הגיגים על Z6 Z7

צילומים ראשונים של ניקון עם שני כרטיסי זיכרון

[URL]https://www.instagram.com/p/BnA1qAghuFG/[/URL]

slarti

New member
כל כך הרבה מאמץ....

בשביל מצלמה שלא מחדשת כלום, ועל חיישנים גדולים שהיתרון שלהם יעלם בשניה שהחיישן האורגני יצא

sagiKor

New member
למה כל מצלמה חדשה צריכה לעשות מהפיכה?

מספיק שמצלמה יושבת ביד טוב יותר מהמתחרות וזה כבר משהו.
אם אפשר בארץ להתחבר למצלמה ב WIFI מבלי לקמבן את העולם זה בכלל טוב

מזמן אנחנו כבר יודעים שכל המצלמות טובות, העדפה של מותג אחד על פני השני יכול לנבוע מפני הרבה סיבות שהם פחות טכנולוגיות.
בוא ניקח את עולם הרכב לדוגמה, אני לא מומחה גדול ברכב, אני גם לא מתעניין בספקים של רכבים לפני קניה. מבחינתי למשל מאזדה 3 וטיוטה קורולה זה אוטו דבר, אבל אני יעדיף אחד מהם מגלל דברים שאולי ישמעו מוזר, כמו העדפה של המוסך המקומי של יצרן אחד על פני השני, כמו הניסיון שלי עם היצרנים והעדפת נוחות כזאת או אחרת.
עכשיו קח את זה למצלמות, אם אני מחפש מצלמה שיודעת לצלם וכולן עושות את זה אז מה שיהיה חשוב לי זה חוויית הצילום, הארגונומיה, האמינות, העמידות, השירות וכו'.
נכון שיהיו כאלו שחשוב להם כל מיני פיצ'קים כאלו או אחרים, אז סבבה, יש להם אופציות אחרות, אף יצרן לא מתכנן לשלוט ב 100% של השוק.

מדהים שאנשים שיש להם יותר מדי זמן פנוי ונמצאים יותר ברשת מאשר לצלם, קוטלים מצלמה שעוד לא נמסרה ללקוח אחד, על פי סקירות מאד ראשוניות של דגמי בטא לא סגורים, עם קושחה לא סופית.
במקום לשבת ולהמתין ולראות מה קורה בשטח, חצי שנה מהרגע שהמצלמות ימסרו ללקוחות שאשכרה הולכים לצלם ולעבוד עם המצלמות האלו.

זה מדהים אותי שאתה מדבר על יתרון של חיישנים מבלי לנסות חיישנםי אחרים בצורה רצינית ומקצועית... את הפיזיקה המתמטית שלך כבר הפרחתי בשטח לא אחת.

למעלה