הגיל לא קובע...

OZKAR

New member
הגיל לא קובע...

לאחר יום נוסף בהתמודדות ושירות הלקוחות (כמה פנים מגעילות יש לישראלי המכוער...) התיישבתי כבטטה על הספה. בפרק צפיתי מוקלט, הצבע אכן חוזר ללחיי הסדרה/הדמויות. משום מה אישית לא נמאס לי מהאנטי של סטפני לברוק! מאז חזרה טיילור לסדרה אין לי שמץ של מושג מה יהיה תחושה ממש מומלצת!(ואת הספויילר הזה הרסה מישהי מזדמנת בפורום...). לאחר הפרק בהיתי בתוכנית ששודרה היום בערוץ השני לגבי "מבחן הגיל האמיתי", דבר שגרם לי לתהות מהו גילן של הדמויות שמלווים אותנו על המרקע יותר מעשור! הנה מעט מסקנות אליהן הגעתי, אשמח לשמוע דעות נוספות: ברוק
--> 36 טיילור--> 46 סטפני--> 77 (שנאה לא עושה טוב לנפש) אריק--> 123... ת'ורן--> 30 רידג'--> 58 סאלי--> 45 ( הומור טוב לנפש) קלארק--> 56 אמבר--> 20 מאסימו--> 89 ג'קלין--> 31 (SEX IS GOOD) קייטלין--> 39 גבי--> 14 ובמאמר מוסגר: לא מבין מה יש לחבר'ה נגד גבי...נערה נחמדה, שונה, לא צפונית ע"ע התאומות המעצבנות, קייטלין הסוסה או שאר הבנות שצצו למספר חודשים... OZKAR

lovetylo

New member
גבי פשוט מעצבנת!

היא כל הזמן רק מתחנפת לתומאס. הדמות שלה פשוט נכתבה בצורה מעצבנת. וחוץ מזה אי אפשר להתעלם מהעובדה שהבחורה היא פשוט כונפה לכל הדעות! זו אופרת סבון, וידוע שבאופרות סבון השחקנים יפים, בגלל זה אנשים מתפלאים מה היא עושה שם?? לא חסרות כונפות במציאות שאנחנו צריכים לראות אותן גם על המסך? תאמת שגם אני עשיתי את מבחן הגיל ויצא שאני בת 33... שבמציאות אני בעצם בת 21...

Shiri from the block

Active member
מסכימה לגבי גבי היא לא מפריעה לי בכלל... ובענייני הגיל, איך הגעת שברוק בת 36 וטיילור בת 46??../images/Emo12.gif

OZKAR

New member
תרגיל בגיל

OK אז לאחר יום נוסף בעבודה חזרתי לעיין בפורום ואלו המניעים שהובילו לגילאים בהם נקבתי, פחות או יותר אז לא לצלוב אותי... אקדים מעט בכך שהההודעה הגיעה בעקבות תוכנית ששודרה אמש בערוץ השני: בה בחנו מהו הגיל הביולוגי לעומת הכרונולוגי (זה הכתוב בת.ז.)ועשו זאת באמצעות שאלות בנושא איכות החיים שלנו, מזן, בריאות, השכלה ועוד.. ולענייננו: ברוק--> (36) כפי שציינתי, היא פשוט המלכה מבחינתי, תעשה מה שטוב ל-ה, ומרבה בפעילות מינית שידועה כמפחיתה במספר השנים הביולוגי. טייילור--> (46) לאחר מספר שנים של ניוון הגוף ולפני כן בילתה שנותיה בשמיעת בעיות של אחרים במסגרת עבודתה כפסיכיאטרית, (אגב, קראתי מאמר שמבין כל העוסקים בתחום הרפואה, הפסכיאטרים מתים הכי צעירים)... סטפני-->(77) שנאה לא מוסיפה שנים לחיים ותורמת לקמטים ושיער כסוף... אריק--> (123), שנים שהוא לא מועיל ולא מזיק ועם זאת נדמה כי הוא פשוט חי פה מהמאה ה-19, שמעון פרס של "היפים"... ת'ורן--> (30), יציבות בחיי המשפחה, אישה תומכת, עבודה מספקת ושמירה על הכושר. סאלי--> (45), צבע כתום בשיער וחיוך מרוח על הפרצוף, כולל מזימות פה ושם, מי לא חי למען ההנאות הקטנות?! אמבר--> (20) הבייבי התמידית, ממשיכה לעשות טעויות ונכנסת להרפתקאות, מה אם לא זה המתכון להשאר צעיר. ג'קלין--> (31) דיקן לבדו "הצעיר" אותה ב5 שנים לבדו...
קיייטלין--> (39), כל הזמן לדאוג ולבכות, בטח שלא תורם לנפש. גבי--> (14), עוד לא עשתה דבר בחייה, יש לה לאן להתפתח... אז ניתן לה צא'נס. וכן, יש לי מה לעשות בחיים אך מצאתי כמה דק' פנויות...

למעלה