הגיהנום קפא

dor307

New member
הגיהנום קפא

חזירים הצמיחו כנפיים וגירלס אלאוד זכו בבריטס (וגם קינג אוף ליאון עשו עוד צעד בלהיות קודפלי החדשים,בעצם הם כבר קודפלי החדשים רק שהם אמריקאים,ולא מצליחים באמריקה...אירוני?)

Dana Mi

New member
תקשיב, שש שנים

גירלז אלאוד כבר קיימות הרבה זמן (במיוחד יחסית ללהקת פופ) בתעשייה והן די ביססו את המעמד המאוד מכובד שלהן. מגיע להן בריטס. למרות שאני אישית הצבעתי לסינגל של דיזי ראסקל וקלווין האריס. פשוט גאונות. אבל מעבר לזה - קקה טקס, קקה מנחים, קקי זוכים וקקה תחנות רדיו שאף אחת לא עשתה לי מחווה ושידרה את הטקס כמו שצריך. הדבר היחיד הטוב היו ההופעות, שבאמת כל אחת הייתה יותר טובה מהשנייה (במוחד אסטל והטינג-טינגס...... וטייק ד'את כמובן. מה? פלייבק? לא לא, זאת בטח טעות, דמיינתי) והשיא היה בהופעה של הפט שופ בויז!! נראה לי שמצאתי אהבה חדשה.

dor307

New member
הגהנום קפא שוב,פעם שניה ביום אחד

דנה אומרת משהו רע על הבריטס? את מחכה לים הזה יותר מליום הולדת שלך מה פתאום את יורדת עליו? ואת יודעת הגירלס הן לא בדיוק מה שהברטיס אוהבים..זאת אומרת מכונת להיטים משומנת. שמעת את מה שהסטארדיס עשו לדפש? הוידיאו קצת חושפני מידי לסינגל צדקה,וגם בשבילהן,אני עדיו לא מבין איך אישיוז נהיה הלהיט הכי גדול שלהן...סתם שיר,וגם פעם אחרונה שבדקתי אלישה היתה פלופ פתאום יש לה טופ 3 עם שיר די מעפן... ומה הקטע עם בירטני וקרקס המעולה לא נכנסים לטופ 10 בכלל? ואני שונא את קיילי בכל דבר חוץ מבקליפיים,היא כזאת מלוקקת ומעייפת ומטישה. את חושבת שאסטל תשאר כאן עוד הרבה זמן? זה נראה כיאלו כל החיים שלה סובבים סביב שיר אחד בודד... לפחות דאפי הכניסה לאדל השמנה הזאת בתחת,אחרי הפרס המונפץ שהיא זכץה שנה שעברה (או שזה היה בNME)

Dana Mi

New member
אין, זה מדהים

הצלחת בהודעה כל כך ארוכה להגיד רק דברים שאני לא מסכימה איתם. 1. הבריטס זה הטקס היחיד שאני באמת מצפה לו כל שנה. ה-EMA מזמן כבר לא משהו. בתור טקס שאני מתעניינת בו ומחכה לו, אני מצפה שהוא יהיה טוב. זה נורא מעצבן לגלות שהטקס היחיד שמעניין אותך הוא טקס מחורבן. 2. הבריטים מתים על מכונות להיטים משומנות. כי אחרי הכל, הם מה שהןפכים אותם למכונות להיטים משומנות כי הם הולכים וקונים את הסינגל. פשוט אסור שיהיו יותר מדי בבת אחת. 3. שמעתי מה שהסאטרדייז עשו לדפש ואני אישית מתה על זה. הקאבר מעולה!! ונכון, הם ממש חושפניות בקליפ, קצת נבהלתי מזה. אבל - איך אישיוז נהיה הלהיט הכי גדול שלהן???? אולי כי זה שיר מעולה???? לא יודעת אם יצא לך לשמוע את האלבום אבל רוב השירים הקצביים זו (וזה לא אומר שהם לא טובים, הם מעולים) נשמעים תחת אותו קונספט. עם כל האלקטרוניקה הזו. לעומת זאת, הבלדות שם מדהימות. כל בלדה מבחינתי מספיקה לסינגל. ואישיוז היה הפייבוריט שלי. 4. שלא תדבר רע על אלישה. הבחורה כל כך מוכשרת וחבל שיצא לי לגלות את זה אחרי כל כך הרבה זמן. The Boy Does Nothing זה אחד מהשירים הטובים שהיא הוציאה. 5. בריטני והסגנון החדש שלה מעאפנים. שונאת את סירקוס. 6. קיילי באמת מתישה. שימצאו כבר מנחה נורמלי לטקס הזה. ולאסטל יש תכונה עיקרית - להיעלם להרבה זמן ואז להוציא סינגל אחד מצליח שייזכר עד הפעם הבאה. בינתיים זה עובד לה. 7. דאפי נחמדה אבל הצליחו להמאיס אותה עליי. כמה אפשר לשמוע את השירים שלה???? אדל, לעומת זאת, מדהימה. מצטערת, אבל מארק רונסון עוד לא טעה אף פעם. זהו

dor307

New member
לא רק שאת אוהבת את טייק טאט

את גם לא יודעת לקרוא. היגרלס הן לא הטעם של הבירטיס לא הבריטים...חכמה שכמותך
לפני שניה אמרת כמה חרא טקס זה ולא אמנתי כי את כ"כ אוהבת אותו ועכשיו את כועסת עלי כי רמזתי שאת כבר לא אוהבת אותו? הקאבר של סטארדייז לא כזה גרוע כשיר,לא כזה טוב,אבל לא כזה גרוע,אישויז שיר חמוד עם רעיון חמוד,אבל זה שוב שיר שהן חוזרות פשוט על שם השיר שוב ושוב ושוב,די נמאס כבר מהשירים האלו. גאונה שכמותך שרק עכשיו גילת את בוי,השיר הזה סבבה,הברידז סלאו הוא המעפן. וגם גאגא נמאסה עלי,פסדר היתה מגניבה כזאת והכל שנה שעברה,אבל היא נמאסה. ומה הקטע של בריטים עם הבוקרן ביט הזה? את יודעת הקטע שהתחיל עם T2 והארטבריקטינג,ונמשך ונמשך ונמשך עכשיו עם קיד קוןדי והקוקרס (שדווקאט די טובים) זה ניראה כיאלו הם כ"כ מתלהבים מעצמם הבירטים האלו שכל הזמן ממשיכים לקנות אותו ביט...לטיוקורס יש איזה שת"פ שדווקא נחמד,מתאים לו לא לחקות את ני-יו שיעשה את זה יותר. ואני כ"כ שמח שליל מצליחה עכשיו בלי מקר,שיבינו שכל ההצלחה שלה היא בגלל גרג ק. שעשה לה את סמייל ולא בגלל מרק,השיר שהוא עשה לדניאל טוב אבל לא כזה מדהים. ןויש לי הרבה דברים נגד בריטני החדש,אבל קרקס השיר מעולה! חבל השודיאו בלאגן אחד גדול

Dana Mi

New member
תגיד לי, מה זה הזלזול הזה??

נראה לך שאני לא יודעת שאלישה הוציאה את breathe slow? אני סתם ציינתי עובדה שהסינגל הקודם היה מעולה. ואני אוהבת את הסגנונות ההזויים של הבריטים, אף אחד בעולם לא מצליח לעשות את זה כמוהם. ולגבי לילי - היא הפכה לזמרת האהובה עליי, ואני בכלל לא חושבת שההצלחה של האלבום הראשון הייתה בגלל מארק. הוא סך הכל הפיק לה איזה שיר או שניים באלבום הראשון (אחד מהם אגב הוא השיר הכי טוב שלה, אבל מי סופר), אבל היא די הצליחה בזכות מי שהיא והשירים שלה, לא ההפקה. דניאל מריוות'ר הוא סיפור אחר. אבל אין מה לעשות, לא חסרים האומנים שמצליחים רק בגלל מי שהפיק אותם (ע"ע טימבאלנד ושות'), הוא במקרה היה עם מארק. ומארק גאון - לא כדאי לחזור לדיון הזה.

למעלה