הגידו נא,

הגידו נא,

מה זה הצבעים המזעזעים האלה??? והטקסט בין שני הבקבוקים??? מילא אם זה היה רק פה, הייתי חושבת שזה משהו פוסטי כזה... אבל זה בכל הפורומים... ועוד אומרים שטעם רע זה משהו סובייקטיבי...

rshamir

New member
הסבר

תפוז קיבלו חסות למשך מספר שבועות מבירה טובורג, ולכן העיצוב הוחלף כדי להתאים לנותן החסות. בתוך שבועיים שלושה הקמפיין יסתיים והעצוב הישן יחזור. נ.ב. - אני לא ממש פה (האם לפי הפוסט-מודרניזם מישהו מאיתנו בכלל פה?), אני רק עוזר קצת לרפרם בזמן שהוא מנותק מהרשת באיטליה הרחוקה.

גופמן

New member
ירוק עולה

בושה וחרפה. מכבי חיפה צעד וחצי מליגת האלופות ואת מלכלכת על הצבע הירוק? אין טיפת פטריוטיות הא? מעבר לכך, שטובורג דוקא בירה בסדר. תארי לך פרסומת לזועה כמו קורונה. ואני שיערתי שאבירת המודרניזם תבין את הצורך בכסף.

דב פריז

New member
כדורגל

דווקא מכבי חיפה היא קבוצה מודרניסטית להחריד. הנהלה קפיטליסטית קשוחה, כוכבים זרים יפי תואר, ניצול עובדים שחורים בגיל צעיר, אוהדים שנפצעים או מאבדים חלקים נכבדים מחייהם לכל הפחות, וסיפורי סינדרלה נוסח זאהי ארמלי. דווקא הפועל תל-אביב האדומה היא פוסטמודרנית (שלא) על-פי הגדרה (כי אין). אין כוכבים. כדורגלן העונה הוא המאמן. לא רוצים/מייבשים על הספסל את אלו שמספקים את הסחורה. ולמרבה האירוניה זה די מצליח... (ואגב, ברור שאדום הוא הצבע)

מה שחסר פה עכשיו

זה איזה אוהד של הצהובים... אני מהמרת, שניאו אוהד את הסגולים...
יפה לראות שהעיצוב המזעזע הזה עורר דיון אונטופיקי...

גופמן

New member
בלי להעליב אף אחד

אחרי שנים אחדות בירושלים, די ברור ששום אוהד צהוב (שחור) לא יודע מה זה פומו, או לחלופין איך לקרוא צירוף אותיות זה. או לחלופין לקרוא. באשר לצהובים אחרים. צהוב זה צבע הקמילה. ממש כמו מצבן של קבוצות אלה, או של הענפים בהם קבוצות צהובות שולטות.

רפר

New member
ניאו לשעבר, שהפך לרפר.. חחח

ובטרם אתייחס לתכונות העל-טבעיות של הנוסעת, נסיתי להשאיר שאלה בפורום משוב, וברירה לא היתה לי, אלא להרשם למערכת - מעצבן. רפר = רֶפֶר, רֵפֵר, רַפֶּר - בעצם כל דרך בה תחילטו להגות את שלוש האותיות הללו. ============ ולענין אכן סגול מעושן, שחוק, לא מבריק, לא נוצץ הוא "הצבע שלי". בענין כדורגל - כירושלמי לשעבר נעתי בין צהוב (עקרב) לבין אדום(פועל). אחד מכוכבי הפועל בשנות השבעים למד אתי בתיכון, והיום הוא עו"ד עסוק מאוד. בית"ר - מעולם, אבל מעולם לא עניינה אותי. כדורגל עוד פחות מבית"ר. אני כירושלמי (גופמן, ממש מתפלא עליך, אתה לא הולך לשוק מַחְנֶיוּדָה וקונה תפוחי עץ, כל אחד "מלמיליאן", דווקא זאהי ארמלי??) הצלחתי להיכנס למשחק כדורגל אחד בהיותי בן 14 במגרש שהיה ליד ברכת ירושלים או בסביבה. ובאשר לנותן החסות וצבעי טמבור הצרחניים, והרומן בין הבקבוקים, והרמזים האירוטיים והאחרים - נו, בארת´ כבר לימד אותנו... חחחח

גופמן

New member
מימיי

לא נעלבתי כ"כ. אני מימיי לא הייתי ולעולם לא אהיה ירושלמי. לא שפוי, נכון. לא מאוזן, אולי. אבל ירושלמי? לא!

גופמן

New member
אירוניה

אין דבר אירוני ב"די מצליח". אכן הוכחה ניצחת לעליונות המודרניזם, אם נאמין בניתוח שלך. כי מכבי חיפה מצליחה, בלי "די" לפני כן. אלאס, כיון שאני מעודכן בערך כמוך בכדורגל הישראלי, אכן זאהי ארמלי הוא הידע העדכני ביותר של שנינו, הרי איני מחויב לניתוח שלך. אני בטוח שבתור פוסט משובח עם קצת ידע, או בלעדיו הייתי יכול להראות מדוע מכבי חיפה היא פומו בעוד הפועל ת"א היא מודרניסטית להחריד. משהו בכיוון של הדמוקטטור הגדול. או לחלופין למה שלא תצטרף לניאו במפלגתו הקומוניסטית ברמת גן.

דב פריז

New member
למה לא באמת?

מכבי חיפה היא התגלמות הקפיטליזם. כמו האחיות צלילה והדסה באו (לפחות בפנטזיותיי הפרועות ביותר), יכול לומר יעקב שחר "פעם אני למעלה ופעם אני למטה", במובן הבינארי ביותר. ואפרופו צהובים, גם לבית"ר ירושלים יש אוהד מאוד מסור, שמגלם באורח פוליטי תנועת שחרור ברוח התקופה - שמו מרואן (א)לברע´ותי, והוא מצפה למשפט.

גופמן

New member
תודה

לכל המברכים על העליה ההיסטורית לליגת האלופות. כפי שכתבתי. לא "כמעט" אלא הדבר האמיתי.

למעלה