הגיל המגביל

הגיל המגביל

סופ"ש נעים לכולנו! מה דעתכם על הקטע של גיל, מאיזה גיל צריך להתפשר קצת יותר? מאיזה גיל הסביבה כבר מסתכלת עליך כעל רווק/ה מתבגר/ת? (מבחינתי - אני צעירה לנצח!) ברור שזה לא משהו שקורה ביום אחד, אלא תהליך, אבל בסביבות איזה גיל זה קורה אצל כל אוכלוסיה: חסידים, ליטאים, ירושלמים, בני ברקים, מודרנים, חרדים, דתיים, וכו' - הוסיפו את החסר... (כמובן שגם יש הבדל בין בנים לבנות!) תודה מראש

חושבת

שגיל 24 לבחורים זה אחלה להתחתנ, לבחורות גיל 22 זה כבר די והותר! הדרישות צריכות לרדת בערך שנה אחרי הגילאים הנ``ל. וכל אחד יתחתן מתי שרבותיו אמרו לו... תמיד לשאול את הרב זה טוב! שיהיה בהצלחה!

אני לא ממש מצליח להבין ,,,

מה ‎? באמת אתם מסוגלים לשקר את עצמכם והכל רק בגלל שאנשים אחרים מחשיבים אותכם סוג ב‎`‎ ? אני לא מבין כל כך את המושג להתפשר , אם זה טוב לכם בגיל 28 למה זה לא היה טוב בגיל 24 ? ? אני חושב שדבר שלא מתאים לי כיום , לא יתאים לי אף פעם ... ואם בכל זאת אני יגלה שמשהו שחשבתי כלא מתאים הוא כן מתאים אני לא אחשוב שהתפשרתי על משהו ...

שמעת פעם על...

רווקים/ות מבוגרים/ות שהתחתנו עם גרושים/ות אלמנים/ות? אני רואה בזה סוג של התפשרות, ויש עוד דוגמאות. בתחילה מחפשים נסיך על סוס לבן, אחר כך סוס שחור גם מתקבל, אח"כ אולי רק נסיך, בסוף מגיע הסוס לבד... אני צוחקת, כמובן... שיהיה שבוע מקסים!

אני מאד מקווה ...

שרק אנחנו רואים בזה התפשרות , ולא אותם רווקים/ות ... זאת היתה כוונתי ...

למעלה