הגידו...

ל ו נ ל י

New member
הגידו...

"תפוז" ו-"אורנג'" זה היינו הך ? כי נראה לי, ששניהם סובלים ממחסור במתכנתים מוכשרים. אני משער, שהסיבה היא שהם נוהגים לשלם בפרוטות, ולכן הם מקבלים את התמורה בהתאם.

ל ו נ ל י

New member
אם כבר מדברים על אורנג'

{ את "תפוז" נעזוב לרגע, אם כי יש להם נטייה להקפיץ לי את הפיוזים } מה דעתכם על התיקון לחוק ההגבלים העסקיים ? עזבו את הבנקים, רחמים עליהם, הם מתפרנסים מפרוטות מה עם חברות התקשורת ? אורנג', סלקום, פלאפון ? הרי ברור לכל, שסלולרי היום הוא must, וגם ברור לכל, שהחברות האלו, עושקות אותנו. כבר הזכרתי את אילן בן דב ? מחאת הקוטג' עאלק...

ל ו נ ל י

New member
הסר דאגה מליבך..

מעטפה חומה עם מרשרשים, לידיו של הרנטגן { שהדביל הזה, אילן בן דב, מתייעץ איתו בקביעות }, ולא רק שלא תעלם, גם תוכרז כ-"המשיח הבא".

המשותף לתפוז ולאורנג':

בשניהם אתה לא חייב להשתמש, כנראה בוחר להשתמש ומעדיף לקטר במקום לבחור אחרת. יום טוב.

ל ו נ ל י

New member
יש עוד...

גם את "קאפוט חולים", עדיף להשאיר לחולים, מה ל'שות, ורוב הרופאים שם סנדלרים, אשר במקרה הטוב, יכולים לייעץ על תה עם לימון לשפעת, התרופות שם, לעתים יקרות יותר מאשר בבית מרקחת פרטי, וזאת, אחרי שמשלמים סכום לא מבוטל בתור "מס בריאות". אבל שם, לפחות, אפשר רק להסתפק בלקטר, ולהשתדל לא להזדקק להם. בלי סלולרי, בכלל אפשר ? ובין הפח לפחת, מי באמת עדיף ?

ye44

New member
הגידו

לונלי ולימונרו זה היינו הך
כי נראה לי ששניהם סובלים מפיצול אישיות

למעלה