נגיעוT -עדיין חושב אם יש טעם להשקיע כאן
באתר שמיועד להעלות למודעות את נושא השבויים- שאנחנו נסולק עי אנשים כאן, שיכפישו אותנו, כאן,,, שיזלזלו ככ במי שהיה שם ובמשפחותינו, שאנשים שיושבים מול צג מחשב ומרשים לעצמם להרחיק לכת עד כדי כך, במקום שאמור לפרוס שטיח אדום לדיעותינו שמכילות עשרות רבות של שנות שבי (ביחד)ולניסיונינו רב השנים מול מערכת וממסד. זה מצריך מחשבה האם שווה להשקיע כאן עוד אות. העדפתי השבוע להעלות את הנושא בתוכנית הרדיו של ירון דקל- הכל דיבורים- למען שבויינו. אני לא זקוק לבמה, יש לי אותה , האמיני לי. אבל הוזמנתי לבוא עי תאיר, חשבתי של"קהל שבוי" יהיה עיניין לשמוע מה זה שבי, מה עובר על שבוי, לקבל קצת עצות ממאבק מול ממסד וחברה מתנכרת במשך 35 שנה, וגם על ההצלחות שהיו לנו. ההצלחות שככ ישפיעו (לטובה) על שבויינו כיום- ביום שישובו ארצה. לא באתי לכאן להיות מוכפש, אני מתבייש בכלל שאת מודיעה שהשתמשת בעלה התאנה של מחיקת דברים שנאמרו כנגד אשת אחד מחברינו שתורמת ככ הרבה למען השבויים- גם למען גלעד אלדד ואהוד- בייש אותי שכאן יש כאלה אנשים - ולא אינני נפגע אישית- זה רק חידד לי את המחשבה מה אני עושה כאן. ולגבי יעל שהצלחתם לסלק- בחור חצוף שראוי שיתנצל בפניה- למי אתה חושב את עצמך" אופטימי"- אפס שכמוך , ראוי שתתנצל , מי אתה שתאמר למישהו לעזוב את המקום כאן? אתה אולי "אופטימי" בגן עדן של שוטים- שלא מבין כלום מלבד היכן נמצאות אותיות המקלדת. אז למרות דעות אנשים שאני מכבד שניסו להניאני מלהיכנס לכאן אני אכנס , ואלחם על דעת הקהל, אבל גם אלחם במשמיצים וטיפשים שלא חסרים כמותם. אני וחברי נלחמים במקומות שונים, לא למען אהוד , גלעד ואלדד, למען כל שבוי באשר הו, וכל נעדר. לא שכחנו את רון ארד, ולא את גיא חבר, ולא את מגדי חלבי, ולא את נעדרי סולטן יעקב, ההבדל בנינו שאתם כאן- רואים רק את שלושת השבויים- בני כבני משפחה- כבנים- ולא היא ושוב אנסה לומר לכם: הם חיילי צהל היושבים בשבי. הם נשלחו עי העם והם שליחיו. והסמנטיקה חשובה!!!! חיפשתי במקורות היהודיים- אין חטופים. רק אפנה אתכם לפסוק: ירמיהו פרק טו א וַיֹּאמֶר יְהוָה, אֵלַי, אִם-יַעֲמֹד מֹשֶׁה וּשְׁמוּאֵל לְפָנַי, אֵין נַפְשִׁי אֶל-הָעָם הַזֶּה; שַׁלַּח מֵעַל-פָּנַי, וְיֵצֵאוּ. ב וְהָיָה כִּי-יֹאמְרוּ אֵלֶיךָ, אָנָה נֵצֵא; וְאָמַרְתָּ אֲלֵיהֶם כֹּה-אָמַר יְהוָה, אֲשֶׁר לַמָּוֶת לַמָּוֶת וַאֲשֶׁר לַחֶרֶב לַחֶרֶב, וַאֲשֶׁר לָרָעָב לָרָעָב, וַאֲשֶׁר לַשְּׁבִי לַשֶּׁבִי ועל כך כתוב בתלמוד: מסכת בבא בתרא פרק א דף ח, ב גמרא: פדיון שבוים מצוה רבה היא אמר ליה רבא לרבה בר מרי מנא הא מילתא דאמור רבנן דפדיון שבוים מצוה רבה היא א"ל דכתיב (ירמיהו טו) והיה כי יאמרו אליך אנה נצא ואמרת אליהם כה אמר ה' אשר למות למות ואשר לחרב לחרב ואשר לרעב לרעב ואשר לשבי לשבי ואמר רבי יוחנן כל המאוחר בפסוק זה קשה מחבירו חרב קשה ממות אי בעית אימא קרא ואי בעית אימא סברא אי בעית אימא סברא האי קא מינוול והאי לא קא מינוול ואבע"א קרא (תהילים קטז) יקר בעיני ה' המותה לחסידיו רעב קשה מחרב איבעית אימא סברא האי קא מצטער והאי לא קא מצטער איבעית אימא קרא (איכה ד) טובים היו חללי חרב מחללי רעב שבי [קשה מכולם] אז תקראו, ואולי תפנימו מהו שבי, הקשה מרעב, מחרב,ואפילו ממות!!!! ומצוות פידיון שבויים- מצוה רבה היא- מצווה רבה היא מצווה שחשיבותה היא בדרגה הגבוהה ביותר- כמו צום ביוהכ ועמ לקיימה מותר אפילו ספר תורה למכור. אז מקווה שתרמתי משהו למרות שסולקתי מכאן-ולמרות שיש כאן אנשים שלא מעוניינים לקרוא את מה שאני כותב אבל בנתיים אין לי כוונה ללכת. בברכת ושבו בנים לגבולם- ומהר!!