הגיל והתרגיל

הגיל והתרגיל

שאלה לי אליכן ואליכם חברי הפורום הנכבדים: ידידה טובה יש לי בעבודה, בת 30. הנערה טובת מראה וטובת לב, אך פגם אחד (לדעתי) יש בה. ועל זה הייתי רוצה את חוות דעתכם. הבחורה גרושה, היתה נשואה חצי שנה בלבד, וכבר שנה בערך שהיא גרושה. בשנה הזאת, המון בחורים מנסים להתחיל איתה (כאמור, טובת מראה) אך שמתי לב למשהו מעניין. אם היא מכירה בחור שגילו מעל גילה, אחרי פגישה אחת או שתיים היא מנפנפת אותו על סעיף זה או אחר. (בדרך כלל סעיפים מזעריים לטעמי). אבל אם היא מכירה בחורים בגילאים 22-25 (והיו כמה וכמה כאלו השנה) היא נאחזת בהם כבקרנות המזבח, ולא מרפה מהם, גם אם הם לאחר זמן מאסו בה (משום מה. כי אני, בתור דוגמא, אם ההיתה מסכימה להיות זוגתי, לא הייתי עוזב אותה בחיים. אבל מה לעשות ואני זקן חטייאר ולא בשבילה?). וכשבחור כזה יורק לה בפרצוף, היא מביטה למעלה לעננים לראות האם החל הגשם. השאלה שלי היא: למה???? למה ??? מה יש בצעירים שהיא כל כך נמשכת אליהם? איך אפשר להבין את משיכתה הכרונית לצעירים ממנה? כי אם היה קורה מקרה אחד בודד של משיכה לצעיר אני מבין. אבל כשיטה? עזרו לי ידידי החדשים להבין את זה, ואם תרצו הבהרות, אני כאן.

אני לא רואה את הקשר

מה קשור היותה גרושה, כמה זמן וכו´ לזה שהיא נמשכת לצעירים ממנה? על טעם וריח, אתה יודע... כל אחד ומה שמושך אותו.

אקווה

New member
אולי.....

אני לא מכירה את הסיפור אבל סתם בא לי רעיון - אולי יש לה טראומה מהגרוש? בן כמה הוא היה? ההיה הוא גם צעיר והרשים אותה עד כדי טירוף שהיא רק מחפשת עוד מישהו שיעשה לה להרגיש ככה שוב? או אולי להיפך - אולי היה הגרוש חטיאר עם רגל אחת בקבר והיא רוצה להתרחק מהם כמו מאש והולכת על הקיצוניות השניה??
כמובן שכל האמור נכתב בציניות ואם במקרה קלעתי זו היתה פשוט יריה טובה באפילה... כי אחרת אני פשוט גם כן לא מוצאת את הקשר בין השניים... ואתה? אמרת לה את אשר על ליבך אליה?

SENDA

New member
אם היארוצה גברים בגילאי 25

אזאולי כדי שנוכל לנתחאת האופי שלה פשוט תשלח אותה לפורום
. או ישר אלי לניתוח פסיכולוגי

צדקו מי שאמרו כי אין קשר

להיותה גרושה. מה שכן ידידתך נמשכת אל הלא מושג וזה ברור כשמש. כל אחד והפאק שלו...

babe10

New member
אוי אוי אוי....

כמה שזה נשמע לי מוכר (פרט לקטע של הגירושים) בקשה אפשר? כשתמצא את התשובה ספר לי בבקשה. אולי אם אני אדע מאיפה זה בא אני אוכל לצאת מזה. הילדים האלה. אחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo45.gif אחותי... גם אני מעדיפה אותם

טריים ורעננים, רצוי במדים אם אפשר - עדיפות לצבע זית חח.. אין - ולמה שתהיה??????? תרופה לזה
גולני גולני שלי!!! סיינט קלייר

אז מה ??

היא נימשת לצעירים ואני לזקנים ... SO ?? זה לא מחייב שיש תסביכים מאחורה. זה סתם עניין של טעם החיים

anigno

New member
גילו של הגרוש, גירוש ו.........

הבחורה התגרשה מסיבה מסויימת, לא יודע למה, אבל היא מוצאת את הסיבה הזאת בגברים גדולים ממנה, רציניים, שמחפשים קשר רציני ואמיתי. וזה מה שמפחיד אותה יותר מכל. היא הרי היתה בסיפור הזה ונכוותה. גברים מבוגרים ממנה מושכים לאותו כיוון בדיוק. צעירים, כמה דברים כבר יש להם בראש עם בחורה גדולה מהם? זמן יעשה את שלו, שתשתולל שתהנה, למה לא? בסופו של דבר היא (לדעתי) תבין שממשיכים ושכל הבחורים שונים זה מזה. בהצלחה לגרושה החביבה רוני

למעלה