המרפסת שלי מלאה צמחיה, עכשיו הגיע זמנו של הקקטוס לפרוח, זהו קקטוס שנראה כמו תולעת ומתפשט לכל הכיוונים, יש לו פרח יפה מאד שפורח רק בחודש יוני ללילה אחד בלבד, הלילה פרח אחד הפרחים אבל ישנם ,המון ניצנים חדשים ואני מחכה לפריחתם כאמור הוא פורח לפנות ערב וזה פרח ענק ולפנות בוקר הוא נסגר, חבל שאיני יודעת איך לשלוח לכם צילום של הפרח, זה משהו בקוטר של 20 ס"מ בערך והוא בעיקרו לבן מיוחד. להתראות ולילה טוב חני
הגינה היפה והפורחת שמשכה אליה את מיטב פרפרי האזור שאמא טיפחה בכל כך הרבה אהבה במשך שנים, חרבה ונהרסה. זה נראה איום ונורא אבל אני באמת לא מסוגלת לטפל בגינה. גם אין לי הזמן או המשאבים לגנן פרטי. אבל פרח אחד ויחיד, אותו אני מצליחה לטפח ולהשקות בהמון המון המון אהבה. פרח יקר ערך שמוצאו על הר הכרמל פרח נדיר ומיוחד במינו אני משקה אותו, מזינה, מחתלת ומטפחת מכל הלב. פרח שאני מצליחה לטפח בגאווה רבה. פרח רב שנתי, פרח אמא כרמלה שלי.
היה לי פעם שכן, שישב כל הלילה ליד הפרח וחיכה לפריחה , שיפתח, וצלים בווידאו את הפרח, משהוא מדהים, באמצע הלילה כל השכנים (3 משפחות סה"כ) התעוררו מהשמחה ... פרח באמת מקסים!!! רק פריחות שיהיו חלקך!!! חיבוק ענק ממני, ניצה.
זוהי "מלכת הלילה" , שכחתי לציין זאת, הפרח פורח לפני רדת החשכה ונגמר לפנות בוקר - הוא ממש יפהפה וישנם המון ניצנים שעומדים לפרוח במשך החודש הקרוב, אם תרצי אוכל להעביר לך כדי שתוכלי להשריש. זה לא נכון שצריכים לשבת ולחכות לו באמצע הלילה, הפריחה מתחילה לפני החשיכה כך שאפשר להספיק לישון. להתראות, בהזדמנות אגיע לנהריה חני