הגיג קצרצר

הגיג קצרצר ../images/Emo3.gif

תגידי את כן יקירי יכול למרוח אותי את כל כולי? בוודאי 'סתובבי הלוואי ויכולתי, הרכות שלך מונעת ממני, מרח מרח הרבה הנה אני מורח מיסי אמממ יכול להוסיף גם קצת מהשחור ההוא רוצה.גם את השחור ההוא? ברור אישי תוסיף אל תפסיק אוי מיסי הנה אני שם כמה שאת רוצה רוצה רוצה נו שים עוד אוי מיסי הנה את מוכנה מרוחה כל כולך בצהוב הזה אוי חרדלי שלי אמממ הריח משגע אותי אוי מיס לוסי שלי בוא התקרבי אלי הנה אני מתקרבת הקימל מונע ממני את התזוזה הנה אני עושה לך מקום מרגישה את הרכות שלי? ברור לחמניית ענוגה שלי איפה הירוק החמוץ ההוא מייד מגיע מהסיר זה עושה לי טוב החמימות הזו אוי מיסי שלי, אוי לוסי שלי אוי לחמנית ענוגה שלי נצאה במחול? קדימה נצאה אמממממ
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
אחחחחח זה משגע אותי../images/Emo21.gif

נקנקיות מצופות חרדל בתוך לחמניות טריות אההההה ושכחתי את הכרוב הכבוש + החמוצים . אפשר ורצוי גם לחם קימל טרי

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אין ולא הייתה כמו מיס לוסי נה ני נננה נה תודה על השיר הנהדר שצרפת על מיקי ובמיוחד בשבילך אני מצרפת את זה רק טוב!!!

ניקו 45

New member
לא היתה טעימה יותר ממיס לוסי הנקנקיה../images/Emo21.gif

מיס לוסי על שום מי/ה ? שמה של הנקניקיה נשאב מדמותה הבלונדינית והחיננית הסקסית בעלת שני "הבדונים" המהלכים תמיד לפניה של מיס לוסי מסידרת הלהיט דאז, "דאלאס". שתהיי לי בריאה זוהרת שמעלה בי נשכחות טעימותתתתת

paloma blanca

New member
שאני ר רוצה להבין..... ../images/Emo2.gif

שאנחנו מדברים על הנקנקיה לוסי ושותפיה או שגלשנו למחוזות אחרים ?

פלומקלההההה../images/Emo3.gif

מה זה הראש או המחשבות האלה הא? נה נני נננה נה
על האחת והיחידה לוסינקה
רק טוב!!!

למעלה