הגיוני או הגזמה

grish19

New member
הגיוני או הגזמה

אחד שמשרת איתי ביחידה סיפר על מכשיר קשר בספינה,אותו אחד טוען שמתחיל לכאוב לו הראש ואזורים אחרים,מן הסתם זה בגלל הקרינה. עכשיו השאלה האם הוא סתם מגזים "קצת"? או שבאמת הדבר הגיוני

4Z1PF

New member
הגיוני מאוד מאוד מאוד

תופעה פסיכוסומטית לאדם שמפחד מהצל של עצמו. אני בטוח שהוא גם לא משתמש בטלפון סלולרי כדי שהלחץ של הטלפון על האוזן לא יגרום לו כאבים. ואם הוא בספינה אזי הוא לבטח אינו יוצא לסיפון כדי שלא יחשף לקרינת השמש. הוא לא מגזים "קצת". הוא מגזים ה ר ב ה.

4Z7BGG

New member
קרינה

אם יושב הבחור על האנטנה - ייתכן ויהיו לו תופעות פיזיולוגיות מבלי להזכיר כמובן את הסיכוי שלא יהיה בוועד הורים.............. אני חושב שהבעיה באוויר שאינו מהמשובחים במקומות הסגורים האלה. שיתאוור לעתים תכופות יותר, כפוף כמובן לענייני משמרות וכאלה

grish19

New member
אותו בחור

כבר לא משרת על הספינה. הוא סיפר שהמכשיר הזה הוא אם הצפנה גם וכשהמכשיר מופעל כאמור כאב לו הראש ואזורים אחרים,אכן הוא היה במקום סגור

zukik

New member
למרות מה שכתבו לך ה "מומחים" \ חוכמולוגים פה

דעתי שונה יתכן והמכשיר משדר בהספק גבוה והבחור קצת רגיש ל RF אז זה יכול לגרום לתופעות כאילו אני אישית ראיתי בחור שכשהופעל משדר של 1 קילו ואט לידו ( וגם הוא היה בתוך חדר ) וללא ידיעתו ... הוא היה מתלונן פתאום על כאבי ראש ושהשידור היה מפסיק ושוב בלי שהוא ידע מתי הופסק השידור כאב בראש היה נעלם כלא היה ....

itho

New member
איפה הוא שירת

אם הוא שירת על ספינה של חיל הים או משרת על ספינה של חיל הים תפנה אותו אלי 10 שנים אני מפעיל שם מכשירי קשר ואף פעם לא כאב לי הראש. אולי הוא סובל מבחילות.... הרבה יותר הגיוני. מכיוון שהמגע היחיד שיש לאנשי צוות עם מכשירי קשר הוא דרך מערכות דיבור ואין אף מצב שהם קרובים לאנטה אני לא בדיוק רואה איך הקרינה מגיעה לו לראש..... אבל אני אשמח להכיר אותו.... ושלא בטעות תפרט הוא שהוא יפרט על אופי המכשירים בפורום.... באו נשמור על בטחון מידע :)

eranb2

New member
לבדוק את זה משדר בתחום המיקרו גל 2400 מגה הרץ

אני מאד אוהב לקרוא את התגובות של "מומחי העל" בפורום הזה. אין להם רבע מושג בתקשורת רדיו אבל הם יודעים יופי לדבר. עטצמת הקרינה היא ביחס ישר לריבוע המרחק. במרחק של מטר מהמכשיר הקרינה תהיה פחותה מאד ביחס למרחק של 10 ס"מ ממנו. תשאל אותו מה היה המרחק שלו מהמכשיר? ותעשו לי טובה כל "המומחים" של הפורום הזה. אם אתם לא יודעים פשוט אל תדברו כי אנשים לוקחים אתכם ברצינות ויכולים סתם להיכנס לפאניקה מיותרת (מנסיון) לפורום הזה יש רמה של טוקבקיסטים מהכתבות של וואלה. אם אתם לא מבינים , שבו בשקט ואל תטעו אנשים ששואלים שאלות חשובות וקריטיות לגבי החיים שלהם. שים לב, שואל השאלה, מה שכתבתי הוא דבר בסיסי ביותר בתחום תקשורת המיקרוגל ואף אחד לא אמר לך את זה! להבא , תחשוב טוב היכן לשאול שאלות. המלצה - מאחר ואני גם חובב רדיו, יש פורום "חובבי רדיו" בתפוז ושם כן יש מומחים אמיתיים, מהנדסים וחובבי רדיו עשרות שנים, הפורום הוא ברמה גבוהה מאד. אין שם חובבים אלא אנשי מקצוע אמיתיים. תשאל אותם!

4Z7BGG

New member
אזובי הקיר

אני מתנצל בשם כל איזובי הקיר והולכי הבטל שכאן שכל מטרתם לגרום לאנשים ישרי דרך תמימים להכנס לפניקה ולשקול קפיצת התאבדות גרנדיוזית מראש המיקרופון. אתה יודע שזה מיקרוגל, אתה מפליג בחישובים ואין ספק שאתה מומחה עולמי לעניין. אין גם ספק שאתה מתבזב בתור חובב רדיו ורופא קרינה לעת מצוא - אתה בקלות תיקח את פרס פוליצר והייתי ממליץ ברצינות שתעסוק בכתיבה. סגנון לעילא ולעילא גם לשוני וגם התנהגותי.

4Z7BGG

New member
פורום

........רק עכשיו שמתי לב , לאחר עיון מעמיק ביצירת המופת, שמאור הדור החביב הואיל בטובו לחלוק עמנו, שהוא בעצם מפנה את הקרבן התמים.......... לפורום הזה בדיוק.

zukik

New member
אתה צודק ... חלקית

שכחת להוסיף נתון חשוב והוא תדר העבודה מאחר וחדירות הגל בתדר נמוך יותר גבוהה משמעותית מתדרי מיקרו וקצת להגן על חובבי הרדיו (וגם אני חובב) חובבי הרדיו בעבר וגם בהווה (לפחות חלקם) גם אילו מישראל עסקו ועוסקים בפיתוח טכנולוגיות חדשות שכמה מהנדסים בעלי שם לא בדיוק שולטים בהם ..... דוגמא אחת מדפי ההסטוריה (שאותה כמובן אי אפשר למחוק) היא רשת תקשורת הנתונים PACKET RADIO שבזמנו היתה פריצת דרך כאשר מודם טלפון עבד רק ב 300 BAUD או מי שהיה מליונר יכל לקנות מודם 1200 BAUD ואז לנו החובבים (אפילו בישראל ) היה מודם שפותח עיי חובב בריטי (G3RUH) שנתן לנו 9600 BAUD .... ועוד הרבה פיתוחים נוספים ..... אבל כדברי השיר מה שהיה היה וכדברי השיר הנוסף של יהורם גאון (על השמנים של פעם) "לא הם לא ישובו לא עוד" .... לצערי .... כן ואני גם נוטה להסכים עם מה שכתבת לגבי תגובות האנשים ....

למעלה