יום מגבת שמח גם מסבאבל באיחור של יום כי כל השבוע זכרתי שב 25/05 אני צריכה לאחל יום מגבת שמח, ואז הגיע 25/05 ושכחתי.
אז נגיד שכתבתי את ההודעה אתמול, ומאחלת לכולם יום מגבת שמח ובלי פאניקה
במקרה ראיתי איזה כתבה על זה לא מזמן, ששבועיים אחרי מותו היה הכי מהר שהצליחו לארגן איזה אירוע גדול או משהו כזה ובגלל זה נקבע התאריך.הא, מעניין שזה תאריך כמעט שרירותי. כלומר זה לא תאריך שקשור לספר. וזה לא יום ההולדת של אדמס או יום מותו.
זה פשוט משהו שהוחלט לעשות לאחר מותו ולכן נקבע לשבועיים לאחר מותו.
התנצלות על כך שזרקתי מטוס נייר לעין שלך. Mateאבל כל זה לא משנה כי היום זה ה26 למאי שזה יום מטוס הנייר ויום ההתנצלות האוסטרלי.
Crikey!התנצלות על כך שזרקתי מטוס נייר לעין שלך. Mate
הא, מעניין שזה תאריך כמעט שרירותי. כלומר זה לא תאריך שקשור לספר. וזה לא יום ההולדת של אדמס או יום מותו.
זה פשוט משהו שהוחלט לעשות לאחר מותו ולכן נקבע לשבועיים לאחר מותו.
ששבועיים אחרי מותו היה הכי מהר שהצליחו לארגן איזה אירוע גדול או משהו כזה ובגלל זה נקבע התאריך
אדירה שאת!התנצלות על כך שזרקתי מטוס נייר לעין שלך. Mate
זה די ישן אבל, כבר קראתי את זה מזמן.Israel Hayom: כוכב "הפלקון וחייל החורף": גזענות בעולם של מארוול.
![]()
כוכב "הפלקון וחייל החורף": גזענות בעולם של מארוול | ישראל היום
אנתוני מאקי מותח ביקורת על מאחורי הקלעים של תכני גיבורי העל • "היה לנו מפיק שחור אחד"www.israelhayom.co.il
לא שזה מפתיע, והתגובות שם מוכיחות שייקח עוד הרבה זמן עד שהגזענות תצטמצם
טוב, ישראל היום… מה ציפית..זה די ישן אבל, כבר קראתי את זה מזמן.
כאילו לא מאדדדד ישן אולי מוקדם יותר השנה או שנה שעברה כשהיו את המהומות אבל לא ראיון חדש. לאדעת למה הם שלפו את זה עכשיו.
אני לא אהבתי. הערוצים שכלולים בחבילה שלהם היו נידחים ברובם ותכנים לא מעניינים. התנתקתי מהם כשהבנתי שאני יכולה לשלם לנטפליקס ישירות ולא דרך מתווך.אז ספרו לי - מה יש לראות בפרטנר טיוי?
לא זוכרת לגבי ההפקות מקור. ה VOD לא הרשים אותי אבל לא זוכרת איזה תכנים היוהאם יש להם הפקות מקור או שהם מקבלים תוכניות של הוט / יס? האם יש להם VOD שווה?
ראיתי הבוקר.לין מנואל מירנדה הוא היצור הכי חמוד בעולם #4343
אין לי מושג מה יש בפרטנר, אבל תכלס נטפליקס ואמזון זה די הרבה בעצמם. אם תרצי עוד המלצות לאמזון בעתיד תבקשי.אחרי למעלה מעשור, מאז העפנו את הוט, ויחד איתם הוצאנו את הטלויזיות מהבית, ואחרי 3 שנים בהם אנחנו צופים דרך מקרן וסטרימר עם חיבור נחמד לנטפליקס, בבית החדש יהיה לנו פרטנר טיוי, שמגיע עם חיבור לנטפליקס (שכבר מכירה היטב) ולאמזון פריים (שחוץ מ"גברת מייזל המופלאה" ו"האיש במצודה הרמה" אני לא מכירה) - חיבור שלכבודו, כנראה, נקנה טלויזיה "אמיתית".
אז ספרו לי - מה יש לראות בפרטנר טיוי?
האם יש להם הפקות מקור או שהם מקבלים תוכניות של הוט / יס? האם יש להם VOD שווה?
(היה להם מבצע התחברות לאינטרנט דרך הסיבים, שיחד עם הטלויזיה יצא לנו זול יותר מאשר מה שאני משלמת כיום לאינטרנט + נטפליקס, אז החלטנו לנסות)
לחצת כנראה על נגישות ואז ניגודיות.הצילו!!!!!
למה הכל הפך לי לנגטיב?
צפה בקובץ המצורף 24921
*אוקי עכשיו זה מוזר כי כשאני מדביק כאן תמונת מסך של הנגטיב אני רואה אותה כאן בתור צבעים נורמליים כי זה נגטיב של נגטיב.
גם לכם זה קורה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.