הגיגים של לילה .....

אני 27

New member
הגיגים של לילה .....

עוד מעט 1 בלילה .... כבר שעתיים שוכב במיטה ... לא נרדם סתם בוהה בתקרה , מוזיקה ברקע וחושב ... מריץ דברים בראש , דברים שקרו , כאלו שרציתי שיקרו וכאלו שלא . נזכר בכל מיני סיטואציות ומצבים שההיתי בהם ומנסה להבין מה הלאה .... מסתכל בתמונה שאוהב .. מחייך לעצמי ... מחייך לבד . עוד מעט 1 בלילה ... הבוקר מתקרב .... ואני .... אני עדיין חושב ...

השעה 2:30 בלילה

ולא רק אתה לא מצליח להרדם וחושב על דברים שקרו או לא... מה דעתך נפתח פה פינה חדשה חסרי שינה מוטרפים. בית לחסרי השינה... טוב אנסה להרדם לילה ט וב

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo10.gif

מתוק שלי אני מקווה שלפחות עכשיו אתה ישן טוב. קצת היה עצוב לקרוא אותך ככה, אתה נשמע מוטרד. תגיד לאימא שלך שאני רוצה לדבר איתה דחוף! 1. מצב הקוסקוס שעוד לא הגיע השבת! 2. למה היא נתנה לך לישון כלכך הרבה אתמול??? אחרת היית ישן אתמול אתה יודע איפה ואתה יודע איך!

אני 27

New member
אני אעביר לה את המספר שלך ....

ואל תדאגי .. הבטחתי משלוחה ... יגיע ...

Bubble Girl 27

New member
good boy

תגיד לה לא מתקשרת בין 2-4... אני עסוקה... אווווווווווווחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אנשנש אותך!

../images/Emo24.gifיש גם ימים כאלה, של מחשבות בלתי פוסקות

מקווה שישנת טוב אחרי שהפעלת את הראש כ"כ הרבה

אני 27

New member
ישנתי מצויין ...

רק שהשינה היתה מ 4 ועד שמונה וחצי .... בערב ... בגלל זה גם נהרסה השינה של הלילה והגיעו המחשבות .... מסקנה ... לא לישון יותר צהרים בלי לכוון שעון

רק שיר

New member
מקווה

שהבוקר שלך טוב יותר
יש לי אינספור לילות כאלה וזה מתיש.

הגיגים של בוקר....

כמעט כל התובנות מגיעות כשאנחנו לבד ויש שקט וזה טוב לחשוב.. במיוחד אם מגיעים לתובנות ואחר כך גם משתדלים ליישם אל תיקח את הדברים בצורה קשה מידי רק דבר אחד לא ברור לי - אים שכבת במיטה וכתבת? :) בוקר טוב גבר

אני 27

New member
תודה ל HP על הנייד ...

חוץ מזה שאחר כך חם בגב מהמאורר ... הבוקר עבר מצויין תודה ....

דקר26

New member
כשידיד שלי שוכב על המיטה עם הנייד וכותב....

הוא מתלונן על חלקים אחרים שמתחממים לו :) ציטוט מדוייק: "דקר עוד חמש דקות עם המחשב שלך ויוצא לי מהביצים אפרוח"

א פרסקי

New member
נווווווו נווווו נוווו

מה עדיף I bee mmmmm לא נראה לי השנים האחרונות יש יתרון ל HP סורי על האמת

למעלה