הגיגי ערב

הגיגי ערב

* אני מנסה להבין את שמעון מזרחי. פתאום הוא נהיה לי אומניק, מצהיר שישחרר את ארנולד למי שפיבא תגיד לו. אני באמת הייתי רוצה לראות איך הוא היה מגיב אילו דני קליין לא היה נותן שחרור למוריס. * ומה באמת מכבי הולכת לעשות עם יובל נעימי? בהרכב שיש להם השנה הוא אפילו לא יזכה לדקות משחק בתור מנופף מגבות. מקסימום יחמם עם טרנס מוריס את הכיסא הכתום שהוסיפו בקצה הספסל. * מכבי שילמה למוריס פי 3 ממה שהפועל התכוונה לשלם לו כדי שיחמם את הספסל. הפועל תשלם חצי ממה שמכבי התכוונה לשלם לארנולד כדי שיהיה שחקן מפתח בחמישיה. למישהו לא ברור מי יצא עם העיסקה הטובה יותר? * ואיפה הם כל אותם אוהדי מכבי שהופיעו פה בימים הראשונים שאחרי גמר הפיינל פור? איפה כל אלה שרצו לשוחח ברצינות? ואיפה כל הווינרים הגדולים? השמועה אומרת שהחורים בקיר ממש מלאים!

bobas

New member
יאפ

הדון לא יכול לעשות שום דבר ,הבעיה עם ארנולד שיש לו חוזה בדינמו מוסקבא .ופיבא תצטרך להכריע .יש פה עניין אישי וסביר להניח שארנולד כן ישחק בהפועל .ושימון פתאום מתעסק לי בפורמליסטיקה של תקנונים וכד'. שיתאבד כבר. אגב,אני אשמח אם ארנולד לא ישחק בהפועל ,לא סובל את השחקן הזה. נעימי? יחליף את רגב .מסכן רגב פנאן קשה לו.

אדווום

New member
ארנולד

נכון, הוא האיש שגנב לנו את האליפות, אבל אני בטוח שאחרי מה שהדון עושה לו עכשיו בכל הקטע של השחרור הוא מתחרט על אותו ריבאונד מקולל. מה שברור הוא, שג`יימי יצטרך להוכיח טוב טוב לכולם שהוא אכן נרפא ממחלת הצהבת

למעלה