הגיגים של התחלה

הגיגים של התחלה

שלום לכם. אני כבר שבועיים ויום פה, בפרינס אדאורד, קנדה, וזה כל כך... שונה. אני עוד לא מכירה פה עוד ילדים, ואני כל כך פוחדת. אני ממש לא ילדה חברותית, וגם בארץ לא היו לי יותר מדי חברים. מצד שני - אם רציתי להיפגש עם מישהו, לצלצל למישהו, הייתי יכולה. ידעתי שיש לי את האופצייה הזו, אבל פה, אין. האנגלית שלי בסדר, האוצר מילים שלי עשיר אבל הדיקדוק שלי נורא, וכשאני כבר פוגשת ילד, אפילו מבוגר, שאומר לי "hello" או משהו, אני מסמיקה, ממלמלת משהו ובורחת, מפחד שאטעה בדיבור ויצחקו עלי. חם פה הרבה פחות מבארץ, ואני שונאת חום, אז בדרך כלל קור הוא דבר מצויין, אבל מרוב לחץ אני אפילו לא נהנית מזה. רוב היום אני מבלה בהתבודדות בחדר שלי ובקריאה, כמעט למידה בעל - פה, של ספר הזיכרונות שלי מהארץ. (אמא שלי צילמה כל ילד מהכיתה, כולל המחנכת והמנהלת והיועצת, וכל אחד מהם כתב לי "הקדשה" באלבום, מתחת לתמונה שלו). מצד שני, יש לי פה חדר לבד, ומחשב נייד מהארץ (אז יש בו מקלדת עברית), כפיצוי על המעבר , וקנו לי את כל הספרים בעברית שרציתי, ואני יכולה לכתוב לי את הקטעים והשירים שלי ברחוב בלי שאף אחד, גם אם הוא רואה מה אני כותבת, יבין, אבל אני מתגעגעת. לחומוס, לבמבה, לערסים המפוקפקים ברחובות, לפרחות הוורודות. אני לא מצפה לתגובות, אני גם לא מצפה לעצות. אני רק צריכה לפרוק את זה איפשהו, ואני עושה את זה פה. אני חושבת להקים בלוג כדי לפרוק בו במקום פה, כדי לא להעמיס על הפורום הזה. גל

AnnabeI Lee

New member
מה קורה? אני קורא!

בלי סודות

../images/Emo13.gif

היי חמודה, אני מבינה את הצער שלך ומזדהה עם הכאב. אם תרצי, תוכלי לפנות אליי במסר ואנסה לעזור לך בדרך יותר מהותית. מחזקת את ידייך!

תודה לכם,

ואני פה רק שבועיים וקצת. אני יודעת שזה לא הרבה, אבל אלו השבועיים הארוכים בחיי.

מתוקה, אם לא שמת לב...

זהו המקום בשביל לכתוב דברים כאלו. (כמובן שגם בלוג היא אופציה נהדרת, אבל בבלוג לא יגיבו לך בעלי ניסיון) את לא תביני ותשללי את דבריי כרגע, אבל אני מבטיחה לך שתוך כמה חודשים הכל ייראה אחרת. את תכנסי למסגרת של לימודים, תכירי אנשים, תפתחי מערכות יחסים, תתחילי להפגש עם חברים אחה"צ וכו'... אבל זה לוקח זמן, תביני. בינתיים אנחנו פה בשבילך, בשביל לשמוע, לייעץ, סתם בשביל לצחוק על ציקה... (חחח סתם מותק) ואל תרגישי אשמה על זה שאת כותבת פה. גם אנחנו היינו שם.

kit k@t

New member
אם לא פה, אז איפה?

תראי, זה ברור שכשאת לא לומת, לא תכירי אנשים.... אבל כולי תקווה שברגע שתתחילי ללמוד הכל יראה יותר טוב. הקנדים הם אנשים מאד נחמדים, ולא פגשתי ילד אחד עדיין שלא מצא חברים. תתעודדי, יהיה יותר טוב. קאט

d a p h i

New member
יש לך מסנג'ר?

אני עברתי אותו דבר. בצורה הרבה יותר חמורה... תשלחי לי מסר ואני אשלח לך את האימייל\מסנג'ר\אייסיקיו\מה שתרצי שלי. כבי"ס יתחיל יהיה יותר טוב אם ת תרצי שיהיה יותר טוב.

Serenade

New member
קנדה היא מקום נפלא

ובלוג הוא רעיון מצוין
. פרידה מהמדינה שלך ומהשורשים שלך זה דבר מאוד קשה, ואני מדברת בתור מישהי שחיה בגרמניה 5 שנים, אך לבסוף חזרתי. לבסוף, את תתרגלי. זה קורה לכולם. ובנוגע ל Hello - את יכולה להגיד להם שאת ישראלית שעברה לכאן, ואת לא יודעת אנגלית שוטפת. מקווה שתצליחי!
דריה

faland

New member
heppend to me...

im also not very social.... u should keep in touh witho old friends from israel... dont worry ur english will get better soon

למעלה