הגיעעע

hadarwin

New member
הגיעעע

זהו הגיע היום!!! מזל טוב מייק חחחח בדיוק עכשיו קיבלתי מהאיסי קיו הודעה חחחח אז מזל טוב תחיה עד 120 תגשים כל דבר שתשאף.. ותמיד תשאף לTOP תהנה מכל דבר שתעשה נשאר לך עוד הרבה
וזהו אני לא ממש טוב בברכות אתם יכולים יותר יאללה! הדר

אלללה מייקי

המון המון מזל טוב! אז אנחנו שני אנשים מהפורום שלא יודעים לכתוב ברכות [כן, גם אני וגם הדר] ובכול זאת... יש לך יומולדת...נשקיע קצת אז מייק הברכה המתבקשת ובעצם לפי דעתי הכי חשובה- אושר,בריאות [!],אהבה,הצלחה,מימוש עצמי :) אהה...ובאמת מייק מה שכול בנאדם יכול לבקש לעצמו שתעשה כייף בחיים =] תמיד. שתמצא לך את הכיוון שלך בחיים...כי יש כ"כ הרבה כיוונים וצריך לבחור ששאר הצבא יעבור לך בסבבה....למרות שקשה לפעמים שתמשיך להעשיר את הפורום הזה ואני מקווה שאתה 'מתעשר' מאיתנו =] אז יום טוב, שבוע טוב, שנה טובה
חן

hadarwin

New member
מייק.. נראלך...

שהיא לא יודעת לרשום ברכות!?!? חן הברכה הזאת מקסימה!!! אז מייק כן אני מתחבר גם לברכב של חן אם זה לא חוצפה מבחנתך? ומבחנתך?
ואם אפשר להוסיף שאהבה שתבחר תהיה לכל החיים למרות שיש לך עוד הרבה זמן לא? חחח טוב לא משנה לא יצא ממש מוצלך

count on me

New member
יופי...הקדמתם אותי...הרסתם מסורת :p

מה לעשות שאני יישנה בשעות האלה...או מחוץ לבית?, אהה? חחחח =] אז מייקו'ש =] המון המון המון המון מזל טוב=] אתה בנאדם כל כך מיוחד, ומאחלת לך שתמיד ישארו לך הכוחות לשאוף ולהתקדם למעלה. תמשיך לשמח אנשים ולגרום להם להעלות חיוך אמיתי על הפנים..כמו שרק אתה יודע. תמיד מראה לנו את כל הצדדים של המטבע בצורות וגוונים שונים, לא מוותר, נלחם...אני מאוד מעריכה אותך על זה. מאחלת לך שתגשים כל חלום ומשאלה תוך כדי עבודה קשה, שתלמד להנות ממה שקצתרת, כי זה גם חשוב. תמשיך לבשם אותנו במאמרים, דעות ונושאים שונים מרתקים..שהסקרנות תישאר בך תמיד. תזכור שכל קושי זה הזדמנות, ונצל את זה. שולחת לך אנרגיה חיובית [ חחחחחחחחח ] עם המון חיוכים ואהבה = ] כמובן, הרבה בריאות, אושר, שמחת חיים ואהבה ! חיבוקק ענקי, והמון נשיקות =]

hadarwin

New member
חחח כל הכבוד!!...

פעם הבאה נעיר אותך
שחכת את המונית לא?

לכולם מותר לצחוק עליי

בתנאי שמותר לי לצחוק עליכם בחזרה
תודה על כל הברכות אדר כרגיל המילים שלך חודרות ישר ועמוק ללב את החיבוק והנשיקה אני אקבל בערבון מוגבל, אני רוצה להרגיש אותם

hadarwin

New member
חחח אני משאיר את זה לאדר.. יש..?

יש מחשבים בצבא?? חחח לא חשבתי שמותר סתם לעשות שם מה שבא לך

SadClown

New member
מזל טוב מייקוש!

מקווה שאתה עושה חיים. מקבל הרבה איחולים:) שתהיה לך שנה מדהימה! תמשיך לעשות מה שאתה אוהב, ולהגשים את עצמך. אתה אדם מקסים! אוהבת

למעלה