הגיגי ערב ראשון

הגיגי ערב ראשון

אני הגעתי הביתה, סוף כל סוף. יצאתי בשעה שבע בבוקר וממש עכשיו נכנסתי. ואני ככה עם עצמי ואיתי בדרכנו למלא את הגיגית חושבות עם עצמנו למה זה טוב?
לשם מה לעבוד - 12 שעות ביממה - בשביל הכסף זה בוודאי שלא, כי אין תמורה עבור האגרה בשביל האידאלים? מי היום עובד בשביל זה ככה אני מוצאת את עצמי בסיומו של יום עייפה ומותשת עם שאלות ללא תשובות (הדבר הכי לא אהוד עלי בלשון המעטה
) בא לי ואל תגלו לאפ'חד לזרוק הכל לים, לעזוב הכל ולשבת על ענן ולאכול לי גלידת תות, מה יש? מה רע???
הולכת לשכשכך לי בגיגית עם בועות הסבון שלי עד שאמצא לי כמה תשובות מתאימות ערב טוב שיהיה לכוווולם רק טוב!!!

בראבו לגחלי העובדת החרוצה,

אם כבר כינו חרקי אז לא היה יותר מתאים לך כינוי נמלה? התמכרות לעבודה היא חיובית בתנאי שהיא לא פוגעת באיש,, מאחלת לך עוד שנים רבות רבות של עבודה,

ניקו 45

New member
זוהי בשורתי אלייך ליום חדש זוהרת../images/Emo221.gif

טרם אתפנה להתייחס לתהיות שלך ממעל .... ובכן : יש רמזים מעודדים על גשמים לקראת שבת ואולי אף בראשית השבוע הבא שיבוא עלינו לטובה . ולכבודך ולכבוד הגשמים שיבואו מביא את שיר הגשם שאותו למדנו ועליו גדלנו מגיל ...1 שנה . בואו עננים הבו גשם לגנים ומה לא בסדר והגיוני כאן בתמונה משמאל ?

ניקו 45

New member
נו באמת שרל'ה ../images/Emo6.gif

לא רואים את נסיגת קו החוף באגם המתייבש שלנו ? השלט אמיתי וממוקם במקום הנכון לימים שהיו פעם וסמלו את קו החוף והמזח שהיה ואיננו עוד . ולפני כמעט 40 שנה היתה חבורה נפלאה עם שם מאוד מוזר ולא מאוד סמפטי : השטן ואשת האיכר ומשם דליתי את השיר הכ"כ יפה ועצוב : הגיטרה של פדרו מיכל טל , אמנון ברנזון והחבריא .... כן הייתי בהופעה הנ"ל באולם התרבות של קיבוץ יפעת ...

ש ר ה לה

New member
הסתכלתי ובחנתי שוב את התמונה...

בתור מי שלא היתה במקום ולא חוותה את חווית התיבשות האגם ונסיגת קו המים כדבריך, לא רואים כלום מזה בתמונה. המזח נראה מוצב על קו החוף שכנראה עקב היותו מעט מוגבה מסתיר את קו המים..... ובאשר למופע הזכור לטוב"השטן ואשת האיכר" גם אני הייתי במופע באולם המופעים של יפעת. אולי נפגשנו ולא ידענו שכך...
אגב, היכן צולמה התמונה? היתכן שהתמונה צולמה בחוף הדרומי?

ניקו 45

New member
היא יפה עד כאב אייי אייי אייי פלומה../images/Emo7.gifהננסי..

הננסי הזאת אייי אייי יא יא יא פלומה בלנקה ... נו טוב כל אחד רואה את שרואה וזה אכן המזח בחוף הדרומי .... נו תתארי לך שישבנו זה לצד זו וצפינו יחדיו בחבריא עם ברנזון , רפי גרנות ומיכל טל המדהימה ושרנו יחדיו את הפזמון החוזר : הוריי הוריי ג'וני שב מן החזית ואת היית בת נגיד אמממממ לקראת גיוס כנדמה ואני עלם חמודות בגיל העשרה ....עם רעמת שיער כאז גם היום תלתלים תלתלים ... הוריי הוריי נסתרות הן דרכי האלוהים .... אל נבקש הכל לדעת ...

ניקו 45

New member
אוהב כל מה שיפה מכל צבע וגוון ../images/Emo8.gif

כשהייתי ילד חשבתי שירדנה היא הכי יפה בעולם והגוון שלה דווקא צהוב ... לימים כשהתבגרתי מעט היתה לי כנראה חולשה לשחורות בגוון המוקה ... והיום כנראה שיש לי חולשה לאדמונית ... אז להגיד שאני מעדיף בלונדינית ... זה לא יהיה נכון
אז .. אל תמהרי לצבוע כי היום אני כזה ומחר אהיה אחר כי ... שחורה את, ונאוה את, ונאוה את כי שחורה את. כי שחורה את, ונאוה את, ואותי את משגעת! כי שחורה את, ונאוה את, למראך עובר בי רעד, את פוסעת צעד צעד - איך שאת מנענעת! ואני, ואני כאן בלהט צופה - אלוהים, איך שאת משגעת! כי שחור הוא יפה, כי שחור הוא יפה, ויפה את, ויפה את כי שחורה את... שחורה את, ויפה את, אש ולהט את שופעת. לב כל נער את קורעת, את קורעת, כי שחורה את! כי שחורה את, ויפה את, ופושעת, יחפה את, יחפה את שוב פוסעת - אני יוצא אז מן הדעת! ואני, ואני כאן בלהט צופה - אלוהים, איך שאת משגעת! כי שחור הוא יפה, כי שחור הוא יפה, ויפה את, ויפה את כי שחורה את... שחורה את, ויפה את, ויפה את כי שחורה את. כי שחורה את, ונאוה את, ואותי את משגעת! כי שחורה את, ונאוה את, למראך עובר בי רעד, את פוסעת צעד צעד - איך שאת מנענעת! ואני, ואני כאן בלהט צופה - אלוהים איך שאת משגעת! כי שחור הוא יפה, כי שחור הוא יפה, ויפה את, ויפה את כי שחורה את...

ניקו 45

New member
תיכף תבוא זאת בת העמק../images/Emo8.gifותספר לכם

שגם היא היתה איתי בהופעה בשם "אל תקרא לי שחור" של שנת 1972 בבית המופעים של קיבוץ יפעת . ששם היתה רותי נבון בעלת הקול הנדיר , עוזי פוקס עם הקול המחוספס והעוצמתי ונדמה לי שגם אברהם פררה היה שם ... ואולי גם מרגול צנעני ???? לך תזכור משהו מלפני 40 שנה ... אבל בהחלט זוכר משפט אחד מני רבים : היי שחור אם תיגע בו בעוף הזה , מה שתעשה לו לך אעשה , אז הרמתי את העוף המטוגן ונישקתי לו פצסססס בישבן

paloma blanca

New member
נו טוב שמישהו עובד בבית הזה../images/Emo3.gif

נו, ועכשיו שכבר הבנת והגעת לשאלות הנכונות ..... מאחלת לך שתגיעי יותר מהר לתשובות הנכונות.... ויפה שעה אחת קודם

פלומקלההה

בהחלט טוב
ולגבי התשובות אמממ יכול להיות שיחד עם התשובות אצא לפנסיה מוקדמת ותבוא הגאולה בשמחה רבה.
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
הגיגים חגיגיים בגיגית של הזוהרת../images/Emo99.gif../images/Emo17.gif

בהמשך להגיגייך זוהרת הפנתי הגיגייך לדובר רוה"מ ולהלן תגובתו הרשמית : * על מנת לקיים ממשלה עם 32 שרים , 32 סגני שרים , 64 לשכות (משרדים , פקידות לשכה , דוברים , מכוניות שרד וכו' וכו' ) ** על מנת לקיים הסכמים קואליציוניים על מנת לקיים אלפי , עשרות אלפים של חרדים/אברכים/תלמידי ישיבה עם 3 ילדים ולספק להם בית + קטנוע עד 50 סמ"ק . *** ע"מ לממן עשרות/מאות אלפים יש קשישים שעלו ממדינות חבר העמים וננטשו כאן ע"י צאצאיהם אשר מעולם לא שילמו אגורה לקופת המדינה אך המדינה מחויבת לשלם להם עלות קיום דרך משרדי הקליטה והביטוח הלאומי . *** ע"מ שהאזרח יממן בעלי הון ונהנתני שלטון בהקמת כבישי אגרה , ע"מ שהאזרח יממן בעלי הון ונהנתני שלטון בהקמת מתקני התפלת מיים . ע"מ שהאזרח יממן בעלי הון ונהנתני שלטון בבניית ארץ ישראל הגדולה והשלמה . וזו רק רשימה חלקית לשאלותייך זוהרת נחמדת ... על כן באם מבוקשך לקבל את הרשימה המלאה אדאג להביאה לכאן בהקדם . עצות לאזרח משלם המיסים : * על הכנסה בגובה של עד 104000 ש"ח בשנה ישלם האזרח 6% מס הכנסה . על כל שקל מעל לסכום הנ"ל ישלם האזרח 26% מס הכנסה . (ונגזרות מכך גם שאר המיסים : ביטוח לאומי , מס בריאות וכו' ) כך שבמאזן בין עלות לתועלת כל מי שעובד 12 ש"נ מעשיר את קופת המדינה באופן יפה ומשביע רצון . וכך ... בצעד תימני תפסע פסיעות ותצא במחולות אל יום עבודתה בן ה-12 שעות ליום הזוהרת מכפר עזר(ה)

לא הבנתי ניקולההה

'צטערת ממש לא הבנתי איך השרים והכבישים או המשרדים קשורים להגיגים שלי??
שיהיה יום נחמד ולמרות שאתה רואה גשמים באופק אני שמעתי שרב מתקרב רק טוב!!!

בוקר טוב לכולםםםםםםםם

עדיין לא בריאה , אבל משתדלת, ואם גחלולה לא הבינה אז אני קטונתי ניקולה, ובחישוב הכולל שכחת להוסיף כרידה את השרים בלי תיק, והיות ואני חולה והיה לי זמן אקסטרה לחרוש את העיתונים היומיים, היתה כתבה אתמול אם זיכרוני אינו מטעה אותי בעיתון ידיעות, על אברך ה"לומד בישיבה" שמתחנן שהאוצר יפסיק את התקציב החריג לאברכים, היות והכל שקר ומראית עין, משפט אחד נחקק בזכרוני מכל המאמר משפט שנאמר מפיו של האברך, "הכל הצגה, נראה לכם שאנחנו לומדים כל היום בישיבה, אולי שעה ביום, והתקציב רק משחית את קהל האברכים". כן אני יודעת, ישנן כתבות מסיתות, ישנן כתבות מוזמנות, ולמרות הכל הרי כולנו יודעים וכולנו מעלים עין ומשלימים עם המצב למה?????? אין לי מושג המשך יום נעים לכולם........... והכי חשוב , המון אהבה ובריאות

ניקו 45

New member
תסבירי לה חני הקודחת אודות הקדחת../images/Emo92.gif

ולמה זה טוב ובריא למדינה הציונית שיש רבים שכמותה העובדים ומפרנסים את פרנסי הישוב היהודי ומעשירים את קופת המדינה ו.... "מזינים" אברכים מדומים עם או בלי ילדים עם או בלי קטנוע של 50 סמ"ק . ואני כועסססססססס מדינת חלם , מדינה של בני "קומבינות" ורמייה ! אז תסבירי לה בבקשה חני האחת והיחידה עד כמה זה חשוב שתעבוד 12 שעות ביממה .

ניקו 45

New member
מה לא ברור ומובן זוהרת ../images/Emo46.gif

את כל הנ"ל צריך לממן אהההה ???? כבישים התפלה תשתיות שרים סגני שרים שרים בלי תיק לשכות מכוניות שרד חרדים מסכנים נבך ואיך ומי יממן זאת באם לא אזרחים טובים ותמימים כמוך שבסוף כל יום טובלים רגליהם העיפות בגיגית ובראשם הגיגים ותהיות ??? אז קדימההההההה שעות נוספות להעשיר הקופה למען חרדים כאילו תלמידי ישיבה , שרים , סגני שרים , לשכות , דוברים , פקידות שמנות ומדושנות ועוד ועוד וכו' וכו' ... ואז לא יהיה וישאר כסף למי שבאמת נזקק : נכים , ספריית עיוורים , ילדים חריגים , וכו' וכו' וכו' עכשיו ברור ונהיר למה זה טוב ומצויין שאת צריכה לעבוד 12 שעות ביממה X 300 יום בשנה ?????

למעלה