למה שיסתרו אחד את השני?
אתה יכול לשמור על הגיון וגם על המשכיות של הסיפור. דוגמא מהעולם חסר ההגיון ועם קשיים בהמשכיות בשם "מארוול קומיקס" ספיידרמן מול הגובלין הירוק. בחוברת AMAZING SPIDER MAN 121 לאחר שהגובלין הירוק רצח את חברתו ואהבתו הראשונה האמיתית של פיטר פארקר (הגובלין ידע שפיטר פארקר הוא ספיידרמן, ופיטר ידע שנורמן אוסבורן הוא הגובלין), מגיע לסיומה פרשת הגובלין הירוק. הוא נהרג בקרב עם ספיידרמן. הידד. מאז, הוא חוזר כמה פעמים, תמיד מגלים שזה מתחזה א' או ב'. מתישהו, בנו הארי מגלה שנורמן היה הגובלין, הוא מתחרפן ויוצא להרוג את ספיידרמן. לבסוף, אחרי קרב, שבסופו הוא מציל את ספיידרמן מהתפוצצות של בניין, הוא מת בזרועותיו של ספיידרמן. המשפט האחרון שלו (והאחרון בחוברת) היה מרגש: פיטר: למה עשית את זה הארי? למה חזרת להציל אותי? הארי: מה רצית שאני אעשה? אתה החבר הכי טוב שלי. בחוברת SPECTECULAR SPIDER MAN 250 (כמה שנים טובות אחרי), חוזר הגובלין הירוק המקורי. נורמן אוסבורן. אוסבורן לא היה סתם מטורף שלבש חליפת גובלין. הוא עשה נסיונות עם הנוסחה שעשתה את קפטן אמריקה מה שהוא. אז מסתבר, שנורמן מתחדש, בדיוק כמו וולברין. ז"א, הלב שלו חזר לפעום בערך שעה אחרי שפיטר הוריד אותו מעמוד המתכת עליו הוא היה משופד. יש פה המשכיות, ויש פה רמה מסויימת של הסבר הגיוני. נו טוב, בתור פריק של ספיידרמן הייתי מוכן לקבל כל הסבר.