הגיגים של נשואים

הגיגים של נשואים

היתחתנתי ברוך השם לפני זמן מה,ולעת עתה,אני מאושר.לא יודע איך זה יצא.אבל נישאנו 8חברים טובים זה אחר זה.ואנחנו בקשר טוב עדיין. היינו בקשר טוב במהלך הפגישות,החלפנו חוויות,היתלבטנו, עודדנו,ודחפנו (להוריד,או לעלות במזל טוב...)אחד את השני בכל אותה תקופה מהותית. יוצא לי הרבה כיום לחשוב,להרהר בקול ובשקט על אותם זמנים עברו. מעניין שלדעתי,כולם עשו טעויות.מעניין שכולם יודעים שהם עשו טעויות.כמעט כולנו חשבנו שאנחנו חכמים.וכולנו היתבדנו.ומיתבדים אט אט... כולנו עוברים קשיים קטנים כ.ו.ל.נ.ו. חשבתי לשתף קצת את הפורום...בחלק מהדברים...אני לא יודע אם זה יביא תועלת,אבל מקווה שלפחות נזק לא...

תנו לו לכתוב.

לדעתי הוא לא מדבר על עצם הנישואין אלא על טעויות אחרות. נישואין זו ודאי טעות, אין צורך אפילו לדבר על זה... (-;

תרגעוווו

מה יש לכם? הוא רק מנסה להועיל...הוא לא אמר שלהתחתן זו טעות...תנו לו לדבר...

חח...

ככה זה כשמתחתנים...אין חברים יותר

הטעות הראשונה,זה לא להיתחתן

אלא להיתחתן עם אישה אחת.,[צוחק] אני משוכנע, שמי שלא היתחתן,לא יודע מזה אושר..אבל זה סוג של אושר אחר.לא אושר של בדיחה,או הנאה ריגעית כזאת או אחרת.

קליט

New member
איך אתה חווה את הדבר הזה שנקרא

‏עול אישה/פרנסה/ילדים ? . . . זה קשה ? . . .

בקשר לילדים

כל עוד לא המציאו איזה כדור שיוכל להביא ילד חודשיים אחרי החתונה,זה מסובך לי לחוות אתזה..אינלי,אם ישך להביא לי.אז בכייף..פרנסה.זה משהו אחר.תיראה,לדעתי זה מישתנה בציפיות שלך,אם אתה עובד,או שלימזל שמפסיד את הכסף שלך,ובמיליון דברים אחרים.בדרך כלל.אם אתה לא רוצה דירת פאר,ואישתך לא רוצה כל שבוע נעלים במחיר כפול מהקודמות(על בסיס הסיפור עם המלך שרצה לעניק מתנה לממציא השחמט)או לחילופין,אם היא רוצה ואתה לא נותן. אז ההוצאות הם די קטנות.בערך 3500לחודש(כש1500זה השכירות)ככה שמיסתדרים.

בשביל אנשים כמוך

יש פורום נשואים נשואות...ומי שזה מעניין אותו שיקרא את ההגיגים שלכם שם

למעלה