הגיגיו של נתן

עלמה161

New member
לא נכון....

תקרא שוב את ההודעה המקורית רשום שם "25 בגימטריה זה ב'ה" וזה לא נכון... ב"ה זה 7.אי אפשר להתייחס לכ אות בניפרד הרעיון הוא לחבר את האותיות...כאילו מה אתם רציניים עם ההברקות שלכם??? אולי 25 זה ב'ה....לפי חישוב אחר אבל בטוח שלא בגימטריה...

RinatAhar

New member
יואו איזה קטנונית... חלאס.

סה"כ הוא אמר ש ב- 2 ה- 5 נגיד וזה לא נכון, זה די מצחיק הפירוש. טוב שאת לא נכנסת לזה יותר חזק...

עלמהההההההההה

תיהי בריאה מה חפרת כאן הא, ד"א.. ראיתי היום את המכונית שאמרת לי עליה גם.. בככר מילאנו.. עם סטיקרים של ב"ה החבוב\ה כל הזמן בבית

hagarshtar

New member
מה זה איך שלא קוראים לה?../images/Emo118.gif

קוראים לי הגר. כן בסיסי אבל לא לכולם.

../images/Emo207.gif חחחחחחחחחחחחחחחחח

נחשו מה? מסתבר שידידה של אח שלי (שלומדת איתו בכיתה) היא האחיינית של לא אחר אלא.... שי חלמיש שלנו!

וסטרייך

New member
חחח לפחות זה בפורום הנכון

ותגידו, זה נכון שבפרק האחרון של המומינים סנופקין מתעורר ומגלה שהכל היה חלום? ומרי-קייט אולסן מתה?!!

Baiana

New member
חחח..../images/Emo110.gif

זה נכון שסנופקין מתעורר ומגלה שהכל היה חלום!!! זה היה פרק טראומטי במיוחד..אני באמת בכיתי אז..הרגשתי שעבדו עליי! מרי קייט אולסן מתה?? מאיפה הבאת את זה.?? ואם כבר לא קשורים..................................מישהו מוכן להסביר לי מה הקטע של פורום פאקצות??

וסטרייך

New member
לא זה לא!

אין פרק כזה!! ושתי האחיות אולסן חיות לצערי וגם הפורום פאקצות :) ואם כבר לא קשורים.... :) עשיתי פן! ויש לי חולצה של פאפאגאיו!! ואחיינית שלי לכלכה לי אותה... לישון.

Baiana

New member
כן זה כן!! אני ראיתי את זה../images/Emo110.gif

פן הורס את השיעררר....לא חבל?? אבל בכל זאת- תתחדשי=]

angle sword

New member
אחלה לך...

והפרק השני היה שמומין תפס את ספופקית וסנורקה
אוי מסכן.....(קצת הגזמתי לא
) בכל זאת,יום טוב,אולי ערב טוב,אופק

אתמול הייתי בפאפאגאיו!../images/Emo156.gif../images/Emo216.gif

ספתא וסבא שלי מברזיל באו לפה לחודש ולקחנו אותם לאכול שמה.. הרי ברור שברזילאים באים לישראל בשביל לאכול במסעדה ברזילאית

angle sword

New member
../images/Emo13.gif

סבתא********************************* למה לא סינית\כל השאר...... יומטוב,אופק

אממ../images/Emo156.gif../images/Emo216.gif

אהמ אהמ: מממממהההההה???? כותבים עם ב'???? דיייי!!! יאו באלי למות!! כל השניםם!! ולמה סינית כשיש ננדוס![דרך אגב המשפחה שלנו הצילה את ננדוס מפשיטת רגל]

למעלה