הגיג של יום חול

yeahod

New member
הגיג של יום חול

מה זאת אהבה..אינסופ דימויים..אינסופ מילים.. בפועל כאשר אתה אוהב..אתה רוצה מוכן לעשות מאמץ בשביל אותה דמות שאתה אוהב.. השקעה יוצרת אהבה ולהיפך.. עכשו קחו את המילים על אהבה.. מה אהבה לעצמי שווה..

אהבה לעצמך גם לה יש אין סוף דימויים

זה לדעת בידיוק מה אתה ויותר זה לפנק את עצמך רק כדי שלך יהיה טוב זה לתת חיזוקים לעצמך ולתת לתפוח על השכם שעשית מעשה או דבר טוב זה לדעת שאנשים אוהבים אותך בזכות עצמך ונמשכים איך בגלל מעלותיך הטובות הבולטות שאתה אוהב את עצמך יותר יש לך יותר כוח לחיים יש לך יותר מרץ יש לך הרבה יותר כוח כי אתה יודע שאתה יכול אתה מחייך יותר ואנשים רואים את זה מחייכים אליך הם נמשכים אליך כי אתה משדר משהוא טוב אהבה עצמית וזה שווה את הכול

וואווו הוד... ../images/Emo12.gif

אתה מפתיע בכל פעם מחדש עם איזה קטע מרשים שאתה כותב... יש בזה כל כך המון עומק... גרמת לי להעלות תהייה בראש- "האם אני באמת אוהבת את עצמי?" כי כמו שכתבת- "כשאתה אוהב אתה מוכן לעשות מאמץ בשביל אותה דמות שאתה אוהב.." ואני לא זוכרת שעשיתי למען עצמי משהו לאחרונה... בטח לא עשיתי למען עצמי את כל מה שהייתי עושה/מקריבה למען אדם שאני אוהבת... נקודה יפה למחשבה. תודה ושבוע מקסים שיהיה לך

הוד יקירי

היום הבאת הגיג נפלא להתחיל איתו את השבוע. אז מה זאת אהבה....? אהבה זה המון זה לתת והמון אבל לדעת לקבל כשצריך אהבה היא השקעה אין סופית שיוצרת עוד אהבה וזה כמו גלגל נע שלעולם לא מפסיק לנע. אהבה היא עצמה! היא נותנת לך כוח ומחזקת אותך כשצריך. אני מאוד מאמינה באהבה וביכולות שלה לגרום לנו להרגיש תמיד טוב גם אם חולים
ולגבי שאלתך: מה אהבה לעצמי שווה..? אז ככה... זה לפנק את עצמי כל פעם שרק אפשר: לקנות דבר חדש ולעטוף אותו למתנה, לחשוב כמה דברים טובים קראו לי השבוע, זה לחייך כל הזמן וזה בעיקר לעשות דברים שאוהבים. לעשות מקלחת טובה ולהכנס מיד אחריה למיטה. זה ללכת לטייל לפעמים בשביל הנשמה. זה לקרוא תהילים בשביל הטוהר. זה לאהוב ולפנק/לחבק את המשפחה והחברים ולהתרגש מיזה. זה לשמוע מוזיקה כל הזמן ולחיות לפיה. זה להתחבר לאנשים שגורמים לך להרגיש תמיד טוב.
לראות אנשים מחייכים. זאת אהבה עצמית. מאחלת לכולם רק טוב ושתמיד נעריך את עצמנו.
|שיקה|

למעלה