הגינה שלנו

הגינה שלנו

הגינה נמצאת ברחוב מגד 17 בפרדס חנה, ופתוחה ( לא צריך לתאם ) לכל מי שרק רוצה לבוא ולראות. הפריחה בשיאה אתם מוזמנים בחום !!!

groper

New member
../images/Emo118.gif

איזה סוגי ציפורים מגיעים לנקודת האכלה?

הגיעו בובולים, דרורים, אדום חזה +

דררות, יונים, עורבים ועוד רבים אחרים. אך אני חייב להזהיר. התחילו מלחמות לא קלות לצפיה בין הציפורים. בשלבים מסויימים זה התפתח לסצנות זוועה אמיתיות כאשר עורב חטף גוזל של בולבולים שקיננו בדורנטה שלנו. זה היה מחזה מאוד מאוד עצוב. בסך הכל רציתי להאכיל קצת ציפורים ...

shlumbergera

New member
הסיפור הזה מספק הרבה חומר למוח שלנו

אנחנו רוצים להיטיב עם כל מיני "משוטטים ועזובים" בטבע ואז מתברר שגרמנו לבעיה. אני רואה את מלחמות הציפורים על מקורות מזון, כשהגדולים מגרשים את הקטנים ותוקפים אותם. בסך הכל יש מספיק לכולם אבל מלחמת ההישרדות מתקימת בכל מקרה. אם נורא רוצים להאכיל ציפורים, כדאי לזרוק גרעינים/פירורי לחם בתנופה לאויר, שיתפזרו על פני שטח רחב ככל האפשר. למעשה, הכי חשוב לציפורים בקיץ הן אמבטיות קטנות לשתיה ולקירור. אפשר למלא כלים ממ קטנים בלא יותר מ 2 ס"מ גוב מים. הדבר הנכון הוא להניח לטבע לעשות את שלו גם אם זה אכזרי בעינינו. זה מה שהסביר לי איש-טבע כששאלתי למה לא משחררים את העצים מערימות של קורי עכביש ומטפסים טפילים. השטח המגונן שלכם יפהפה. משהו שהייתי רוצה לראות אצלי
בינתיים רק מקנאת ומקווה.

oferessel

New member
גינה מקסימה ../images/Emo140.gif

איך שותלים כ"כ הרבה נוריות וכלניות?

רוּפֵן

New member
כן, זה האביב ../images/Emo140.gif

ממש מקסים הגינה ו...הצמונה... נראה, אולי היום בצהריים, אעבור ..

טסונמי1

New member
../images/Emo88.gifיפיפה- אני תוהה מה קורה עים

הגינות בעלות הפריחה הפראית החורפית בקיץ? האים בקיץ הגינה ריקה?

הגינה בקיץ

הגינה משנה את פניה בערך 3 פעמים שנה. למעט מספר צמחים קבועים -כל הגינה משתנה בהתאם לעונה. זה עבודה מטורפת ולא סבירה. אבל אנחנו חברת גינון, אז אנחנו מרשים לעצמנו מעט הטבות בגינה הפרטית :)

למעלה