רון ג'ינג'י בכלל מה הוא קשור הרמיוני וג'יני זה שליטה
M Mrs Amber Bloom New member 26/3/06 #76 יש'ך משהו נגד ג'ינג'ים?!../images/Emo41.gif זה לא שאני ג'ינג'ית (הלוואי. ), אבל עיצבנת. הרמיוני ג'יני? אם כבר ג'יני/ארנולד.
יש'ך משהו נגד ג'ינג'ים?!../images/Emo41.gif זה לא שאני ג'ינג'ית (הלוואי. ), אבל עיצבנת. הרמיוני ג'יני? אם כבר ג'יני/ארנולד.
Y yakovf2 New member 26/3/06 #4 נכון, אבל לא בהתחלת הספר. אני חושב שהכוונה אולי שחלק מהסיפור ( לפחות על הגוורטס ) יהיה דרך עינייה של ג'יני וויזלי או מישהו מ"צד"
נכון, אבל לא בהתחלת הספר. אני חושב שהכוונה אולי שחלק מהסיפור ( לפחות על הגוורטס ) יהיה דרך עינייה של ג'יני וויזלי או מישהו מ"צד"
ס ספירלי1 New member 26/3/06 #3 יש המון שמועות מה יהיה בספר ה7 ב"ה אי אפשר לדעת מה יהיה,רק רולינג יודעת.
Y yakovf2 New member 26/3/06 #83 ../images/Emo24.gifמה אתם חושבים? הארי יסלח לדרסלים? לדעתי זה תלוי. עם הם לקחו ברצינות את מה שדמבלדור אמר להם, גם בהקשר של הארי וגם בהקשר של דאדלי, בתחילת הספר השישי.
../images/Emo24.gifמה אתם חושבים? הארי יסלח לדרסלים? לדעתי זה תלוי. עם הם לקחו ברצינות את מה שדמבלדור אמר להם, גם בהקשר של הארי וגם בהקשר של דאדלי, בתחילת הספר השישי.
L Looking4CoolName New member 26/3/06 #86 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חזקקקק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אוי, זה היה קורעעעע גמאני רוצה שרשור כזה. שרשור פרטי.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חזקקקק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אוי, זה היה קורעעעע גמאני רוצה שרשור כזה. שרשור פרטי.
T ToryMaster New member 26/3/06 #92 אני רוצה להבהיר נקודה זה לא מצחיק, זה מכעיס. אין שום סיבה שהמנהלות ישבו וישרשרו כי אנשים לא טורחים לעשות את זה לבד. שרשור כזה נוצר כשמישהו לא יודע לשרשר, ומציף את הפורום, זה לא משהו שכדאי להיות גאה בו, כי השלב הבא הוא מחיקת הודעות.
אני רוצה להבהיר נקודה זה לא מצחיק, זה מכעיס. אין שום סיבה שהמנהלות ישבו וישרשרו כי אנשים לא טורחים לעשות את זה לבד. שרשור כזה נוצר כשמישהו לא יודע לשרשר, ומציף את הפורום, זה לא משהו שכדאי להיות גאה בו, כי השלב הבא הוא מחיקת הודעות.
S Shaby Sababy New member 26/3/06 #87 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif