הגינה שלי

asher lev

New member
הגינה שלי

סוף סוף סיימתי להתעצל והתחלתי לצלם חלקים בגינה שלי הנה הם:(אני מקווה שאצליח להעלות אותם)

רוּפֵן

New member
בדוק כמה דברים :

א. שהתמונה היא בגודל של 640X480 ב. שהתמונה שמורה כ JPEG ולא BMP ג. ש'משקל' התמונה, לא עולה על 250K

איזה נוף יפה יש לכם בפדואל.יופי של

עצים נקלטו אצלך ירוקים ובריאים
תנסה גם להעלות תמונות נוף שמשקיף מגינתך

asher lev

New member
אני אנסה

אני אנסה אבל היום לא שווה כי אין ראות כמעט יש מלה עננים ולא רואים את הנוף ב"ה בימים בקרובים

איזה יופי, אצלי שתול עץ מהקיץ

ואפילו לא פרח, ועכשיו העלים שלו מצהיבים בקצוות והייתי במשתלה וכל עצי הגויאבה נראים עם עלים מצהיבים/צרובים בקצוות. הגויאבה שלך נראית נהדר, לאחר כמה זמן חנטה פירות?

Rebeccan

New member
יש מקומות שהגויאבה בשלכת

חוץ מזה - מוזר שיש חנטה עכשיו זה הפרי הרשמי שמבשר על הסתיו כלומר - הבשלת הפירות תהיה לקראת אוגוסט-ספטמבר (תלוי בזן כמובן) גויאבה אדומה, מתנהגת טיפה אחרת (ולא מתאימה לירושלים) פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

מייקלה1

New member
מה זה גויאבה אדומה? הבפנים שלה

כזה ורדרד? אם כן, אז הפעם האחרונה שראיתי כזאת היתה לפני הרבה שנים. חבל שלא גדלה בי-ם.

Rebeccan

New member
התכוונתי לגויאבה תותית

היא קטנה הרבה יותר גויאבה אדומה - כמו לבנה, עם תוכן ורדרד באמת גמני שנים כבר לא ראיתי יש גויאבה בירושלים, אם כי לא הכי מוצלחת - מעדיפה אקלים יותר חמים אגב - זה מסוג העצים שטוב שיש אצל השכן - אתה נהנה מהפרי, והוא סובל מהריח
פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

רוּפֵן

New member
מלפני כשלושה שבועות, התחלתי לראות

בחנויות הירקות, גויאבוץ... ענקייות וריחנייות....

Rebeccan

New member
גויאבות מקירור

והגודל המפלצתי - הורמונים העונה היא מאוגוסט ועד אוקטובר שומרים בקירור ומשווקים כעת הטעם - יש
ויש
פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

Rebeccan

New member
למה, דווקא טעימים

אל תגיד שאתה תמים בנושא ההורמונים הצמחיים ? נ.ב. בשוק יש כבר בצל טרי טרי אח, איזה טעם נפלא
פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

רוּפֵן

New member
../images/Emo4.gif

תמים - שלא חשבתי על "גויאבות מקרור".. משהו עצר אותי ולא נגעתי.. בצל, כן, אכלתי קודם, ארוחת ערב, עם חצי בצל, עסיסי, ומתוק..

Rebeccan

New member
../images/Emo32.gif רופן ...

בדקת את האייקונים החדשים ? ואת הפסטיבל ראית ? . . . . אל תגלה . . . . ב- . . . . 442 בדוק אייקונים פולניים ופסטיבל שירי דכאון החורף ע נ ק
פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

פרינצ'יפסה, לי יש גויאבה אדומה

לא מצאתי חומר על אופן התנהגותה, תוכלי להאיר את עיני?תודה מראש. הרוח "כיסחה" אותה, מצבה עכשיו נורא ואיום.

למעלה