הגיגים ופרידה

הגיגים ופרידה

לפני כשנתיים ושלושה חודשים נעניתי לבקשתם של טאו וסיידקיק, וביחד עם אור התחלתי לנהל את הפורום. עברה עלי תקופה מרתקת, בה למדתי מכל משתתפי הפורום הקבועים והארעיים. ביחד ניסינו לעזור לגולשים למצוא פתרונות למכאובים ולקונפליקטים שהפריעו להם בחייהם. אתכם ועם אור, ולאחר מכן עם טאו שחזר להנהלה, ניסינו להמשיך ולקיים פורום שהפך בחלקו לחברתי, אך להשאיר אותו מקצועי עד כמה שניתן. כשעברתי לחו"ל, ניהול הפורום היה אחד העיסוקים היחידים שבהם התמדתי ושלא השתנו, ולרגע לא הפסקתי להנות ולהודות על כך. הכרתי כאן אנשים מדהימים, שאני מקווה להמשיך ולפגוש פה ובמפגשים עתידיים. למדתי לפתח את הסבלנות שלי כלפי מי שעם דעותיהם אינני מסכימה, ומצד שני לפתח אסרטיביות ולשמור על כללים שסייעו לשמירה על הפורום. לפעמים פיהקתי קלות, כשנתקלתי בעוד שאלה בנושא שאותו לעסנו עד דק, ואז נדהמתי להיזכר במובן מאליו: כל אדם
הוא שונה, כל אדם מביא את הכאב שלו מהמקום שממנו הוא בא, ולוקח את ההמלצות שלנו למקום שהכי מתאים לו. וגם בשאלה החמש מאות על בעיות עיכול, היה מי שחידש לי וענה תשובה שלא הכרתי עד כה. על כך אני מודה לכם ולכל שאר הגולשים. אני עוזבת את ניהול הפורום, כי אני זקוקה ליותר זמן פנוי ולהשקעה בדברים רבים וטובים אחרים. אני מרגישה שהפורום יישאר בית עבורי, שתמיד יהיה לי אכפת ממנו ותמיד אשאר בקשר. את מושכות הניהול אני משאירה לטאו ולאור, שני מנהלים מצויינים שמשלימים, בעיני, אחד את פעולתו של השני. גם אליהם ולישיבות ההנהלה בספא היוקרתי, תחת ידיהם המיומנות של מעסים מקצועיים, אתגעגע.
ועוד
ועוד המון.

freearth10

New member
אוווף דווקא כשפיתחת תכונות כל כך נשיות

כמו הכלה וסבלנות, דווקא עכשיו את עוזבת?
בעבורי היית הצלע השלישית והוספת את הצבע המיוחד רק לך לתוך מגוון הצבעים הרוטטים כאן. מנסיון אני יכולה להבטיח לך שאת תשארי כאן, לא בטוחה בקשר לצבע, אבל אנחנו תמיד חוזרים הביתה, לפעמים דרך הדלת האחורית, לפעמים דרך הדלת הקדמית, אבל בית זה מקום שתמיד חוזרים אליו.
בכל שאר עיסוקייך!
מאיה.

תודה, מאיה

אני לא חושבת שפיתחתי את התכונות האלה דווקא עכשיו, אולי פשוט לא ראית אותן בעבר. אני גם חושבת שאשאר.

freearth10

New member
כנראה שאני לא יודעת לצטט ../images/Emo10.gif

אבל זה מה שאת כתבת:"למדתי לפתח את הסבלנות שלי כלפי מי שעם דעותיהם אינני מסכימה..." וכן את בטח גם צודקת, זה בטח לא צץ פתאום יש מאין והיה באיזשהו מקום גם בעבר, אבל אז אני עוד לא הייתי מוכנה לראות זאת. השבוע נכחתי בהשקת ספר חדש. כשמישהי קראה אותו היא אמרה: וואו כמה עצוב! כשאני קראתי אותו חשבתי: וואו כמה אופטימי! וממש התקשיתי לראות מאיפה היא מביאה את העצב הזה? והסופרת אמרה: זה הכל בעיני הקורא!
מאיה.

טאוֹ

New member
../images/Emo24.gif תודה

תודה על הכל, נפש יקרה. תודה שנענית לבקשתי לפני כשנתיים וחצי להצטרף להנהלת הפורום. חשבתי אז שאת יכולה להיות מנהלת מצויינת, אבל אפילו אני לא תיארתי לעצמי שתצטייני כל כך. תרמת לפורום הזה כל כך הרבה, שאני אפילו לא יודע איפה להתחיל... אז אני אתחיל מאיפשהו: הידע המקצועי העצום שלך, ההומור המיוחד, השיק הצרפתי שהוספת, העובדה שביקורייך בארץ עוררו אותנו ליצור מפגשי פורום, שלא לדבר על הפעלת השיאצו לצלילי מסיבת יום ההולדת של שושנה (או שמא היתה זו נחמה?)... תודה על שהיית שותפה-לניהול כל כך פעילה, מייעצת ומתייעצת, עם המון סבלנות ואסרטיביות מעוררי השראה... הרשימה עוד ארוכה, אז אני אעצור כאן. גם את ההשתפכות הנוסטלגית אעצור בטרם עת, במיוחד משום שאת רק עוזבת את הצבע הכחול אבל נשארת בפורום ובלב. אני מרגיש כאמור שיש לי עוד הרבה מה להגיד, אבל אני לא אוהב פרידות ולא ממש טוב בהן. לכן לצד צביטת העצב אני שמח לפחות שהפרידה הזאת היא חלקית. שמח שאת נשארת בסביבה, כי את מה שיש לך לתת לפורום נשמח לקבל גם במנות קצובות ובהתאם ללוח הזמנים ולפעילויות האחרות שלך, שביחס אליהן אני מאחל לך מכל הלב הצלחה מלאה. ולגבי ההערה שלך בסוף, אז זה נכון שמרגע שתעזבי את הנהלת הפורום לא תוכלי להצטרף לישיבות ההנהלה בספא היוקרתי, אבל את תמיד מוזמנת לישיבות של מנהלי פורומים בדימוס, הנהנים מתנאי פרישה מרשימים הכוללים – איזו הפתעה – שימוש חופשי באותו ספא יוקרתי בדיוק... ולסיום, יקירתי, שוב תודה ענקית ואיחולים מעומק הלב להצלחה גדולה בכל. באופן אישי גם זכיתי להכיר אותך מחוץ לפורום, ולכן אני יודע שאת אכן תצליחי, ובגדול. חיבוק גדול והרבה אהבה.

../images/Emo24.gif

תודה על כל מה שכתבת, יקירי. אני כמובן חושבת שאתה מגזים, אבל כנראה שזו האסכולה במיאו-שיאצו שנקראת "תרפיה בפידבקים חיוביים". ניפגש בספא?

2_be

New member
מה, כבר?../images/Emo24.gif

מתברר ששנתיים עוברות מהר... איזה מזל שלפני שנתיים וקצת ביקשו ממך לנהל ואיזה מזל שהסכמת, אחרת, איך הייתי מכירה אותך?:) תודה על כל ההשקעה, על הסבלנות הרבה ועל שהיית. (וכן, זה ברור שתצליחי בכל הדברים הטובים האחרים)

כן, כבר

אני זוכרת שכשנחשפתי לכל עולם הפורומים, זה נראה לי כל כך מוזר שזו הדרך שבה אנשים מתקשרים. לא שיערתי בנפשי שבדרך הזו אכיר כל כך הרבה נפשות יקרות
תודה על כל מה שכתבת, ובכלל, על זה שאת פה

ella bella1

New member
../images/Emo24.gif

קפצתי לראות מה נשמע וזה מה שאני קוראת דבר ראשון? מיכלי, אמנם אני לא הייתי פה בפורום לפני שנתיים וחצי אבל ממה שקראתי וממה ששמעתי, הבנתי שרק אני הפסדתי... ברור לי שהיית מנהלת מדהימה כי יצא לי "לטעום" קצת בשנה החולפת. הוספת לפורום המון- הן בכמויות העצומות של הידע שלך, באהבה והנתינה האינסופיים, באכפתיות והדאגה לכל אחד ובתשומת הלב האישית שנתת תמיד. הלוואי שתצליחי בכל הדברים הטובים שאת מתעסקת בהם עכשיו ואני שמחה לשמוע שהם באמת טובים לך! (לא היה לי ספק שילך לך טוב...) כמובן שהפורום ישאר בית עבורך, הלא היית (ואת עדיין) חלק בלתי נפרד ממנו! אוהבת אותך המון!!! ואל תשכחי להודיע כשאת באה לארץ... אלפי חיבוקים ונשיקות, אלה
נ.ב ראית את המסר ששלחתי לך שבוע שעבר?

0 אור 0

New member
אני מאד עצובה שה ../images/Emo23.gif של הניהול עוזב אותנו

מאד נהניתי להיות שותפה אתך בניהול, ואת הערכתי לתרומה שלך כתבתי לך כבר במסרי השכנוע (או שאולי כהרגלי הייתי לקונית מדי ובגלל זה לא הצלחתי לשכהע אותך להשאר?) אני מקווה ומאמינה שאין צורך להפרד יותר מדי כי נמשיך לראות אותך פה כל הזמן, אל תיעלמי לנו בחו"ל לבלי שוב תודה על כל התקופה

../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

אור היקרה, גם אני נהנתי מאוד לנהל לצידך. ההרגשה היתה שהשלמנו אחת את השנייה בהרמוניה. נתת תמיד דגשים על דברים שמהם התעלמתי או שכחתי, ובעצתך פעמים רבות מיתנתי את תשובותי והבנתי יותר. לא השתכנעתי להישאר למרות המסרים האוהבים ממך ומטאו, פשוט משום שאני באמת מרגישה שהגיע הזמן לעבור הלאה, וגם פה, יש לי הרגשה, למרות שאני מתכוונת להישאר, יתפנה מקום שפיניתי.

yamit23

New member
../images/Emo24.gif ענק ענק, וכמיטב המסורת גם ../images/Emo211.gif

מיכלי, שנתיים ו3 חודשים? באמת?! כ"כ הרבה זמן אני בפורום (כלומר - קצת יותר, נכנסתי כשסייד -קיק וטאו עוד ניהלו). איך הזמן רץ כשנהנים!
נתת ואת נותנת כ"כ הרבה לפורום, גם ובעיקר כמנהלת. עצוב לי שאת עוזבת (את הניהול).
רבה רבה על כל ההשקעה, הזמן והסבלנות. מקווה שגם קיבלת מכל התקופה הזו. מתחברת לכל המחמאות שנכתבו לפני (וודאי יכתבו אחרי), את ראויה לכולן ולהרבה יותר מזה. מקווה להמשיך לראות אותך - כאן ובמפגשים. |חיבוק

אכן, הזמן רץ

וכשבדקתי מתי נכנסתי לניהול, אחרי ששיניתי לכבוד זה את שם המשתמש, הופתעתי מכך בעצמי. כמובן שקיבלתי מכל התקופה, למדתי הרבה ונהנתי. וכמובן, נמשיך להיפגש...

למעלה