הגימיק של שרית 2002

meron hadad

New member
הגימיק של שרית 2002

כן כן מכיון ששרית חדד רוצה נורא לזכות באירוויזיון ואין לה שום גימיק - היא החליטה ללכת על כיוון דנה אינטרנשיונל רק הפוך לכבוד האירוויזיון - שרית חדד מגדלת בולבול בארוך 29סנטימטרים ובעובי 9 ס"מ... בחלקה הקדמי של שמלתה יהיה חור שיחשוף את בולבולה החדש לעיני כל הקהל האירופאי - יש למה לחכות!!! שרית - אני בונה עלייך!!! בהצלחה!!!!!

אייל_18

New member
אוי די. מגעיל.

לא מספיק שפתאום דוחפים את אח שלה לטלוויזיה, כאילו זה איזה סקופ היסטרי שיש לשרית חדד אח שאוהב אורגיות... אני משתגע. היום בבוקר אני פותח ת´טלוויזיה להנאתי, וזה מה שאני צריך לראות? ראיון איתו? מקסימום אם היה לו משהו להגיד מעבר ל"אני אח של שרית חדד ואני לא אתחתן ואני רק יעשה אורגיות כל החיים שלי". וואו.

enicegirl

New member
מההה?

לא ראיתי את שרית חדד מבצעת את השיר. מה זה מגדלת XXXXXX ? יההה, איזה ניסוח מגעיל! הגזמנו קצת לא?

ASH1977

New member
אני לא קורא הודעות, אה?!

תיכנסי לכרטיס שלו (תקליקי על השם) ותגלי שזה אותו אהוד שאנחנו מכירים!!!

enicegirl

New member
יההה

אני קוראת הודעות מלמעלה למטה. רק אחר כך ראיתי שהוא כתב שהוא הכניס תמונה שלו. לא זיהיתי אותו!! הוא היה ילד לפני 5 שנים כשראיתי אותו, איזה קטעים! הוא לא יזהה אותי היום גם...אני חושבת.

ASH1977

New member
תשימי גם את תמונה ברשת

דרך אגב, נראה לי שאריק קצת נפגע שאף אחד לא נוסע איתו לזכרון. אמרתי לו שאין בעיה שניסע איתו אם לא איכפת לו לשמוע שירי אירוויזיון כל הדרך... אז הוא אמר שהוא מעדיף לינסוע לבד כי במילא יש לו כל מיני "קומבינות" בדרך...

enicegirl

New member
התלהבתי שאפשר לעשות ככה ../images/Emo13.gif

גם אני ניסיתי לעשות לעצמי כרטיס, זה נראה נחמד, למה אתה לא עושה גם? בכל אופן, חשבתי לדבר עם אריק, מה, הוא לא יסבול לשמוע אירווזיון כל הדרך? באסה איתו... אבל דודה שלו נפטרה במוצ"ש שעבר אז כנראה אני אלך לנחם אותם היום, נראה אם הוא יוכל להגיע מבחינה נפשית...

ASH1977

New member
איזה דודה, ההונגריה?

דווקא חמודה, זכרונה לברכה, ברוך דיין האמת... בשנת 1994, כשאח של אריק חגג בר-מצווה אריק ביקש ממני, ויזי ודודי למלצר. הדודה וביתה היו אחראיות על המטבח, אבל אנחנו לא יכולנו להתאפק וכל פעם שהתזמורת התחילה לנגן אז רצנו למעגלים והלכנו לרקוד... הן התעצבנו עלינו!!! אבל בסוף הערב דווקא ישבנו והרצנו צחוקים, ואף שרנו יחדיו את השיר שייצג באותה שנה את הונגריה באירוויזיון. הדודה התלהבה למדיי מהיכולת שלי לשיר פיזמון שלם בהונגרית מבלי להבין כמעט אף מילה (למרות מוצאי ההונגרי...). בכל אופן, עלי לזוז, אני נוסע עכשיו לעבודה. אכן, זה די נחמד (למרות שבחיים ´זרקת´ אותי), מעל דפי הרשת אפשר בהחלט לנהל רומן בלתי אמצעי ;)

אהוד_

New member
אן כןןןן!!!!!! נפל לי האסימון

אפרת!!!!!! מה שלומך?, ואוו איך השתנית, את נראית נפלא ואוו, חשבתי עלייך לפעמים, מה קורה???? זהיתי בגלל האתר שלך שראיתי שם מייקל ג´קסון

enicegirl

New member
אהלן וסהלן!

כן, זאת אני!! מה שלומך? שלמי מצוין ואני רק לאחרונה גיליתי את הפורום הזה דרך בחור שחיפשתי מזה שנים שגם חובב אירווזיון מושבע כמוך (ASH1977) ואתה בטח מכיר אותו מהמועדון. כל הכבוד לך שהמשכת להיות חובב אירווזיון כל השנים האלו. אני עם הזמן התחלתי לשכוח דברים ודרך הפורום אני מנסה לרענן את הזכרון... תגיד, מי היתה הזמרת ששרה בשנות ה- 80 איזה שיר באיווזיון ותוך כדי הליכה לבמה נפתחה לה החצאית?

אהוד_

New member
ליל לינדפורס

היא הייתה המנחה של 1985 וזה היה בכוונה, המממ....כן, אירוויזיון תמיד היה ההובי שלי אבל עכשיו אני פחות מכור, יש לי חיים את יודעת!!!.... אני בסיידר, אני אשמח לרענן לך את המוח בקצת אירוויזיון, אני אשלח לך כל מיני שירי אירוויזיון שאהבת, אני זוכר שתמיד אהבת את השיר "Samson" בלגיה 1981, אז יש לי אותו גם בגרסה אנגלית :))) מה מזכיר לך דודותון לפעוטון :)))

enicegirl

New member
וואלה??

למנחה נפלה החצאית?? יההה, איזו פדיחה! קשה להאמין שהחצאית נפלה בכוונה וראו לה את החלק התחתון של...התחתון למעשה. זה היה בשביל הגימיק של אותה שנה? איך זכרת שאהבתי את SAMSON? רגע..זה לא נקרא SANSOR? או שאני קראתי לזה SAMSON כי לא ידעתי ת´שם במדויק? מממ.. "דודתון לפעותון" נשמע מאוד מוכר אבל בחייך, זה היה לפני 6 -5 שנים, אני לא זוכרת באיזה הקשר הזכרנו את דודו.

אהוד_

New member
כן בהחלט

את תמיד חשבת שקוראים לזה SANSOR משום מה וכן, היינו ילדים, זה היה מצחיק, שמרתי את זה אגב אני לא אשכח את המהדורה המהוללת עם השיר הזוכה "כריש טורף בים המלח" כן, זה אולי הקטע הכי טוב בכל האירוויזיונים ואז היא אמר I JUST WANT YOU TO WAKE UP A LITTLE THAT´S ALL זה היה אחרי הקטע האומנותי המרדים ביותר

למעלה