הגיוני לחזור לאקס?

ארז 111

New member
הגיוני לחזור לאקס?

אחרי שנה וחצי נפרדנו , אנו לא ביחד חודש וחצי , לא זרקנו אחד את השני פשוט הגענו להחלטה שקשה לנו ביחד ...... מאז הפרידה נפגשנו פעמיים כשלי היה קשה הוא בא והפוך , לא סקס לא סטוץ סתם שיחה של חצי שעה שעה בכל פעם , מידי פעם אנחנו מדברים בסלולארי , נראה כאילו מתוך קנאה או רצון לראות האם השני כבר מצא לעצמו משהו......? מצד אחד אני מאוד אוהב אותו והייתי שמח לחזור מצד שני אני מפחד שנגיע שוב למבוי סתום אבל אם לא ננסה איך אני אדע והרי אפשר שהדברים ישתנו והתגברנו כל אחד לעצמו .............................. בעעעעעעע לא יודע מה לעשות ........................ אנא תביעו דעה ומי שמעוניין לקרוא על הפרידה היא מופיעה כאן בפורום לפני חודש בערך תקראו אם זה יעזור לכם או בא לכם .

MadEquation

New member
יש איתותים או סימנים על חזרה?

או שמדובר רק על מחשבות שלך? לפעמים יש מצבים שכדאי לנסות שוב, אם יש אהבה, והיא הדדית אולי יש טעם לבדוק למה היה לכם קשה יחד, לעבוד על אותם קשיים. לפרק אותם ולטפל בהם. זה דורש כמובן המון מאמץ ורצון משניכם. יש גם את האופציה שלא התגברת עליו. גם אחרי שנפרדים מאדם הרגשות לא נגמרים באותה הדקה, ממשיכים להרגיש, לאהוב, ולנחם אחד את השני בעת הצורך, במקרה שלכם מילולית. במיוחד אחרי קשר ארוך, בו הייתם מורגלים במצב הזה. כאן יש טעם לתת עוד זמן, חודש וחצי זה לא זמן רב כ"כ. אני מציע לך לחשוב על הדברים, לשקול אותם - ואולי גם, במקום לנהל ספוקלציות, פשוט לדבר איתו, בכנות.

ארז 111

New member
אני חושבבבבב

שגם הוא רוצה ............. אני פחדן ומפחד שוב להיפגע במידה והוא יגיד לי לא , אולי טוב לי לחיות באשליה , מאידך הוא התקשר כמה פעמים בפגישה האחרונה נישק אותי על שפתי , נשיקה עדינה כזו שמרגישים אותה שעות אחר כך , הוא נסע 100 ק"מ לביתי כמעט במיוחד , בטלפון הוא אמר לי שכשאני ליד ביתו אני יכול לקפוץ לבקר אבל שאני אתקשר קודם , לשאלתי בעקבות כך האם אני יכול להתקשר גם כשאני לא ליד ביתו , הוא ענה בודאי אפילו רצוי ................. כך שלא נותר ל רק לחשוב לקוות מצד אחד ומיצדו השני לרצות.

James Hammerton

New member
לא מצאתי את ההודעה מלפני חודש

אני לא חושב שאפשר לעזור כ"כ בעניין הזה, סה"כ זה תלוי באיך ששניכם מרגישים (איך הוא מרגיש אגב?) ובסיבה שבגללה נפרדתם. האפשרות של לחזור לא נשללת על הסף, זה פשוט תלוי במצב.

ארז 111

New member
"אטרף אהבה מוות ומה שבינהם"

זאת היתה הכותרת ולהלן הקטע מלפני חודש נגיד וחייל מת , אז בהלוויה שלו תמיד אומרים - " מסכן הוא לא הספיק לחוות כלום בחיים שלו " , " הוא לא ידע מה זאת אהבה בכלל" , וכ"ו נגיד וחייל מתאבד בגלל אהבה שכשלה , מה אומרים בהלוויה שלו ? חבל שהוא יודע מה זאת אהבה ? כמו חלקנו ציבור ההומואים אני באטרף אף פעם לא מצאתי את עצמי שם , אבל אחרי קשר של שנה וחצי שנגמר לפני חודש אני לא יכול להגיד כלום על האתר , רק על האנשים שבו. היתה לי אהבה והיא נגמרה בגללי בגללו בגללנו , והתחלתי לחפש חדשה פאק אני שונא לעשות את זה , האם אמורים להתאהב ממבט ראשון או לתת לזמן לעשות את שלו להכיר להתאהב ולהיקשר לאט לאט ולא לצפות לקליק או הפתעות , (מה דעתכם?) ................. הכי נחמד לגלות שאנשים רוצים אותך , חשפתי את פני אחרי שפתחתי שוב את הכרטיס , הוא היה סגור שנה וחצי הוספתי תמונות חדשות , יש כאלה שמזהים אותך , כאלה שניפגשתי איתם בעבר , כאלה שפתאום שולחים לך הודעות ומתרשמים מהכנות בבלוג ומזה שאני לא אטרפון (כינוי למושפעים באתר / הומואים שחיים את הסיצנה ) . פתאום אתה מתחיל לצאת עם אחרים לראות שלא הכל נורא (עם אחד למען האמת) אחרי שבועיים הוא מחליט שזה לא זה , יכול להיות זכותו הרי , למרות שהוא ממש החמיא לי אפילו בהודעה האחרונה בה אמר שזה לא זה מבחינתו ........................... רע לי אני יודע מה זאת אהבה ואני כבר לא חייל מפחד להתחיל שוב מפאת פחד הנטישה , מפחד להתאכזב בשנית , מה זאת אהבה ? "רגש אז משיכה עזה למישהו או משהו " , ופתאום אתה נכנס לזה , פתאום אתה חושב שיש איזה נצוץ והכל מתפרק לך בפנים . אם אהבה זאת שלמות היא לא קיימת הרי אין דבר מושלם ואם אהבה היא מצויינת לא היו נפרדים מתגרשים ואלוהים לא היה נשאר רווק . הומואים = האם הם נועדו לחיות לבד והרי השוני בחייהם לא מאפשר חיים משותפים בגלל הרבה דברים שונים בקהילה ומחוצה לה . אלוהים ? הומו ? (מצטער אם זה פוגע במישהו) למה הוא לבד ? אני מוכן להשקיע באהבה כמו למשל אחי הסטרייט (נו מה לעשות לא כולם מולשמים) הוא נסע מהמרכז לחברתו באחד מישובי הערבה , הם נשואים עם 3 ילדים משפחה לתפארת מדינת ישראל............................ בקשר האחרון שלי נסעתי 100 ק"מ לכל כיוון בשביל להיפגש כמו כל אח צעיר רציתי לקחת דוגמא מאחי הגדול , באסה לא עבד .......... האם יש אהבה ?האם צריך אהבה ?האם מה שמתחיל חייב להיגמר ?מה צריך להרגיש בשביל לדעת שזה זה ? האם להתחיל שוב למרות שזה יכול להיגמר מחר ? ?????????????????? באהבה צריך 2 אני מוכן להתחיל בהשקעה גדולה יותר , אני צריך רק שתהיה שם בשבילי , מאמין שאפשר הכל רק לאט לאט .......... ואם אתם תוהים האם יש כאן מסר למישהו מסויים , סורי אני חלש מידי בשביל זה , הוא לא כאן בפורום והסיכוי שהוא יראה את זה שואף לאפס ואולי טוב שכך , אני חלש חזק והמון מבולבל. המסר לכולם באשר אתם , תעשהו חיים ושמרו על עצמכם כי נחמד להיות חשוב אבל חשוב יותר להיות נחמד......................... לגבי איך שהוא מרגיש באחת ההודעות הוא כתב לי שרע לו מאוד וקשה לו להתמודד , חוץ מזה תראה את מה שכתבתי בתגובה לראשון שהגיב לי אולי זה יעזור לדעת מה הוא מרגיש.

James Hammerton

New member
טוב זו החלטה שלך

אתה יכול להעלות את הנושא ולראות מה הוא חושב. אם הוא לא מעוניין לחזור - אז תמשיך הלאה... אין טעם להסתובב ולדון בינך לבין עצמך אם כדאי או לא כדאי, זה רק יגביר את הבלבול. אם אתה חושב שיש סיכוי, תעלה את הנושא ותראה מה הוא מרגיש.

למעלה