הגיגיה של ספיישל

ספיישיל

New member
עד כמה אתם שומרים על איכות החיים

שלכם? מה הגיל הביולוגי שלכם? עד כמה אתם נותנים לעצמכם? "מה עשית בשביל עצמך היום?"---שאלת החיים!

א ש לי

New member
" גיל הוא מצב נפשי"../images/Emo163.gif

מזל שלא השאירו אותי בכיתה ג', סתאאאם בדיחה רצינית.
אחד עולה השמיימה אחרי שניפטר שואלים אותו המלאכים, איזה דבר רצית מאוד לעשות בעודך בחיים ולא העזת, לא עשית, לא הספקת?
כמובן שפה כל אחד עונה....וכל אחד ששאלתי הייתה לו רשימה קטנה
אז מזכירה לכם אתם עדיין כאן! יאללה, הגשימו חלומות, רצונות שאיפות.

mars4

New member
בחיים לא! יש משהו ציני וגם קצת

מכוער להעביר לחבר מה שלא מתאים לך.בבחינת נפולת של פירורים. מה שכן קרה זה שחבר נדלק על משהיא שיצאה איתי לדייט שלא "הלך" בלשון המעטה, שאל אם תהיה לי בעיה שהוא יתקשר אליה, ואחרי שקיבל את "אישורי" ואישורה התקשר ומאז הם נשואים בעושר וב....

אומברה

New member
אני כן מעבירה

ולא בגלל שלא מתאים לי, אלא שמה שיכול להתאים לי לא חייב להתאים לך ולהיפך, הכל עניין של טעם, העדפות, טיימינג ועוד... חהברות שלי שונות בגישתם וגם עם זה אין בעייה, כל אדם ויכולותיו.

קטרינה1

New member
גברים יעבירו.!! נשים....חחח

יספרו רק כמה לא כדאי לך כאילו...אם אני זרקתי אותו(יעני) תאמיני לי שלא כדאי לך לקחת סתם מגעיל ,מסריח מזיעה,קמצן,ואל תשאלי.... שמעתי שהוא מרביץ לנשים ו....משתמש בסמים חחחחחחח

mars4

New member
עוד פעם הכללות.. אני אף פעם לא

העברתי, לא מעביר ולא אעביר. כמובן שיש עוד אפשרות... שאני לא גבר. אבל זה כבר באמת ויכוח אחר!

m i n i m a u s

New member
בחיאת,מי לחצה לך על היבלת?

זה בהמשך לשרשור הקודם? כן ,יש מי שמעבירה הלאה בחורים שלא מתאימים לה. זה שהם לא מתאימים לה ,לא הופך אותם לנפולת ,או לעודפים. יש מצב שבחור לא יעשה לה את זה ,ולחברתה כן. אז כן ,קטרינה ,יש מי שמפרגנות באמת,ויש גם מי שמעבירות הלאה ,ולא מתוך זלזול. מיכל.

ערסlight

New member
אחי, יש לי טלפון לוהט בשבילך.

גברים דואגים אחד לשני. אם היה לך זיון לא תיתן גם לאחיך? כלכך בסיסי. החריג זה כשלגבר יש מעורבות רגשית נוכחת. [אז... הפוך] ניסיתי להזכר אם איי פעם מישהי מעברי סידרה לי... פחחחחחחחחחח.

mars4

New member
קונדום, מברשת שיניים, גרביים,

תחתונים ונשים הם דברים שאני לא נוטה לחלוק עם אף אחד. מצטער, יבלת לא יבלת, זה אני.

מקווה

שזה לא יפריע גם פה... אבל אצל הגברים חופשי מחליפים עוזרים תומכים נותנים טיפים...ועוד...

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo68.gifאני בת 54,יפה לי?

לועסת עשבים בכל בוקר וערב כדי לשמור על ה "פיגורה". נותנת לעצמי סטירה כל בוקר ואומרת לעצמי: לזוז....

ע פ ר ל ה

New member
ואני לתומי חשבתי שרק אני מעלה גרה

חמוד סעדו הא? מאנפף חינני. אבל נראה לי שהוא לועס עשבים מטעמים אחרים...

למעלה