הגיגים

יש כמה דברים שאני לא מבינה

את מתבטאת כאילו עקיבא וענהאל הם איזה קדושים שאסור לגעת בהם... תארי לעצמך שכמו שלך יש זכות לא לחבב (בלשון המעטה) את אורן ואלון (שאת לא מכירה בכלל), ככה להם יש זכות לא לחבב את עקיבא וענהאל (שהם כן מכירים - ולא לטובה...) כמו שכתבת - לא כולם חייבים לחבב את כולם וכו'... למה לך מותר ולהם אסור? חוץ מזה - אני ממש לא מבינה מאיפה יש לך זכות לשפוט את הדברים של אלון בזמן שהכאיבו לו (המסג'יסטית). אני מוכנה להתערב שאת לא עברת לידה, למשל - תאמיני לי שאני קיללתי את כל העולם (כולל את העובר) בלידה של הבן שלי...
אם אני זוכרת נכון גם ענהאל היתה מאוד לא חביבה למסג'יסטית... את רוצה להגיד שהם לא מוצאים חן בעינייך - סבבה. אבל אל תמציאי כל מיני דברים מתחת לאדמה כדי להוכיח שהם רעים או מנוולים. כי הם לא. ותהיה אחרונה... מה זה משנה אם את לבד או לא? מותר לך לא לחבב מישהו - זה לא קשור לאנשים אחרים. ומאידך - עצם העובדה שעוד אנשים חושבים כמוך לא הופך את הרגשות שלך לאמת אבסולוטית. גם הכרות אישית איתם לא היתה משנה את התמונה - חיבה כלפי מישהו זה עניין סובייקטיבי.
 
מאוד מסכימה - עם הסתייגות קטנטונת

אני דווקא חושבת שרוב הסיכויים שהיא לא הייתה מחבבת את אורן ואלון לו היתה מכירה אותם במציאות. מה שאתה רואה בטלוויזיה זה מה שקיים במציאות - יש אנשים שמחבבים ויש כאלו שלא. כמו כל אחד. וגם במציאות יש אנשים שלא ממש מבינים את ההומור הציני של בני משפ' הראל. קורה. מה שלא קורה (בד"כ) במציאות - זו ההקצנה הזו. בחיים האמיתיים לא כל מי שלא בא לנו טוב הופך מיד ל'מקור כל הרע בעולם...' בטלוויזיה, אצל הרבה אנשים - כן. (ואני דווקא כן חושבת שהם לקחו את זה בחשבון - כל המתמודדים. אידיוט מי שלא לוקח- ואלון ואורן לא אידיוטים)
 
עוד דוגמא

על ענהאל בגלל שהם בחרו בהם בפרסה- "אני עוד אטפל בה" דיבור של עבריינים כבדים יש להם..
 
שוב- הומור

"אתה חוזר על עצמך , הומור זה לא תירוץ להכול חתיכת אינפנטיל!" אז זהו שזה כן. זה לא דיבור של עבריינים, זה דיבור של שני אנשים ש- ככה הם מדברים ביניהם. את ראית את אלון באמת "מטפל בה"? הוא באמת התכוון למה שהוא אמר במשמעות המילולית? או הרוחנית? או משהו כזה? אם אנשים היו שומעים איך אני מדבר עם אח שלי הם היו מקבלים חום.
 
הלוואי שזה היה הומור

אבל הדיבור שלהם כבר מזמן עבר את ההומור. וההבדל בינם לבינך ואחיך זה שהם אומרים את זה בפריים טיים בטלוויזיה :)
 
זה לא האישיות

זאת פשוט צורת דיבור. אז בעצם כן, זאת חלק מהאישיות. כשהתימניות אומרות משהו כמו "אני אכסח להם ת'תחת" עם המבטא הכבד זה נשמע מצחיק וסבבה, אבל כשהאחים אומרים "אני עוד אטפל בה" זה ישר "וואו, עבריינים! גועל נפש!".
 

always be me mc

New member
איזה דרמתי אתה ;)

למה ישר "וואו, עבריינים! גועל נפש!"? מה קשור עבריינים? XD (למשל ביחסם לעקיבא וענהאל) זו סתם התנהגות מזלזלת ומגעילה שהם פשוט ממשיכים... זה לא שלמשל הפלתי את זה עליהם ללא קשר לכלום וגם לא על כל פיפס ודבר זה ככה, אבל הרבה פעמים זה גולש לתחום הגועל
וכן, אמרתי שאפסיק להתווכח וזה אבל שלא תחשוב שזה באמת ככה. אני לא תולה אותם על כל דבר (נגיד הם היו נחמדים לילדה הזאת, הנסיכה עם הכתר לא?) אפרופו תימניות - לדעתי הן לא באמת מצחיקות (יותר מציקות וזה ככה היה הרבה זמן), ההבדל ביניהן לאחים זה שעם כל הצלצולים והחיוכים אני מניחה שאנשים באמת מוצאים אותן מצחיקות וזה... אבל הן לא
אגב, הרמיקס הזה של 'יאללה תזיז ת'תחת' באמת שלא מצחיק
(ויודעים מה? לא, לא מתחברת לשפה שלהן או להתנהגות שלהן) יודע מי באמת מצאתי מצחיקים ומקסימים? (לא מהעונה הזאת ניקח) - חנה ומרגלית. הו, אותן אהבתי
 
עבריינים כבדים


אפשר להגיד על אלון ואורן הרבה דברים - אבל עבריינים???? הם לגמרי חננות
אתה בחיים לא דיברת ככה על אף אחד? נו, באמת....
 

alonaski

New member
מסכימה לגמרי עם התיאור שלך את טום!


אני מתה עליו!!!! הוא מצחיק בטירוף! הוא דפ"ר ברמות!! הוא מודע לזה ויש לו את כל הכנות והאמיתיות - לא להסתיר את זה ואת החוש הומור האישי לצחוק על עצמו בגלל זה!!
- זה בדיוק סוג האנשים שאני אוהבת!
(מעדיפה רק עם קצת יותר אינטיליגנציה...
) הריבים והויכוחים שלו עם אדל היו מצחיקים מאוד מאוד!!!
ביחד הם זוג מאוד משעשע!!!
 
למעלה