הגיעו המיקודים !!!!!

ואו !! כמה הורידו בהיסטוריה

קפיץ קפוץ ...

בכיתות י' יא' יב'

לומדים ה-מ-ו-ן חומר ! אז משרד החינוך מוריד מבחינת הבגרות חלק מהחומר הנלמד, לפעמים זה מבאס כי המיקודים (מה שמשרד החינוך מוריד) מגיע רק לפני פסח, אתמול ! אז למדנו מלא חומר שבכלל אנחנו לא צריכים !!!

sTrAnGeShiT

New member
ביתספר מטומטם !!!!!!!!!!!!!!!!!!--

אני בכיתה י' והיום המורה אמרה לנו שעל החומר שלמדנו בחודשיים האחרונים אין בכלל חלק בבחינת הבגרות עוד חודשיים איזה מורים מטומטמים @!!!!!!!!!!

בדרך כלל אפשר להאשים את המורים

או את הבצפר ... אבל הפעם זה נטו מערכת החינוך !! רק הם אשמים !!

Snow Yte

New member
אז מן הסתם שנה הבאה אני אשמע על זה

יותר...
דרך אגב... התקבלתי למגמת ביוטכנולוגיה ולמגמת מדעים (למטודים לבגרות שניים מבין - ביולוגיה, כימייה, רובוטיקה ופיזיקה) בתיכון... שתיהם מגמות מאוד נחשבות... אני צריכה לבחור אחת ואני ממש לא יודעת מה לבחור... מישהו אולי במקרה לומד במגמה כמו אחת המגמות האלו ויכול לתת לי עצה

HoNeY14

New member
שירי כנסי../images/Emo26.gif

את גרה בהרצליה נכון
לאיזה תיכון את הולכת
אני ליובל אני גם התקבלתי למגמת מדעים ואני מתכוונת ללכת לשם{פיסיקה רולז
} אני מציעה לך ללכת למגמת שאת מרגישה שיותר כיף לך ללמוד את החומר שמלמדים בה

Snow Yte

New member
אני גם הולכת ליובל...

הרבה אומרים לי שפיזיקה זה מאוד חשוב אחרי זה בשביל האוניברסיטה ושות'... אז אני לא יודעת... באיזה יום היית בראיונות של המדעים

HoNeY14

New member
הייתי ביום רביעי...

12.3 בגלל המבחנים האלה הפסדתי שעתיים של למידה למבחן
אני כראה ראיתי אותך עם חברות שלך... אבל אני לא יודעת איך את ניראת כי היו שם כל מיני מבן גוריון{אני מכירה את כולם מרעות מן הסתם
}

Snow Yte

New member
אז כנראה ראינו אחת את השנייה

אבל לא ידענו...
את זאת ששאלנו מה שאלו בפנים

HoNeY14

New member
לו זוכרת../images/Emo4.gif

אבל אני זוכרת שישבתי ליד השולחן עם הדפים{לא של השאלונים-השני} ואז ישבתי על השולחן ליד הדלת

Snow Yte

New member
אז אין לי מושג...../images/Emo3.gif

אני ישבתי ליד השולחן עם השאלונים...

fipo

New member
מיקודים

מיקודים זה מלשון המילה למקד.. הכוונה היא שמשרד החינוך ממקד אותנו בחומר שצריך ללמוד לבחינה ושלא נלמד חומר מיותר כי כפי שציינו זה המון חומר!!!!

Moranus

New member
אוף איתם

כל מה שלמדנו שווה ל*** וכל מה שיהיה ליבבגריות עדיין לא הספקנו ללמוד ומה שכן הספקנו אז זה חומר קשה ולא מובן...אני עצבנית!!!

למעלה