הגיוני? ../images/Emo12.gif
האם הגיוני שהלפרסקופיה שעברתי לפני כ- 10 חודשים גרמה ליותר נזק מאשר הועילה??? אז נכון שלא הוסרו כל המוקדים ולא נוקו מרבית ההידבקויות, אבל בכל זאת לא זכורים לי כאבים ברמה כזאת לפני הלפרוסקופיה (חוץ מבזמן מחזור כמובן). כבר פחות מחודש לאחר הלפרסקופיה התחילו כאבים שנמשכו 24/7 ורק אחרי 7 זריקות דקא' הייתה הפוגה בכאבים (וב- 2 הזריקות האחרונות נהנתי מהחיים
), וגם עכשיו בחודשיים האחרונים שבהם אני על גלולות ברצף היו ימים טובים ולפעמים אף עבר שבוע שלם טוב. אבל לצידם יש את הימים הקשים והיום זה אחד מהימים הקשים בהם הכל כואב, כבר כל הבטן כואבת מלמטה עד למעלה, הגב התחתון, המותניים והכאב מקרין לרגל. וזה לא היה לפני הלפרוסקופיה, ממש לא!!! אז אומנם היום אחרי האבחנה אני יותר מודעת לכאבים, אבל בכל זאת כאבים כאלו בטוח הייתי זוכרת אם היו לפני הלפרוסקופיה. אז מה קורה פה??? האם הגיוני שבמקום הטבה המצב החמיר למרות הלפרסקופיה ולמרות הדיכוי??????
האם הגיוני שהלפרסקופיה שעברתי לפני כ- 10 חודשים גרמה ליותר נזק מאשר הועילה??? אז נכון שלא הוסרו כל המוקדים ולא נוקו מרבית ההידבקויות, אבל בכל זאת לא זכורים לי כאבים ברמה כזאת לפני הלפרוסקופיה (חוץ מבזמן מחזור כמובן). כבר פחות מחודש לאחר הלפרסקופיה התחילו כאבים שנמשכו 24/7 ורק אחרי 7 זריקות דקא' הייתה הפוגה בכאבים (וב- 2 הזריקות האחרונות נהנתי מהחיים