הגיע גם תורי לקטר

הגיע גם תורי לקטר

אני באמת לא עושה את זה הרבה. אבל..... כבר חודש אני עם צירים שהולכים ומתגברים כל יום. בימים האחרונים הם כבר ממש כואבים ובאים עם לחץ בישבן (לפי הלידה הקודמת זה אומר שהיא נמוכה??), אבל, הם קצרים מידי, ורחוקים מידי ולכן לא אפקטיביים. אני עייפה מהצירים האלו ומהציפיה שהם מייצרים בי. כל לילה אני הולכת לישון עם הצירים ואומרת לעצמי שאם הם יעירו אותי סימן שזה הדבר האמיתי. ואז אני קמה בבוקר. היום ממש קמתי מדוכאת. אין לי בעיה עם ההריון עצמו, אם הייתי יודעת עכשיו שאני אלד עוד שבוע הייתי נרגעת, אבל הציפיה הזאת בלי לדעת מתי זה יגיע ביחד עם התגובות מכל האנשים(והטלפונים - את עדיין בבית??) וביחד עם הצירים הנוראיים האלו, פשוט גורמים לי לדכאון. אין לי סבלנות לבנות שלי מצד אחד ומצד שני עצוב לי כי עכשיו זה הימים האחרונים שלי איתן לפני בואה של עוד אחת למשפחה. אוף, אוף, אוף , ממש בא לי לבכות ולא להיות עכשיו איפה שאני (בעבודה!!!) וואו יצא ארוך, אז תודה למי שהגיעה עד הלום. יום טוב ונפלא לכולן,

מבינה כל כך../images/Emo24.gif

וכן זה המקום לקטר..... תחשבי על זה ככה מעולם לא היית קרובה לסוף כמו היום...

את עוד כאן???

סתאאאאאאאם!
מקווה בשבילך שהמתח הזה לא ימשך עוד הרבה זמן. אולי כדאי לך לזרז באופן טבעי? שולחת לך מכאן המון אנרגיות חיוביות וכוחות וסבלנות ל
ות הקטנטנות!

osnatyD

New member
איזה שבוע את?

אני מרגישה בדיוק כמוך. כואב לי האגן, אני בקושי יכולה ללכת. יש לי ברקסטונס כבר 3 ימים שמפריעים לי לתפקד. קשה לי, כבד לי ונמאס לי סופית. אסנת

osnatyD

New member
אם ככה, אז ממש את צריכה לקטר ../images/Emo8.gif

תפרגני לעצמך בכמה ימי חופש ותתעודדי שזה ממש ממש מעבר לפינה. פחות משבועיים בטוח. אסנת

elimalka

New member
גם אני מרגישה כמןך יום שישי אני

שבוע 39 אבל הכנסתי לי לראש למה להיכנס לדכאון ולחשוב שלילי בסוף זה יגיע והזמן עובר מהר עוד יום יומיים שבוע שבועיים בסוף זה יגיע תתעודדי. במיוחד שיש לך עוד ילדים בבית ואת עם תעסוקה אני בבית לא עובדת וזה הריון ראשון זה יותר קשה.

חני 105

New member
אויש מתוקה אני בדיוק לפני שבוע ו 5

. ימים הייתי במצב שלך בדיוק. אבל תאמיני לי שהפסקתי לחשוב על זה זה בא ובא מהר ובקלות בן פורת יוסף ואני מאחלת לך שתהיה לך לידה קלה קלה ומהירה כי שאומרים מי שסובלת לפני יולדת מהר מאוד תאמת זה מה שקרה לי אולי זה שווה
אז שיהיה יום נפלא ואמן שבסוף שבוע זה את תופתעי ולטובה
חני

marcyg

New member
אני חוזרת לתאוריה שלי ש...

כמה שיש לך יותר "צירים מכינים" כך הלידה תהיה יותר קלה (אני מקווה). אולי תקחי קצת חופש מעבודה ותצאי לבלות (וגם קצת לנוח) לפני הלידה!

תודה לכולן על התגובות

אולי באמת החל מיום ראשון אני אתחיל את חופשת הלידה שלי. מקווה שהמנוחה תעשה את שלה. יום טוב ותודה רבה על התמיכה,

שולחת לך ../images/Emo24.gif ענקי..

קצת אחריך.. מקווה ששלי יצא לפני שבוע 41... אז כל הכבוד.. וסבלנות.. היום הגדול כבר בפתח

שושנה11

New member
דבר ראשון

תקפידי מאוד לשתות כל הזמן!!! זה מאוד חשוב, קצת התיבשות קלה וכבר יש צירים! וגם תשתי כוד אחת של יין לבן 11% אלכוהול וזה יעבור לך תוך חצי שעה! (עוד אחד מנפלאות היין) הרבה הצלחה ותרגישי טוב לידה קלה שושי

למעלה