בגלל שגברת אלה נידבה אותי
לעשות את זה.... ובהנחה שאת באמת מאוד צריכה את המידע הזה למרות שלא ברור לי מה הבעיה להיכנס לאתר של גיבסון וליבדוק אני יענה... או כל אתר מעריצים אחר.. למיסטר פרי יש הרבה מאוד גיטרות שונות וכלי נגינה שונים שהוא אוסף ואם חלקם הגדול הוא לא יודע לנגן. הדגם האהוב אל פרי אל גירות מדגם גיבסון לס פאול סטנדרט מודל שהיא גיטרה יחסית נפוצה ושוקלת בסביבות 13 ק"ג. לי גם יש לס פאול אבל של אפיפון שהיא בעצם עבודת יד אבל זה לא לכאן.... יש לו כמה גיטרות מאוד ידועות כמו הלס פאול קוסטיום מודם שהוא הזמין ליקראת ההקלטות של האלבום גט א גריפ זוהי גיטרה שאפשר ליראות בויאו קליפים של אמייזינג ובחיים אל הקצה. וגם בחלק יחסית גדול מהאופאות של ניין לייבס. כמו כן יש לו את גיטרה מיוחד מאוד שהיא גם קוסטיוס של גיבסון שהיא לא לס פאול אבל זאת גיטרה לבנה עם התמונה של הפנים של אישתו מקדימה ותמונה של אישתו עומדת בשימלה אדומה מאחורה. ואפשר היה ליראות את הגיטרה הזאת בהרבה הופאות בטור האחרון שלהם וג'ו גם מנגן אליה את דרים און בסופר בול. וגם יש לו גיטרה חדשה יסית שהיא גם אקוסטית ויש אליה תמונה של אישתו. כמו כן יש לי כמה פנדרים למינהם שחלקם גם קוסטיומים נחמדים אבל הוא לא ממש איש של פנדר. יש לו כמה כמה מיוזקמנים נחמדים שאפשר ליראות מידי פעם וגם בגיג שהם עשו באן אף אל ב 2003 שבה הוא מנגן את בק אין דה סדאל ואם אני זוכר נכון אז הוא גם מנגן עם הגיטרה עם התמונה של אישתו שמה. ויש לו גיטרה חדשה שהיא לס פאול בון ייארד שאישתו עיצבה לו והיא צבואה בפסים נחמדים וניראת כמו כצת מנומרת. כמו יש יש לו כמה לס פאולים שהם פנינות של ממש כמו לס פאול גולד טוב מ 64 ועוד כמה פנינות שונות *למצולמת אין קשר לכתבה פשוט קשה לי להיתרכז בגיטרה שאני מיסתקל אל התמונה