הגידו נא, סיגלית עדיין פה באיזור? הרגע גיליתי שהיא גרה בישוב שלי, וזה נורא משעשע :)
R RotemDan New member 31/5/04 #1 הגידו נא, סיגלית עדיין פה באיזור? הרגע גיליתי שהיא גרה בישוב שלי, וזה נורא משעשע
S sigalit33 New member 31/5/04 #3 מישהו חיפש אותי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif היי רותם, גם אני מצטרפת לשאלתה של דרים... האם התכוונת אלי? האם הישוב המדובר הוא צור יגאל?
מישהו חיפש אותי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif היי רותם, גם אני מצטרפת לשאלתה של דרים... האם התכוונת אלי? האם הישוב המדובר הוא צור יגאל?
M madam pompadour New member 1/6/04 #6 אמאלה....ועכשיו תיהיה...../images/Emo122.gif קנוניה צור יגאלית.. לא מספיק יש לנו את רוזנשטיין
S sigalit33 New member 1/6/04 #8 יקירתי, בתור בת ימית את זו שצריכה להבין בקנוניות ומאפיות (במובן הקורליאונה של המילה, לא במובן הבורקס והחלה...). אנחנו בצור יגאל אנשים תמימים, עדיני נפש ומקסימים, לא ככה רותם? אז תזהי, אה גל! סתם...
יקירתי, בתור בת ימית את זו שצריכה להבין בקנוניות ומאפיות (במובן הקורליאונה של המילה, לא במובן הבורקס והחלה...). אנחנו בצור יגאל אנשים תמימים, עדיני נפש ומקסימים, לא ככה רותם? אז תזהי, אה גל! סתם...
M madam pompadour New member 1/6/04 #10 מותתתתתתתתתתתקקקקקקק../images/Emo11.gif בתור בת-ימית הנני להזהירך שיגאל לא יגאל אותך מצורך - ולא מצורתך!!!!
מותתתתתתתתתתתקקקקקקק../images/Emo11.gif בתור בת-ימית הנני להזהירך שיגאל לא יגאל אותך מצורך - ולא מצורתך!!!!
R RotemDan New member 1/6/04 #11 חח, הדבר האחרון שאפשר להגיד עלי זה שאני תמימה, עדינת נפש ומקסימה מקסימום וולגארית, מנבלת את הפה וכלבתא מרושעת
חח, הדבר האחרון שאפשר להגיד עלי זה שאני תמימה, עדינת נפש ומקסימה מקסימום וולגארית, מנבלת את הפה וכלבתא מרושעת