות ולא דרך מתווך.
אין ערוץ סדרות, יש ערוץ של סרטים שאבד עליהם הכלח, היה איזה ערוץ שלא ברור מי קהל היעד שלו, וכל השאר הם הערוצים הסטנדרטיים. ממש לא מוצלח.
כיום אני בסלקום. לא מעולה, אבל יש יותר מבחר.
לא זוכרת לגבי ההפקות מקור. ה VOD לא הרשים אותי אבל לא זוכרת איזה תכנים היו
גם הטלוויזיה של אמאזון לא מוצלחת במיוחד. יש כמה תכנים טובים אבל הרוב בנאלי בעיקר

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לין מנואל מירנדה הוא היצור הכי חמוד בעולם #4343 |מאוהב|
ראיתי הבוקר.
אני לא ממש אוהב את הג'ימי הזה, אבל זה היה טוב מאוד.
לין כמובן מעולה.
אחרי למעלה מעשור, מאז העפנו את הוט, ויחד איתם הוצאנו את הטלויזיות מהבית, ואחרי 3 שנים בהם אנחנו צופים דרך מקרן וסטרימר עם חיבור נחמד לנטפליקס, בבית החדש יהיה לנו פרטנר טיוי, שמגיע עם חיבור לנטפליקס (שכבר מכירה היטב) ולאמזון פריים (שחוץ מ"גברת מייזל המופלאה" ו"האיש במצודה הרמה" אני לא מכירה) - חיבור שלכבודו, כנראה, נקנה טלויזיה "אמיתית".

(היה להם מבצע התחברות לאינטרנט דרך הסיבים, שיחד עם הטלויזיה יצא לנו זול יותר מאשר מה שאני משלמת כיום לאינטרנט + נטפליקס, אז החלטנו לנסות)
אין לי מושג מה יש בפרטנר, אבל תכלס נטפליקס ואמזון זה די הרבה בעצמם. אם תרצי עוד המלצות לאמזון בעתיד תבקשי.

איזה מעניין שהייתם רואים דרך מקרן.
בעצם האם אי אפשר להמשיך לראות גם פרטנר עם מקרן?
נראה לי נוח שאפשר להקרין פשוט על איזה קיר שרוצים (או שצריך מסך מיוחד?) ולא צריך לדאוג למכשיר טלוויזיה רגיש.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הצילו!!!!!
למה הכל הפך לי לנגטיב?

1623362536526.png

*אוקי עכשיו זה מוזר כי כשאני מדביק כאן תמונת מסך של הנגטיב אני רואה אותה כאן בתור צבעים נורמליים כי זה נגטיב של נגטיב.
גם לכם זה קורה?

didalf

Well-known member
הצילו!!!!!
למה הכל הפך לי לנגטיב?

צפה בקובץ המצורף 24921

*אוקי עכשיו זה מוזר כי כשאני מדביק כאן תמונת מסך של הנגטיב אני רואה אותה כאן בתור צבעים נורמליים כי זה נגטיב של נגטיב.
גם לכם זה קורה?
לחצת כנראה על נגישות ואז ניגודיות.
בצד יש אייקון כזה של כסא גלגלים כתום תלחץ עליו ואז בניגודיות תלחץ כמה פעמים עד שיחזור לצבעים רגילים.

חח שיחקתי עם זה עכשיו הנגטיב של הנגטיב זה מצחיק.

קבצים מצורפים

• 1623363458916.png
    1623363458916.png
    KB 29.5 · צפיות: 2

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לחצת כנראה על נגישות ואז ניגודיות.
בצד יש אייקון כזה של כסא גלגלים כתום תלחץ עליו ואז בניגודיות תלחץ כמה פעמים עד שיחזור לצבעים רגילים.

חח שיחקתי עם זה עכשיו הנגטיב של הנגטיב זה מצחיק.
אוקי בדיוק הבנתי את זה בעצמי ואז ראיתי שגם כתבת.

אגב, סבסטיאן נראה אפילו יותר סקסי בנגטיב לדעתי:
1623363939612.png

למעלה