הגיל של קלודיה

aerynsun

New member
הגיל של קלודיה

אני יודעת שזה רדוד ונכנס לפרטיות וכו' אבל לא אכפת לי לפי כל האתרים רשום שקלודיה נולדה ב1972 אבל היא נראית ממש יותר!!! לפחות 37 פלוס. ועכשיו הלינק הזה http://brent.wirehedmag.com/ja/forum/index.php?topic=48.0 שם היא נראית בת 32, בתחילה העונה של פארסקייפ היא נראית גם בגיל 32 . זאת אומרת שעכשיו היא צריכה להיות לקראת ה40 לפי המראה החיצוני בלבד. אבל לפי כל האתרים היא בת 33 את חושבים שהיא מרמה בגיל או שיש לה LOOK כזה?

eve6

New member
אני לא חשבת שהיא מרמה

לפי כמה הוכחות פה ושם שראיתי, זה הגיל האמיתי שלה. שמתי לב (אני רואה די הרבה סדרות אוסטרליות), שנשים באוסטרליה נראות מבוגרות מגילן בגלל האי-זהירות מהשמש האוסטרלית. תחשבו על זה: רוב הנשים שם הן אירופאיות במקור, מה"גזע הלבן", ושהייה מוגזמת בשמש פשוט עושה שמות בעור שלהן והן מתקמטות ממש מוקדם, במיוחד אלה שמבלות הרבה בחוף וכאלה. (אגב, שיעור סרטן העור באוסטרליה הוא מן הגבוהים בעולם - וסליחה שגלשתי לאקטואליה
) אחת כמו קלודיה עם עור בהיר ועדין, הגיוני ששהייה בשמש לא עוזרת להיראות צעירה. היא גם טרחה להצהיר בין לבין שהיא עובדת על "השיזוף שלה"...ובנוסף, אם השמועה שהיא מעשנת נכונה, אז גם זה לא ממש מועיל לעור (שואב את החמצן ממנו וגורם להתקמטות בגיל צעיר יחסית). טוב, גמרתי לנאום בשלב זה...

aerynsun

New member
אז ככה. ותרגישו חופשי להצטרף לדיון

עובדת על השיזוף שלה זה כבר פאסה...היא אמרה את זה לפני איזה שנה וחצי. מעשנת...לא נראה לי אבל השאר נראה אמין. אירופאיות שגרות בשמש...זה בהחלט עובד על עור הפנים. מה שכן מי שאירופאית זאת סבתא שלה שגרה בלונדון. אני חושבת שקלודיה נולדה באוסטרליה אבל אפקט הגנים עובד כאן אני משערת. ניקול קידמן נראית זקנה? קייט בלאנץ גם אוסטרלית ולא נראית זקנה על גברים אני לא אדבר כי הם בדרך כלל נראים צעירים. מל גיבסון וראסל קראו זאת שמשחק באליאס, אשתו של מייקל ווהן, השחקנית מליסה ג'ורג' גם נראית צעירה...

eve6

New member
השתיים שהזכרת כבר מגיל צעיר

לא גרות באוסטרליה, אבל לא משנה. יש כאלה שהעור שלהן מזדקן מהר יותר, יש כאלה שלא (עור יבש בד"כ מזדקן מהר, במיוחד אם לא טורחים לטפח אותו). זה גם עניין של סוג עור, תורשה וכו'. יש גם את אפרט האיפור, כמו שהוזכר פה. ולפעמים מי שמצלם לטלויזיה/קולנוע לא כלך כך מרחם על השחקנית ודופק קלוז אפים היסטריים...אבל אני חושבת שחלק מהשחקניות המפורסמות פשוט מקבלות "טיפול" בצורת מסננים שמתמשים בזמן הצילום בקולנוע, או ריטוש פוטו שופ בצילום סטילס, צריך לקחת גם את זה בחשבון (שלא הכל נראה כמו שאנחנו חושבים שהוא נראה). הדוגמה הכי שחוקה זו השחקנית בריז'יט בארדו, שהיתה יפהפיה מדהימה בשנות השישים - עשרים שנה אחרי זה, בגיל פחות מארבעים כבר נראתה כמו קשישה קמוטה... וכל זה בגלל שבילתה ימים שלמים על חוף הים. מה לעשות, לשמש יש גם צדדים "רעים"...

pigit22

New member
לא נראה לי שהיא משקרת ,היא מעשנת?

אומנם ראיתי אותה מעשנת באיזו תמונה מתוך אחד הסרטים שלה (אני לא בדיוק זוכרת איזה ) אבל חשבתי שזו רק בדיחה גרועה !!! לא חשוב . גם לי לא נראה שהיא משקרת בקשר לגיל : 1 - כי אני מסכימה אם כל עניין השמש . 2 - וגם יש תמונות אם תעריכים מעיתונים של ליפני כמה שנים ושם היא דווקה נראת יותר צעירה . 3 - ואל תשכחו שמורחים אליה טונות של איפור ולפעמים הוא נראה אותו הדבר .

lironlondon

New member
היי! את חדשה?

אני לא זוכרת שראיתי את השם pigit22 בפורום שלנו... וכותבים "דווקא", לא "דווקה".

aerynsun

New member
לירון

הצעה לי אליך. תפסיקי לתקן אנשים. אם את כל כך רוצה אפשר במסר אישי. זה לא נעים גם לאנשים אחרים שאת מתקנת כל הזמן... הסיכום שעשית לפרקים היה מאוד תורם אבל גם מבולגן עם שגיאות. אז חליק.

pigit22

New member
שלום גם לך !!!

כן אני חדשה . וטעויות קורות אני בטוחה שגם את לא מושלמת . אז נחמד שיש לך מה להגיד ואני חושבת שביקורת זה תמיד במקום אבל אל תשכחי טקט . אז נחמד להקיר אותך לירון שמי עדנה וב pigit לא נתקלת כי אין עוד , זה השם חיבה של אחת הסוסות שלנו !!!

למעלה